japonyadan ne alabilirim

yadih

yadih

duh/cuh
ucuza ani bi gezi turu sayesinde 1 haftaya fln japonyaya gidiyorum kısa süreliğine

peptid fln getirebilir miyim emin değilim roid tarzı alabilecegim birsey varsa öneri bekliyorum

minox almayi planlıyorum
ashwaganda? idk
vans fln cok ucuza geldiği için bilekli vans alacağım fena değiller gibi
(thrift?) yapacagim yuksek ihtimal ucuza geliyor türkiyede bulunamayan kıyafetler fashionmax icin

bildiğiniz direk yurtdışından alınabilecek ne varsa önerilere açığım

ciddi birileri varsa birşeyler getirebilirim

• +1
Reactions: auitistsurvior, Kayra139 and pashanimair
ucuza ani bi gezi turu sayesinde 1 haftaya fln japonyaya gidiyorum kısa süreliğine

peptid fln getirebilir miyim emin değilim roid tarzı alabilecegim birsey varsa öneri bekliyorum

minox almayi planlıyorum
ashwaganda? idk
(thrift?) yapacagim yuksek ihtimal ucuza geliyor türkiyede bulunamayan kıyafetler fashionmax icin

Hayirli olsun kanka.Fashionmax, oral minox,bide aynen ashwaganda tarzi supplementler legal orda galiba alabilirsin peptidler orda legal degil yakalanirsan gumrukte hapise falan atarlar belki. Pek aklima bisey gelmedi kb ama tatilin tadini cikar japonya guzel ulke ama bikac seneye full hintli dolcak anasi sikilmeden tadini cikar bence.

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, anythingmaxx and 1 other person
japonyaya gitme gibi bi şansın olmuş ashwaganda roidmi düşünüyosun amk git minyon cutecel sik tadını çıkar

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, ananoimseksiscisi, sexisdeath and 7 others
Hayirli olsun kanka.Fashionmax, oral minox,bide aynen ashwaganda tarzi supplementler legal orda galiba alabilirsin peptidler orda legal degil yakalanirsan gumrukte hapise falan atarlar belki. Pek aklima bisey gelmedi kb ama tatilin tadini cikar japonya guzel ulke ama bikac seneye full hintli dolcak anasi sikilmeden tadini cikar bence.
öyle planlıyorum peptid getirme işi sıkıntı zaten
japonyaya gitme gibi bi şansın olmuş ashwaganda roidmi düşünüyosun amk git minyon cutecel sik tadını çıkar
knk ailemle ve gezi turuyla gideceğim yükske ihtimal 16 yaşındayım consent açısından sorun yok ama imkan ve fırsat olurmu bilmiyorum

yoksa boyum japonya için fena değil beyazım zaten gidince denicem artık

yurt dışında çıkma imkanım pek olmayacak zaten karlı olması için dedim bunları

• +1
Reactions: pashanimair and starboi.
Nasıl gidiyorsun japonyaya detay versene
Kaçak kal orda amk

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and Resistance.
Nasıl gidiyorsun japonyaya detay versene
Kaçak kal orda amk
ben gezi amacli gidiyorum vizesiz zaten eğer orda yaşamak istiyorsan sikim sonik dil ucuz dil kurslarına kayıt olup 1-2 yıllık vize çıkarabilirsin tokyo tarzı pahalı bir yere değil daha sakin ve ucuz yerlere yerleşirsen daha iyi olur
ordan kaçak yaşamaya başlayabilirsin cok fazl kürt bunu yaptığı için halk şuan türk pasaportunu protesto editor vize getirilsin diyor
Türkiye'ye vizesiZz
3 ay

• +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and İNTİKAM VAKTİ
ben gezi amacli gidiyorum vizesiz zaten eğer orda yaşamak istiyorsan sikim sonik dil ucuz dil kurslarına kayıt olup 1-2 yıllık vize çıkarabilirsin tokyo tarzı pahalı bir yere değil daha sakin ve ucuz yerlere yerleşirsen daha iyi olur
ordan kaçak yaşamaya başlayabilirsin cok fazl kürt bunu yaptığı için halk şuan türk pasaportunu protesto editor vize getirilsin diyor

3 ay
Oraya gitmişken cilt kremlerini falan al fraud ülkesi zaten ciltlerine çok değer veriyorlar.

• +1
Reactions: Kayra139, yadih, pashanimair and 1 other person
Oraya gitmişken cilt kremlerini falan al fraud ülkesi zaten ciltlerine çok değer veriyorlar.
Lahhhh lahhhh lahhhh lahhhlohhhh lehhh vıhhh sokarım

Attachments

• 2025-09-05-122435777.mp4
    7.1 MB
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
Anasını sikeyim sikik subforum'da Japonya'dan tut Avusturya'ya giden var bu sikik tırkiye'de kala kaldım anasının amını sikeyim

• JFL
  • +1
Reactions: sexisdeath and Charm0
Anasını sikeyim sikik subforum'da Japonya'dan tut Avusturya'ya giden var bu sikik tırkiye'de kala kaldım anasının amını sikeyim
la olm vizesiz gidiliyurr amk uçak biletine falan para vercen sadece git 3 dolara ebesinin amı gibi etli pilavlı çorbalı yemek satan yerler var takıl onları yiyerek. 1 hafta falan gez geri gel

• So Sad
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Serialsuicide
la olm vizesiz gidiliyurr amk uçak biletine falan para vercen sadece git 3 dolara ebesinin amı gibi etli pilavlı çorbalı yemek satan yerler var takıl onları yiyerek. 1 hafta falan gez geri gel
O kadar basit değil benim için

oral minox = zehir

babamda kellik var biraz ona aldircaktim bende kullanırım diye hormonlarla oynayabiliyormus özellikle erkeklerde bılmıyorum suan
sonsuz bloat + göz altındaki yağlara tecavüz + genetik kalp sıkıntın varsa daha kötü olcak, saçlar asla terminal saça dönüşmüyor 5 10 sene kullanman lazım tek iyi yanı kaş ve kirpik için kısa süre kullanıp bırakırsan onlar bırakınca eski haline dönmüyo diye biliyorum, sırf saç için değmez ömrünün sonuna kadar bloatlı mı geziceksin lasix kullansan bile düzelmiyor o bloatı garip bi mekanizma normal bi bloat değil

• +1
Reactions: auitistsurvior

minox almayi planlıyorum
ashwaganda? idk

gezdigin sıra asırı fazla height fraudla bide makyaj faşan yap cildini beyaz yap az kendini allah gibi hisset

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back