jeans onerisi lazim acil

necklace

necklace

Iron
şimdi baggy bana gay cuval isi geliyor skinny de taytolon tam ustume oturan ayakkabiyla da cuk oturan ne baggy ne skinny siyah kot lazim adi nedir ke diye bulurum link atin acil lutfen allah razi olsun

tam boyle bişey lazım beyler cuk oturcak

Attachments

• IMG_0687.jpeg
    IMG_0687.jpeg
    518.9 KB · Views: 0
şimdi baggy bana gay cuval isi geliyor skinny de taytolon tam ustume oturan ayakkabiyla da cuk oturan ne baggy ne skinny siyah kot lazim adi nedir ke diye bulurum link atin acil lutfen allah razi olsun
ya gardasım 20 21 yaş veya altıysan baggy yaz trendyoldan ilk çıkanı al büyüksen regular fit pantalon yaz önüne çıkanı al olmadı iade yaparsın kötü gelirse

ya gardasım 20 21 yaş veya altıysan baggy yaz trendyoldan ilk çıkanı al büyüksen regular fit pantalon yaz önüne çıkanı al olmadı iade yaparsın kötü gelirse
yok kanki yok ikiside kotu en iyisi magazayq gidip teker teker deneyip almak anlasilan

• +1
Reactions: orhanhic
Ne baggysi kardeşim siyah pantolon siyah gömlek bi tanede güneş gözlüğü tamamdır

regular fit straight fit bedenine gore buyuk al yinede, trde var skinny giymek jeans dedigin rahat olur.

Loose fit al

• +1
Reactions: Ashoimex
aga en iyisi bol paca relaxed

• +1
Reactions: orhanhic and orbitalover
yok kanki yok ikiside kotu en iyisi magazayq gidip teker teker deneyip almak anlasilan
internetten bi kere bile bedeni tam denk getiremedim amk

• +1
Reactions: necklace
internetten bi kere bile bedeni tam denk getiremedim amk
maddiyat sikintili su aralar aldim olmadi iade edemedim cart curt hic gerek yok en iyisi giyip almak

• +1
Reactions: orhanhic

Users who are viewing this thread

Back