jinekomasti ve yağ

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
68 kilo 178 skinny fat'im büyümeyi azaltmadan yağ kaybetmem gerek boyum uzamayı durdurmuş olsaydı starvemaxxing yapardım da olmaz şuan. en hızlı şekilde yağ kaybetmem gerek ayrıca bu jinekomasti ne zaman geçiyo aromasindeyim ne kadarbsüreye jinekomasti için etki eder

soğukta düzelen türden

soğukta düzelen türden
kanka 5 senedir jinekomastim var sanıyodum 13 yasımdan beri gymden abiler cevrem falan hep oyle var diyodu ben yok diyodum aynı sekilde benimde bi kücülüyo bi büyüyordu soguk sıcakta doktora gittim gecen doktor baya muayne etti jinekomasti degil vücut tipinle ilgili dedi herhangi bi doku yok meme ucunda veya kenarlarında dedi spora gitsen direkt düzelir dedi o yüzden doktora git doktor koysun varsa da teşhis

• +1
Reactions: growthplatessss111
kanka 5 senedir jinekomastim var sanıyodum 13 yasımdan beri gymden abiler cevrem falan hep oyle var diyodu ben yok diyodum aynı sekilde benimde bi kücülüyo bi büyüyordu soguk sıcakta doktora gittim gecen doktor baya muayne etti jinekomasti degil vücut tipinle ilgili dedi herhangi bi doku yok meme ucunda veya kenarlarında dedi spora gitsen direkt düzelir dedi o yüzden doktora git doktor koysun varsa da teşhis
çocuk doktoru yok dedi
bir endokrinci e2'me bakarak normaldir var dedi
bir endokrinci de seviye 2 mi ne bur şeyler dedi ama bendeki de seninki gibi
östrojen kaynaklı jinekomasti kolay kolay kalıcı olmuyor diye biliyorum zaten.

benimkiler patlicak gibi artık ama bf düşürmeden gitmeyide mallık olarak görüyorum