ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
SOKRAT3S ikinci görseli beğenmedi.
XD zeki değiliz okadatnaptın ya dolandırsaydın ammk![]()
Abartma değil brom büyük yaşlı biri sana senle tanışmak istiyorum diyorsa senle sikişmek istiyordur arkadaş olmak değil bunu anlayamamak için saf olman lazımson yazdığını yazmasa ne abartmışsın amk diyecektim
Buluşma ayarlayıp yol parası isteyecektin sonra engeli basacaktın dolandırma musluğunu kaçırmışsınAbartma değil brom büyük yaşlı biri sana senle tanışmak istiyorum diyorsa senle sikişmek istiyordur arkadaş olmak değil bunu anlayamamak için saf olman lazım
Keşke istanbulda olaydık aq ya döverdim agalarla onu ben neyse amk ibana falan para attıraydımda fake foto ataydım hassiktir yBuluşma ayarlayıp yol parası isteyecektin sonra engeli basacaktın dolandırma musluğunu kaçırmışsın
her gün yeni bir şey öğreniyor insanAbartma değil brom büyük yaşlı biri sana senle tanışmak istiyorum diyorsa senle sikişmek istiyordur arkadaş olmak değil bunu anlayamamak için saf olman lazım
hiçbir şey için geç değilKeşke istanbulda olaydık aq ya döverdim agalarla onu ben neyse amk ibana falan para attıraydımda fake foto ataydım hassiktir y
Keşke istanbulda olaydık aq ya döverdim agalarla onu ben neyse amk ibana falan para attıraydımda fake foto ataydım hassiktir y
Çok doğru demiş özür dile muhabbeti aç bunun parasını sömür amkhiçbir şey için geç değil![]()
dm geliriz