istanbulda Burun Cerrahı

Azie555

Azie555

Zephir
Kimler. en iyis

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Yok bılmez ankarada o alakası yok

• Hmm...
  • +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Aven, Serialsuicide and 2 others
Yok bılmez ankarada o alakası yok
Knk Ankara'da ama sadece oradaki cerrahlara bakmıyor sonuçta bu adam deliler gibi araştırma yapıyor istanbuldaki cerrahlara bakmamışmıdır sence

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and pashanimair
Salih aydin, mehmetmelih cicek, catagay ruhi all 3 r turkish professors

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Trenmaxx1 and 1 other person
ngl, kendi sectigim cerrahi org'da sadece 3 kisi ile paylastim ve adam her hastasina istisnasiz elias nose yapiyor, gatekeeplemek istiyorum, ocak veya subattan sonra paylasirim ama,
cerrah secerken bakmaniz gerekenler
Hastalarinin %80 erkek olsun
hastalarin fotograflari degil videolari olsun
alaroplasty yapmasi lazim, alaroplasty yapmiyorsa iyi sonuc elde edemez, ( genelde )
benim sectigim cerrah istisnasiz her hastasina alaroplasty yapiyor, cunku imza sekline o sekilde ulasabiliyor
fiyati suan cok uygun, ve bence dunyadaki en iyi doktor, limitless budget olsa bile o'nu tercih ederdim sanirim,
bu yuzden kendim olduktan sonra sadece bos fiyat yukseltecek kisilere degilde, gercekten rhino olacak kisilere paylasirim.
usa ve romada pagnoni alternatifi cok kisi var ama cogu sosyal medyayi iyi kullanmiyor ve orgda unlu degil, pagnoni 100k bile alabilirken onlari tanimiyorsunuz bile, cunku cogu org'da populer olmadi.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
  • +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, pashanimair and 1 other person
ngl, kendi sectigim cerrahi org'da sadece 3 kisi ile paylastim ve adam her hastasina istisnasiz elias nose yapiyor, gatekeeplemek istiyorum, ocak veya subattan sonra paylasirim ama,
cerrah secerken bakmaniz gerekenler
Hastalarinin %80 erkek olsun
hastalarin fotograflari degil videolari olsun
alaroplasty yapmasi lazim, alaroplasty yapmiyorsa iyi sonuc elde edemez, ( genelde )
benim sectigim cerrah istisnasiz her hastasina alaroplasty yapiyor, cunku imza sekline o sekilde ulasabiliyor
fiyati suan cok uygun, ve bence dunyadaki en iyi doktor, limitless budget olsa bile o'nu tercih ederdim sanirim,
bu yuzden kendim olduktan sonra sadece bos fiyat yukseltecek kisilere degilde, gercekten rhino olacak kisilere paylasirim.
usa ve romada pagnoni alternatifi cok kisi var ama cogu sosyal medyayi iyi kullanmiyor ve orgda unlu degil, pagnoni 100k bile alabilirken onlari tanimiyorsunuz bile, cunku cogu org'da populer olmadi.
kanka cerrahın istanbuldamı peki. Bana dmden paylaşsan olurmu?

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Salih aydin, mehmetmelih cicek, catagay ruhi all 3 r turkish professors
sanirim orgda populer olan doktorlar bunlar, hepsini inceledim, eger benim sectigim doktor orgda populer olursa sakasiz over, tum org yazar cunku, bunlardan 100x daha iyi ve neredeyse tum hastalari erkeklerden olusuyor ve hepsinde elias nose ulasabilmis.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Azie555 and 1 other person
sanirim orgda populer olan doktorlar bunlar, hepsini inceledim, eger benim sectigim doktor orgda populer olursa sakasiz over, tum org yazar cunku, bunlardan 100x daha iyi ve neredeyse tum hastalari erkeklerden olusuyor ve hepsinde elias nose ulasabilmis.
kanka dmden yaz Allah için Yemin Ederim gatekeepliycem kimseye söylemicem Allah Üzerine yemin ediyom kanka sadece senle ben arasında.

• JFL
Reactions: Auchelius and pashanimair
KANKA LÜTFEN

• JFL
Reactions: pashanimair
@MogEater LÜTFEN YARRAĞINI YALİM LÜTFEN

• JFL
Reactions: pashanimair, Auchelius and Serialsuicide
kanka dmden yaz Allah için Yemin Ederim gatekeepliycem kimseye söylemicem Allah Üzerine yemin ediyom kanka sadece senle ben arasında.
adam ateist knk:lul:

• Hmm...
Reactions: pashanimair