Jestermaxxer LTN

orbitalover

orbitalover

Pointless

Bu eleman bi ara omegleye girip tipi yüzünden anca küfür yiyodu şimdi de böyle saçmalamaya başlamış aq braincell

• +1
Reactions: LegendaryKennen, Aven and Xavier

Bu eleman bi ara omegleye girip tipi yüzünden anca küfür yiyodu şimdi de böyle saçmalamaya başlamış aq braincell

Bazı fotolarda kahverengi gözleri büyütmüş scleral show uee falan eklemiş sırf milleti göz rengi önemli diye kandırmak için. Bunu yiyen de çok var geçen yıl subforumda HTN bir çocuğu kahverengi gözlü olduğu için ethnic diye zorbalıyolardı maalesef looksmaxxerların da çok salağı var

• +1
Reactions: Tornoviaa, MogEater, Dathomirian Zabrak and 4 others
Bazı fotolarda kahverengi gözleri büyütmüş scleral show uee falan eklemiş sırf milleti göz rengi önemli diye kandırmak için. Bunu yiyen de çok var geçen yıl subforumda HTN bir çocuğu kahverengi gözlü olduğu için ethnic diye zorbalıyolardı maalesef looksmaxxerların da çok salağı var
Öyle zaten hepsinde body dismorphia var luksmekscilerin en küçük şeye takiyolar aq ve evet fotolarda tek degisen şey renk değil

• +1
Reactions: MogEater and Xavier
Göz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
Forumda yaptırmış olan varda çok fena gatekeepliyorlar ispanyada bi klinik yüzlerce seanstan daha hiç komplikasyonları yok

• +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, MogEater and 4 others
Göz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
Forumda yaptırmış olan varda çok fena gatekeepliyorlar ispanyada bi klinik yüzlerce seanstan daha hiç komplikasyonları yok
Tr'de var mı stroma?

• +1
Reactions: MogEater and orbitalover
çok yapay durmuyo mu sanki reklamları falan karşıma çıkıyo sürekli

• +1
  • +1
Reactions: Tornoviaa and MogEater
Kk lens takarsam fazla suni dururmu

• +1
Reactions: MogEater and maarda
Kk lens takarsam fazla suni dururmu
güzel alırsan ve ten rengine uyumluysa olmaz
buğday tenli olup mavi alma gidip aq

• +1
Reactions: MogEater and htn666
güzel alırsan ve ten rengine uyumluysa olmaz
buğday tenli olup mavi alma gidip aq
Mavi veya yesil istiyom
bem beyaz degilim. Senin pp renginde tenim var

• +1
neymiş o ak giantimplants tiktokta paylaşmıştı o mu acaba. keratopigmentasyon safe ama mavi falan yapınca uncanny duruyor. yine de açık kahverengisini beğeniyom ben para olsa yaptırırım

1750532207542

• +1
Reactions: Tornoviaa, MogEater, drakenryuguji and 1 other person
neymiş o ak giantimplants tiktokta paylaşmıştı o mu acaba. keratopigmentasyon safe ama mavi falan yapınca uncanny duruyor. yine de açık kahverengisini beğeniyom ben para olsa yaptırırım

View attachment 3848298
Hadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
1750532446419
1750532603334

• +1
  • Love it
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, Auchelius and 3 others

View attachment 3848298
zaten lens gibi duruyo lens takmak daha mantıklı bence

• +1
Reactions: MogEater and Dathomirian Zabrak
Keratopigmentasyonda korneaya renkli pigment ekliyorlar o yüzden garip duruyor,eyecosda lazer ile irisin doğal pigmenti olan melanin miktarını azaltıyorlar ama tek sorunu istediğin tonu seçemiyorsun,yine de baya iyi işlem ve ucuz bence

• +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
Hadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
View attachment 3848305View attachment 3848312
laser depigmention mi bu? ayrica yesil olmasi cok dusuk ihtimaldi sanirim, en dis limbal ring koyu mai ortasi mavi sonra yesil ic kismi kahvrerengi en harika ve realistic durus, sadece dipigmenteion ile mi yapdildi bu sonuclar?

• +1
Reactions: Tornoviaa and maarda
Yalnız param olsa direkt heterochromia yaparım kendimi amk. hem iki gözün renkli olmasından daha mogger hem de kör kalsan bile 1 gözün daha var
Millete kaza sonrası böyle oldu kolpasınıda sıkarsın herkesde yer bence amk

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Misogynist_Maxxer, Zodiac and 5 others
Keratopigmentasyonda korneaya renkli pigment ekliyorlar o yüzden garip duruyor,eyecosda lazer ile irisin doğal pigmenti olan melanin miktarını azaltıyorlar ama tek sorunu istediğin tonu seçemiyorsun,yine de baya iyi işlem ve ucuz bence
konaklama filan dahil kac ay ve ne kadar suruyor? ilk lasik yaptiricam sonra kac ay sonra yaptirabilirim?

En eski benim eveveve diyip reply atmay bile beceremeyen maalda kardeşimiz

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Zodiac, MogEater and 2 others
laser depigmention mi bu? ayrica yesil olmasi cok dusuk ihtimaldi sanirim, en dis limbal ring koyu mai ortasi mavi sonra yesil ic kismi kahvrerengi en harika ve realistic durus, sadece dipigmenteion ile mi yapdildi bu sonuclar?
Evet ama göze bağlı değişiyor tamamen,istediğin renge göre 1-5 arası seans uyguluyorlar

• +1
Reactions: orbitalover and MogEater
konaklama filan dahil kac ay ve ne kadar suruyor? ilk lasik yaptiricam sonra kac ay sonra yaptirabilirim?
Konaklama falan bilmiyorum numaraları var ve cevap veriyorlar konusmustum ben ama genel fiyatlat şöyle

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair and orbitalover
Evet ama göze bağlı değişiyor tamamen,istediğin renge göre 1-5 arası seans uyguluyorlar
annem random bi yesil lens almis onu denedim, baya baya realistic duuryo sanki kendi goz rengim fake gibi, ayrica temporal lift yapinca canthallari positive yapinca cook realistic duruyo.

5 seans az degil i? bazi videolara denk geliyorum 20 seans filan yapiyolar

Olm tek göze yapsan daha ucuz olur bi de aslında infra yapcağıma bunu yaparım daha çok smv arttırır

Olm tek göze yapsan daha ucuz olur bi de aslında infra yapcağıma bunu yaparım daha çok smv arttırır
Tek sıkıntı aileye falan açıklamak olur onu da aile varken lens takarak çözerim

• +1
Reactions: orbitalover
Tek göze yaparlar mı ki? Birini yeşil birini mavi yaptırır gezersin aq

Konaklama falan bilmiyorum numaraları var ve cevap veriyorlar konusmustum ben ama genel fiyatlat şöyle
1750533315699

mesela benim goz rengime baya benziyo before, ic ve dis kisimlarda kahverengi olmasi cok unrealistic yapiyor.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, orbitalover and Dathomirian Zabrak
göz çizdirirsek sıkıntı yaratır mı peki

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, maarda and orbitalover
View attachment 3848350
mesela benim goz rengime baya benziyo before, ic ve dis kisimlarda kahverengi olmasi cok unrealistic yapiyor.
Mavi-gri başlangıç kahverengi olarak en pahalısı ve en zorlusu olur zaten
Bence yeşil veya açık kahverengi iyi

• +1
göz çizdirirsek sıkıntı yaratır mı peki
Bilmiyom ama olmaz diye tahmin ediyorum sonuçta tamamen farklı şeylere etki eden işlemler

• +1
Reactions: Auchelius and orbitalover
Mavi-gri başlangıç kahverengi olarak en pahalısı ve en zorlusu olur zaten
Bence yeşil veya açık kahverengi iyi
renk seciliyor mu? direk mavi yapilmiyo mu? yesil seciliyosa zaten benim goz yesil kisimlar var yesil lenste realistic duruyo tek sikinti 21e girince doktorum ilasik uygulayacak, ondan sonra kac yil beklemem lazim filan?

• +1
Reactions: orbitalover and maarda
renk seciliyor mu? direk mavi yapilmiyo mu? yesil seciliyosa zaten benim goz yesil kisimlar var yesil lenste realistic duruyo tek sikinti 21e girince doktorum ilasik uygulayacak, ondan sonra kac yil beklemem lazim filan?
Evet istediğin renge göre pigment azaltılıyor ona göre seans sayısı falan seçiliyor
Bide sorunu bilmiyorum en iyisi iletişime geçmek olur ya

• +1
Evet istediğin renge göre pigment azaltılıyor ona göre seans sayısı falan seçiliyor
Bide sorunu bilmiyorum en iyisi iletişime geçmek olur ya

knk seni bir gonderiye etiketlicem bakar misin

• +1
Reactions: maarda and orbitalover

knk seni bir gonderiye etiketlicem bakar misin

Color change sonrası gözde kalıcı şekilde hassasiyet kuruluk görüş kaybı gözlemleniyormu?

• +1
Reactions: Auchelius and MogEater
he made the eyes bigger as well, not just change the eye color to brown, pure bs

Color change sonrası gözde kalıcı şekilde hassasiyet kuruluk görüş kaybı gözlemleniyormu?
lasiktede bu riskler var, gorus kaybi zor ama hassasiyet isiklarin parlamasi gece gormede zorluk kuruluk filan baya oluyor, sans isi arkadasimda hicbiri olmadi en iyi kararimdan biri diyor. bazisi hayatim sikildi diyor, sana bagli baya aslinda.

• +1
  • +1
  • Love it
Reactions: drakenryuguji and orbitalover
KEKE SENİN RATİNG NE

the title was in english lol
Some proper names cannot be translated into their own language, for example htn in meaning in turkish *Yüksek Aşamalı Normal Kişi* and jestermaxxer palyaçomaxxleyici etc

• +1
Reactions: LegendaryKennen
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, orbitalover and İNTİKAM VAKTİ