JAPONYADA SLAYLEYEN 45 YASINDA TURK

D

Deleted member 100326

Iron
Wolf of tokyo hakkinda dusunceleriniz?

Fav ltn

• +1
Reactions: xerox
  • +1
Reactions: recai iskender
Kolpa amk inanmayın bu salağa şizofren

Bilemedin uzun boylu ve beyaz olduğu için
beyaz degil max italyan passing, jwb ise yaramasi icin renkli goz ve acik renk sac olmasi gerekiyor. Kizlar sirf uzun boylu oldugu icin vermiyor etkisi olabilir ama gordugu her kizin yanina gidip konusmasa incel olurdu. nt ve low inhib'in oneminin kanitidir bu adam. Ama su an tam sinirda biraz daha yaslanirsa slayleyemiyecek

Attachments

• Screenshot 2024-11-04 at 4.28.46 AM.png
    Screenshot 2024-11-04 at 4.28.46 AM.png
    2.5 MB · Views: 0
  • +1
Reactions: xerox
Bi videosunda garson bunun sevgilisini ayartıyodu bu da fena içerleniyodu

lan wolfu 3 senedir takip ediyorum. o ltn tipiyle nasi kari avliyo amk
adam gordugu butun guzel kizlarla konusuyor cogu reddetse bile illaki evet diyen olacaktir numbers game. Ayrica lise ve uniden sonra kizlar gorunusu cok onemsemiyor sonucta her kiza htn+ erkek dusmeyecek bu yuzden diger faktorler devreye giriyor...

adam gordugu butun guzel kizlarla konusuyor cogu reddetse bile illaki evet diyen olacaktir numbers game. Ayrica lise ve uniden sonra kizlar gorunusu cok onemsemiyor sonucta her kiza htn+ erkek dusmeyecek bu yuzden diger faktorler devreye giriyor...
adam zengindi zaten oyle hatirliyorum

adam zengindi zaten oyle hatirliyorum
evet ve bu elemanin takildigi kizlarin hepsi genelde 18-25 yas arasi falan. O yastaki cogu kiz zengin olgun bir erkekle beraber olma fantezisi kuruyor anladigim kadariyla. Ozellikle japonyada baya yaygin bi olay liseli kizlar 40 yasinda beyaz yakali adamlarla takiliyor

ltn sarışınlar japonyada fena slayliyor