K@rtleri ciddi anlamda hiç sevmeyen bir ben miyim?

D

Deleted member 52601

Gold
Gerçekten kendimi irkci bir insan olarak görmüyorum sonuç olarak hepimiz insanız ve eğer blackpilled isen bu ırk meselelerin hiçbir onemi olmadığını ve herseyin dis görünüş olduğunu anlıyorsun ama Kürtler nedense farklı. Ben Türkiye doğumlu bir türküm ve Kürt asıllı çok yakın arkadaşlarım da var ama hepsi (neyse ki) asimile olmuşlar o yüzden sıkıntı yok ama harbi anlamda Kürtler cidden çok sıkıntılı insanlar amk. Adamların alayı kominist ve kendi tarihi başarısızlıklarını Türkiye ve Türklere yüklüyorlar. Butun varlık sebepleri Ermeniler gibi mağduriyetten geliyor ve yıllardır hem Türklerin hem de Türkiye’nin itibarini zedeliyorlar. Son 40 yıldır şehit veriyoruz ve hala dağ cikmaya devam ediyorlar. Onun dışında orta Doğu toplumu olduğu için çok kaba ve hayvanlar. Üzerine Türk pasaportu ile amcik amcik iltica ettikleri için her yere itibarimiz zedeleniyor. Bir de halay falan tam subhuman dansı amk. Neyse hayırlısı olsun. @Atsiz @Manchild @Tallooksmaxxer @chadmanlet04

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: ALP, Deleted member 29808, szolliontaraelis and 4 others
hepsi subhuman en iyileri mtn onlarda shitskin zaten hindistanlıya benziyor olmayan bir ülkeyi kurmaya çalışıp askerlerimizi şehit ediyolar bu nası bir ırk böyle pers olduklarını iddia ediyolar bide ne persi amk siz hindistan daglarindan geliyora benziyolar. Bide komünizmi savunuyolar lan siz dağda patates mi ekceniz amına koyduklarım hiç sevmiyorum bu ırkı shitskin

• +1
  • JFL
Reactions: ALP, CursedOne, Mr2chef and 2 others
yapabileceğimiz tek şey kadınlarını becermek ve onları terk etmek PUAHAHAHAHHAHAHA

• +1
Reactions: Mr2chef
yapabileceğimiz tek şey kadınlarını becermek ve onları terk etmek PUAHAHAHAHHAHAHA
amlari balik kokuyo diyolar kadinlarinij

• Ugh..
  • +1
Reactions: ALP, szolliontaraelis, kebab and 1 other person
hepsi subhuman en iyileri mtn onlarda shitskin zaten hindistanlıya benziyor olmayan bir ülkeyi kurmaya çalışıp askerlerimizi şehit ediyolar bu nası bir ırk böyle pers olduklarını iddia ediyolar bide ne persi amk siz hindistan daglarindan geliyora benziyolar. Bide komünizmi savunuyolar lan siz dağda patates mi ekceniz amına koyduklarım hiç sevmiyorum bu ırkı shitskin
Adamsın based and racepilled

• +1
Reactions: Mr2chef and Deleted member 52303
Genetikleri kötü.
10% Aryan(Beyaz) genleri ve boktenleri ile kendilerini üstün halk zannetmeleri de komedi.
Batı da kızları orospu olmuş erkekleri de ibne.Zaten beta bir halk bin kere sikilmiş karılara kilolarca altın takıp evleniyorlar.Üreme hızları da düşüyor anadolulu türkler üreme hızında geçecek bunları 5 sene sonra

• +1
Reactions: szolliontaraelis and Deleted member 52601
Tam ucube bir ırk bu kürtler 100 kişi aynı evde kalır maaşlar tek kişide toplanır 40-50 yaşındaki adam tüm maaşını babasına verir sonrasında babasından harçlık alır. Tip konusunda zaten diyecek bişey yok hindistanla kapışırlar. Terörist olmaları ayrı bi konu zaten ona girmiycem bile. Sanat desen zaten başarısızlar bi ahmet kaya var o da terörist orospu çocuğunun teki zaten. Asıl türkiyedeki ırkçılar kürtlerdir bu arada git bi türk mekanına çalışan kürt çok rahat bulabilirsin ama git bi kürt mekanına türkler çok çok azdır bu da onların aslında komunist değil daha çok nazi olduğunu gösteriyor

• +1
Reactions: szolliontaraelis, Deleted member 52601 and Deleted member 52303
ayran ırkının bok çukuru k*rtlerdir

Tam ucube bir ırk bu kürtler 100 kişi aynı evde kalır maaşlar tek kişide toplanır 40-50 yaşındaki adam tüm maaşını babasına verir sonrasında babasından harçlık alır. Tip konusunda zaten diyecek bişey yok hindistanla kapışırlar. Terörist olmaları ayrı bi konu zaten ona girmiycem bile. Sanat desen zaten başarısızlar bi ahmet kaya var o da terörist orospu çocuğunun teki zaten. Asıl türkiyedeki ırkçılar kürtlerdir bu arada git bi türk mekanına çalışan kürt çok rahat bulabilirsin ama git bi kürt mekanına türkler çok çok azdır bu da onların aslında komunist değil daha çok nazi olduğunu gösteriyor
Sonuna kadar haklı. Ben yurtdisindayim hep Türk adı altında Kürtler restorant çalıştırıyor ve çalışanlar da k@tt

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Screenshot 2024 01 13 20 24 26 171 edit cominstagramandroid
@heightpillgotme

Doğru. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin ama bu sistem için insanlar neden kendi canını feda ediyor ki? Adamın ailesi çadırda yaşıyor sehitlerimizden birisinin ailesi. Senin uğruna kendi canını vereceğin devlet daha senin ailene iyi bakamıyor. Senin daga çıkıp avlamaya çalıştığın teroristlerin sempatizanları mecliste 100 k maaş alıyor bir de o örgütün propagandasını yapıyor. Onu da geçtim o örgütün dusman olup olmaması burokratlarin iki dudağı arasında. Eger 2014 te isen terorist değiller (çözüm süreci) eğer 2024 te isen teroristler. Neden 30-40 k maaş için kendi canlarını hiçe sayıyorlar değmez çünkü. Vatan millet sevgin olabilir bunu anlarım ama mevcut sisteme bakıp asker olmanın aptal bir seçenek olacağını anlayabilmen lazım. Üstüne üstlük hepsi de çok genç hayatlarının baharlarında looksmax yapmaları gereken zamanda Avrupada gece klüplerine gitmeleri gereken yaşlarda siyasetçilerin çıkarı için orta doğuda karlı dağlarda canlarından oluyorlar. Rip. @Atsiz @Tallooksmaxxer @realantoniomontana

Doğru. Şehitlerimize Allah rahmet eylesin ama bu sistem için insanlar neden kendi canını feda ediyor ki? Adamın ailesi çadırda yaşıyor sehitlerimizden birisinin ailesi. Senin uğruna kendi canını vereceğin devlet daha senin ailene iyi bakamıyor. Senin daga çıkıp avlamaya çalıştığın teroristlerin sempatizanları mecliste 100 k maaş alıyor bir de o örgütün propagandasını yapıyor. Onu da geçtim o örgütün dusman olup olmaması burokratlarin iki dudağı arasında. Eger 2014 te isen terorist değiller (çözüm süreci) eğer 2024 te isen teroristler. Neden 30-40 k maaş için kendi canlarını hiçe sayıyorlar değmez çünkü. Vatan millet sevgin olabilir bunu anlarım ama mevcut sisteme bakıp asker olmanın aptal bir seçenek olacağını anlayabilmen lazım. Üstüne üstlük hepsi de çok genç hayatlarının baharlarında looksmax yapmaları gereken zamanda Avrupada gece klüplerine gitmeleri gereken yaşlarda siyasetçilerin çıkarı için orta doğuda karlı dağlarda canlarından oluyorlar. Rip. @Atsiz @Tallooksmaxxer @realantoniomontana
dünyada ERKEK olmanın yükümlülükleri vatan için savaşıp ölmek.

O asker o sınırda ölmese geri çekilse yarın hakkariye diyarbakıra tekrar dadanırlar.

Meclisteki orospu çocuğunun ne olduğunun devlette farkında sabah akşam övdüğün axap hükümeti yüzünden.

Ve looksmax falan demişsinde herkes senin gibi incel bok genetiğe sahip değil.

Gencecik elmas gibi delikanlılar önden savaşıyor, senin gibi incellerin onların kararlarını sorgulayacak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Sen burada onların arkasından edebiyat yapmayı bırak da bir baltaya sap ol.

• +1
Reactions: Deleted member 52303, szolliontaraelis and Deleted member 51098

O asker o sınırda ölmese geri çekilse yarın hakkariye diyarbakıra tekrar dadanırlar.

Meclisteki orospu çocuğunun ne olduğunun devlette farkında sabah akşam övdüğün axap hükümeti yüzünden.

Gencecik elmas gibi delikanlılar önden savaşıyor, senin gibi incellerin onların kararlarını sorgulayacak kapasiteye sahip olduğunu düşünmüyorum.

Bu yoruma o kadar çok katılıyorumki sikimsonik bir forumdayız böyle tiplerin çıkması normal

Kotu bisey yazmadım amcaoğlu. Bu arada çoğu anadolumaxxed çok yakışıklı değiller ama konumuz ile alakası yok. Incel olmamalarının sebebi de arrangedmarriage. Türkiye’deki htn+ lerin cidden asker olacağını mı düşünüyorsun amk. Ben burada sistem eleştirisi yaptım sizin gibi beyni amciklasmis Kemalistler bunu anlamaz. Sen devletinin sana söylediklerine inanmaya devam et yeri gelir Amerika dostunuz ertesi gün dusmaniniz 😹. Bu follos ülke için hiçbir sikim yapılmaz. ASKERLER dahil çoğu memur devlete sırtını dayamak için hizmet ediyor

• JFL
Reactions: CursedOne and Deleted member 51098
Yanmışsın tirko

Izmirin gavatlari ne sikilir avratlari, once bati sehirlerini kurtar sen 😁
185 skinny fat kurdolara 198 110kgluk aryan fizigimle shoulder check yapinca ozur dileyip para veriliyolar ne anlatiyosun amini siktigimin essegi.

• JFL
  • +1
Reactions: elemanzelvadre, Deleted member 52601, berserker and 2 others
185 skinny fat kurdolara 198 110kgluk aryan fizigimle shoulder check yapinca ozur dileyip para veriliyolar ne anlatiyosun amini siktigimin essegi.
En az otizmli turk aq boyle bi yazi yazana 6 yasinda cocuk abi cekmez

• +1
Reactions: Deleted member 75642 and Angutoid
Izmirin gavatlari ne sikilir avratlari, once bati sehirlerini kurtar sen 😁
o orospu rojdalarınız buraya okumaya gelip kara amcıklarını dağıtıyolar :D

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Yok yoruk kizlarini sikicem cekik gozlu off
lan amına koyayım hayatta 2 kere kürt kızı siktim ikisindede burnumu kapattım amını açarken kapkara amı bide kılınıda aldırmıyo ailesi amk siz ne iğrenç insanlarsınız

• +1
Reactions: CursedOne
en azından yörük kızları güzel sizinki yine bakımsız orospu cocugu tek kaş olan bile var

• +1
Reactions: CursedOne
lan amına koyayım hayatta 2 kere kürt kızı siktim ikisindede burnumu kapattım amını açarken kapkara amı bide kılınıda aldırmıyo ailesi amk siz ne iğrenç insanlarsınız
Sen elini sikersen sukret aq 🤣 valla bende sizin kizlari daha cok begeniyorum kardesim izmirli sarisin mersinli yoruk 🔥

• JFL
Reactions: Deleted member 52303
Sizin burada havlamanizin sebebi reelde bacilarinizi sikmemiz
oglum sen daha neyi savundugunu bilmeyen meczup bi orospu çocuğusun k*rt diye attığın eleman Türk hani bir insan(!) bu kadar mal olamaz.

ama sizinkileri siken cok gordum kendimden ornek verebilirim

@Atsiz bu Kurt amina kodumun picleri ortak dusmanimiz.

• +1
Reactions: Deleted member 24983
kurtler abdye almanyaya ilticamaxxlayip vatandaslik aliyor siz hala 31 cekin

Erkek yükümlülüklerine 30 yaşına gelıp incel forumunda tigir ercilik oynayan ezik bir orosbu evladımı hüküm verecek? Sen siktirip gidip geberebilirsin el taşakiye sınırında. Herkes senin anan mı ki Devletlerin dayattığı militarist yayılmacı politikalara domalsın orosbunun oglu? Adam ister savaşır ister savaşmaz şehid olanada saygımız var kendı kararlarıdır sorun yok. Fakat gazi maaşına bile coken sokaklardaki itleri toplamayan Korona zamanı sana "aşılandık" diye maske takmaya calısıp senı yabancının onunde sokak köpeği konumuna düşüren Devlete kimsenin koruma borcu yok.

• +1
Reactions: MogEater
Yeni thread sandim aq

Erkek yükümlülüklerine 30 yaşına gelıp incel forumunda tigir ercilik oynayan ezik bir orosbu evladımı hüküm verecek? Sen siktirip gidip geberebilirsin el taşakiye sınırında. Herkes senin anan mı ki Devletlerin dayattığı militarist yayılmacı politikalara domalsın orosbunun oglu? Adam ister savaşır ister savaşmaz şehid olanada saygımız var kendı kararlarıdır sorun yok. Fakat gazi maaşına bile coken sokaklardaki itleri toplamayan Korona zamanı sana "aşılandık" diye maske takmaya calısıp senı yabancının onunde sokak köpeği konumuna düşüren Devlete kimsenin koruma borcu yok.
Allahın ezik lolliği hayatında silahı bırak anan gibi yarrağımdan başka bir şey mi tuttun da bizi koruyacaksın :ROFLMAO:

Yazdıklarımız erkekler içindir senin gibi östrojen deposu orospu çocukları karıcılık oynayabilir.

Allahın ezik lolliği hayatında silahı bırak anan gibi yarrağımdan başka bir şey mi tuttun da bizi koruyacaksın :ROFLMAO:

Yazdıklarımız erkekler içindir senin gibi östrojen deposu orospu çocukları karıcılık oynayabilir.
Erkek olmak mayın eşşekliğimi 85 IQ orosbu evladı. Ama seni suçmalıyorum burası blackpill forumu ve maalesef zekada genetik. Sadece sinek gibi vızıldama yeter mk haşeresi.

• +1

Sivri sineği bile korurum senı korumam amına kodugumun twitter türkçüsü:D Aklı sıra buradaki ergenlere ahmak kesecek seni reel hayatında bile çay içmeye cağıran olmuş mudur acaba orosbunun oglu sen bır bunu dusun..

Oglum atsız yanlış bişey yazmamış ki savaşan adam gazi maaşı için değil vatan için savaşıyor devletin başındakiler icin değil halk için savaşıyor hakkari ve diyarbakirdaki teröristler temizlenmese daha ne nice öğretmenler bebekler katledilecekti orda haberin var mı

Oglum atsız yanlış bişey yazmamış ki savaşan adam gazi maaşı için değil vatan için savaşıyor devletin başındakiler icin değil halk için savaşıyor hakkari ve diyarbakirdaki teröristler temizlenmese daha ne nice öğretmenler bebekler katledilecekti orda haberin var mı
Ya kanka hele yarın bir askerlerin maaşlarını kes kaçı savaşıyor amk. O vatan ıcın savaşan askerlerın devlet gazi maaşlarına bile cokuyor senın hıcbır seyden haberın yok. Birde PKK Nın hendek kurmasına müsade edenle Barış pınar harekatını yapan aynı devlet oldugunuda hatırlatırım sana. Yarın Ukraynadaki gencecik cocuklar gibi sözde "vatan " için senide zorla silah altına aldıklarında kim haklı gorursun.

Unutma devletin otoritesi ne kadar fazlaysa senınde yaşamın ve özgürlüğün o kadar sınırlıdır.

• +1
Ya kanka hele yarın bir askerlerin maaşlarını kes kaçı savaşıyor amk. O vatan ıcın savaşan askerlerın devlet gazi maaşlarına bile cokuyor senın hıcbır seyden haberın yok. Birde PKK Nın hendek kurmasına müsade edenle Barış pınar harekatını yapan aynı devlet oldugunuda hatırlatırım sana. Yarın Ukraynadaki gencecik cocuklar gibi sözde "vatan " için senide zorla silah altına aldıklarında kim haklı gorursun.
Oğlum askerlik kolay bir sey mi o adamlar nasil egitimlerden geciyor haberin var mı yüksek maaş için askerlik yapsa niye askerlik yapsın aq gider tıp mıp okur ukraynanin durum başka kanka onlarla bizi kiyaslama

Unutma devletin otoritesi ne kadar fazlaysa senınde yaşamın ve özgürlüğün o kadar sınırlıdır.
Otoriter rejime bende karşıyım zaten ama şimdi devletini savunmak ile rejimin ne alakası var dediğim gibi devleti devletin başındakiler için savunmuyor savunanlar

Oğlum askerlik kolay bir sey mi o adamlar nasil egitimlerden geciyor haberin var mı yüksek maaş için askerlik yapsa niye askerlik yapsın aq gider tıp mıp okur ukraynanin durum başka kanka onlarla bizi kiyaslama
Ya babacım sen iyi misin uzmançavuşların disiplinsizliği yüzünden tskda tiktok ve sosyalmedya kullanımı yasaklandı haberın yok. Biri canlı yayında konumunu gosterıp sılah arkadaşlarının canını rıske atıyor. Birisi nöbette 31 cekiyor. Ve dedıklerınle dedıklerım ne alaka kanka bir daha okur musun dediğimi? Bu dünyada kimse babasının hayrına iş yapmaz Askerler vatansever ona lafım yok zaten sen konuyu ilk bir anla aq.