orbitalover
Pointless
Bu eleman bi ara omegleye girip tipi yüzünden anca küfür yiyodu şimdi de böyle saçmalamaya başlamış aq braincell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bu eleman bi ara omegleye girip tipi yüzünden anca küfür yiyodu şimdi de böyle saçmalamaya başlamış aq braincell
Öyle zaten hepsinde body dismorphia var luksmekscilerin en küçük şeye takiyolar aq ve evet fotolarda tek degisen şey renk değilBazı fotolarda kahverengi gözleri büyütmüş scleral show uee falan eklemiş sırf milleti göz rengi önemli diye kandırmak için. Bunu yiyen de çok var geçen yıl subforumda HTN bir çocuğu kahverengi gözlü olduğu için ethnic diye zorbalıyolardı maalesef looksmaxxerların da çok salağı var
Göz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)Bazı fotolarda kahverengi gözleri büyütmüş scleral show uee falan eklemiş sırf milleti göz rengi önemli diye kandırmak için. Bunu yiyen de çok var geçen yıl subforumda HTN bir çocuğu kahverengi gözlü olduğu için ethnic diye zorbalıyolardı maalesef looksmaxxerların da çok salağı var
Tr'de var mı stroma?Göz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
Forumda yaptırmış olan varda çok fena gatekeepliyorlar ispanyada bi klinik yüzlerce seanstan daha hiç komplikasyonları yok
Yok stroma çıkmadı zatenTr'de var mı stroma?
Göz renk değiştirme ameliyatı var mı peki trdeYok stroma çıkmadı zaten
yokGöz renk değiştirme ameliyatı var mı peki trde
çok yapay durmuyo mu sanki reklamları falan karşıma çıkıyo sürekliGöz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
Forumda yaptırmış olan varda çok fena gatekeepliyorlar ispanyada bi klinik yüzlerce seanstan daha hiç komplikasyonları yok
Dediğim klinikte değildir büyük ihtimalleçok yapay durmuyo mu sanki reklamları falan karşıma çıkıyo sürekli
Kk lens takarsam fazla suni dururmuGöz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
güzel alırsan ve ten rengine uyumluysa olmazKk lens takarsam fazla suni dururmu
Mavi veya yesil istiyomgüzel alırsan ve ten rengine uyumluysa olmaz
buğday tenli olup mavi alma gidip aq
neymiş o ak giantimplants tiktokta paylaşmıştı o mu acaba. keratopigmentasyon safe ama mavi falan yapınca uncanny duruyor. yine de açık kahverengisini beğeniyom ben para olsa yaptırırımGöz rengi değiştirmek en basit ve risksiz işlemlerden biri,onaylı olmadığı için çoğu normie korkuyor o yüzden nispeten ucuz 3-7k dolar arası (seansa bağlı)
Hadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yokneymiş o ak giantimplants tiktokta paylaşmıştı o mu acaba. keratopigmentasyon safe ama mavi falan yapınca uncanny duruyor. yine de açık kahverengisini beğeniyom ben para olsa yaptırırım
View attachment 3848298
zaten lens gibi duruyo lens takmak daha mantıklı benceneymiş o ak giantimplants tiktokta paylaşmıştı o mu acaba. keratopigmentasyon safe ama mavi falan yapınca uncanny duruyor. yine de açık kahverengisini beğeniyom ben para olsa yaptırırım
View attachment 3848298
oha amkHadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
View attachment 3848305View attachment 3848312
Tm ss aldım sil millet öğrenmesinHadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
bilgi gorunce gulmeye basladim istemsiz mutlu oldum, looksmax ile ilgili her bilgi harika hissettiriyor.Hadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
Yalnız param olsa direkt heterochromia yaparım kendimi amk. hem iki gözün renkli olmasından daha mogger hem de kör kalsan bile 1 gözün daha varHadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
Keratopigmentasyonda korneaya renkli pigment ekliyorlar o yüzden garip duruyor,eyecosda lazer ile irisin doğal pigmenti olan melanin miktarını azaltıyorlar ama tek sorunu istediğin tonu seçemiyorsun,yine de baya iyi işlem ve ucuz benceoha amk
laser depigmention mi bu? ayrica yesil olmasi cok dusuk ihtimaldi sanirim, en dis limbal ring koyu mai ortasi mavi sonra yesil ic kismi kahvrerengi en harika ve realistic durus, sadece dipigmenteion ile mi yapdildi bu sonuclar?Hadi gatekeep atmıyom eyecos barcelona da klinik,komplikasyonları yok
Millete kaza sonrası böyle oldu kolpasınıda sıkarsın herkesde yer bence amkYalnız param olsa direkt heterochromia yaparım kendimi amk. hem iki gözün renkli olmasından daha mogger hem de kör kalsan bile 1 gözün daha var
konaklama filan dahil kac ay ve ne kadar suruyor? ilk lasik yaptiricam sonra kac ay sonra yaptirabilirim?Keratopigmentasyonda korneaya renkli pigment ekliyorlar o yüzden garip duruyor,eyecosda lazer ile irisin doğal pigmenti olan melanin miktarını azaltıyorlar ama tek sorunu istediğin tonu seçemiyorsun,yine de baya iyi işlem ve ucuz bence
En eski benim eveveve diyip reply atmay bile beceremeyen maalda kardeşimizKeratopigmentasyonda korneaya renkli pigment ekliyorlar o yüzden garip duruyor,eyecosda lazer ile irisin doğal pigmenti olan melanin miktarını azaltıyorlar ama tek sorunu istediğin tonu seçemiyorsun,yine de baya iyi işlem ve ucuz bence
Evet ama göze bağlı değişiyor tamamen,istediğin renge göre 1-5 arası seans uyguluyorlarlaser depigmention mi bu? ayrica yesil olmasi cok dusuk ihtimaldi sanirim, en dis limbal ring koyu mai ortasi mavi sonra yesil ic kismi kahvrerengi en harika ve realistic durus, sadece dipigmenteion ile mi yapdildi bu sonuclar?
Konaklama falan bilmiyorum numaraları var ve cevap veriyorlar konusmustum ben ama genel fiyatlat şöylekonaklama filan dahil kac ay ve ne kadar suruyor? ilk lasik yaptiricam sonra kac ay sonra yaptirabilirim?
annem random bi yesil lens almis onu denedim, baya baya realistic duuryo sanki kendi goz rengim fake gibi, ayrica temporal lift yapinca canthallari positive yapinca cook realistic duruyo.Evet ama göze bağlı değişiyor tamamen,istediğin renge göre 1-5 arası seans uyguluyorlar
Olm tek göze yapsan daha ucuz olur bi de aslında infra yapcağıma bunu yaparım daha çok smv arttırırMillete kaza sonrası böyle oldu kolpasınıda sıkarsın herkesde yer bence amk
Tek sıkıntı aileye falan açıklamak olur onu da aile varken lens takarak çözerimOlm tek göze yapsan daha ucuz olur bi de aslında infra yapcağıma bunu yaparım daha çok smv arttırır
Tek göze yaparlar mı ki? Birini yeşil birini mavi yaptırır gezersin aqOlm tek göze yapsan daha ucuz olur bi de aslında infra yapcağıma bunu yaparım daha çok smv arttırır
Aileye hardmaxxi açıklamakda zor mkTek sıkıntı aileye falan açıklamak olur onu da aile varken lens takarak çözerim
Konaklama falan bilmiyorum numaraları var ve cevap veriyorlar konusmustum ben ama genel fiyatlat şöyle
![]()
COST AND METHOD OF PAYMENT - Eyecos Clinic - Eye color change
Cost and method of payment Laser GPlus Grades 2, 3 Result: Blue 3.325€Standard 4.325€Express Standard: Treatment: 2-3 phases of 1-2 days Rest between phases: 1-2 months Express: 2 Phases in 7 days and rest 3 Phases in 14 Days and Rest Laser GPlus Grades 4 Result: Turquoise / Greyish...www.eyecos.eu
göz çizdirirsek sıkıntı yaratır mı pekiMillete kaza sonrası böyle oldu kolpasınıda sıkarsın herkesde yer bence amk
Mavi-gri başlangıç kahverengi olarak en pahalısı ve en zorlusu olur zatenView attachment 3848350
mesela benim goz rengime baya benziyo before, ic ve dis kisimlarda kahverengi olmasi cok unrealistic yapiyor.
Pek bı sorun olmaz başarili geçerse ama ilk önce çizdirgöz çizdirirsek sıkıntı yaratır mı peki
Bilmiyom ama olmaz diye tahmin ediyorum sonuçta tamamen farklı şeylere etki eden işlemlergöz çizdirirsek sıkıntı yaratır mı peki
renk seciliyor mu? direk mavi yapilmiyo mu? yesil seciliyosa zaten benim goz yesil kisimlar var yesil lenste realistic duruyo tek sikinti 21e girince doktorum ilasik uygulayacak, ondan sonra kac yil beklemem lazim filan?Mavi-gri başlangıç kahverengi olarak en pahalısı ve en zorlusu olur zaten
Bence yeşil veya açık kahverengi iyi
Evet istediğin renge göre pigment azaltılıyor ona göre seans sayısı falan seçiliyorrenk seciliyor mu? direk mavi yapilmiyo mu? yesil seciliyosa zaten benim goz yesil kisimlar var yesil lenste realistic duruyo tek sikinti 21e girince doktorum ilasik uygulayacak, ondan sonra kac yil beklemem lazim filan?
Evet istediğin renge göre pigment azaltılıyor ona göre seans sayısı falan seçiliyor
Bide sorunu bilmiyorum en iyisi iletişime geçmek olur ya
knk seni bir gonderiye etiketlicem bakar misin
lasiktede bu riskler var, gorus kaybi zor ama hassasiyet isiklarin parlamasi gece gormede zorluk kuruluk filan baya oluyor, sans isi arkadasimda hicbiri olmadi en iyi kararimdan biri diyor. bazisi hayatim sikildi diyor, sana bagli baya aslinda.Color change sonrası gözde kalıcı şekilde hassasiyet kuruluk görüş kaybı gözlemleniyormu?
Why are u on turkish section nigga gtf outhe made the eyes bigger as well, not just change the eye color to brown, pure bs
the title was in english lolWhy are u on turkish section nigga gtf out
That's not actually what we're talking about.he made the eyes bigger as well, not just change the eye color to brown, pure bs
ah ok, ill rep the thread and leave u guys aloneThat's not actually what we're talking about.
KEKE SENİN RATİNG NErenk seciliyor mu? direk mavi yapilmiyo mu? yesil seciliyosa zaten benim goz yesil kisimlar var yesil lenste realistic duruyo tek sikinti 21e girince doktorum ilasik uygulayacak, ondan sonra kac yil beklemem lazim filan?
Some proper names cannot be translated into their own language, for example htn in meaning in turkish *Yüksek Aşamalı Normal Kişi* and jestermaxxer palyaçomaxxleyici etcthe title was in english lol
hic rating almadim, ratioda umursamiyorum. bir fikrim yok.KEKE SENİN RATİNG NE