sladekilic
pretty boy
kullanan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
neye yarıyo
vay ag iyimis alayım saolView attachment 3809517 sağlam yağ yakıcı metabolizmanın yediğin şeyleri kemik kütlesi artışı saç yoğunluğu güzelliği tırnak sağlığına falan yarıyor
al da overdose atarsanda bağışıklığı tetikleyebiliyon dikkatli kullanacanv
vay ag iyimis alayım saol
her gun suya 10 damla deyilmial da overdose atarsanda bağışıklığı tetikleyebiliyon dikkatli kullanacan
olm iyot çok taşşaklı bişe zaten ama kimse konuşmuyo bilmiyo veya siklemiyo medyadan mı gizliyolar acaba amk@sladekilic hollandalıların uzun olmasının sebebi ekmeklerinde iyot olmasıymış %25-75 arasında iyot varmıs ekmeklerde![]()
ne o atsanaalmanyadan direk thryoid support supplement getiriyoryoum baya arastirmisatim iceirkleri filan, tsh dalgalanmasini duzeltip 2.2 seviyyelerine cekmeyi amacliyorum.
brainlabz ru da da vardi bi bak istiyosanne o atsana
Görüyor zateniyotlu tuzla aynı sey olmuyo mu la bu illa elemantal iyot almak mı lazım ben tuz yiyodum aynı islevi gorsun diye
boş yere ne takviyelere para veriyonuz o zamanGörüyor zaten
150 TL la çok değilboş yere ne takviyelere para veriyonuz o zaman
plaklar kapandıysa kullanılır mıolm iyot çok taşşaklı bişe zaten ama kimse konuşmuyo bilmiyo veya siklemiyo medyadan mı gizliyolar acaba amk
bunun kemikle çok ilişkisi yok direkt yağ yakımı metabolizma hızıplaklar kapandıysa kullanılır mı
gerek yok o zaman benim içinbunun kemikle çok ilişkisi yok direkt yağ yakımı metabolizma hızı