kadın cinayetlerinin abartılması hk.

auitistsurvior

auitistsurvior

somethin something intellectual something cool
kadın cinayetleri atıyorum yılda 200 tane oluyor

bunun maks 2 si falan sırf kadın oldugu icin oluyor

geri kalanı farklı sebeplerden olduruluyor cinayet isleyen eleman er gibi kadınlardan nefret ediyorum diyip taramıyor aq

feminizmle yada kadın dusmanlıgıyla alakası yok

erkek cinayetlerinden bahseden kimse yok resmen kadınlar hic olmesin erkekler battlegrounds yapabillir aralarında demek bu

bu sene olan kadın cinayeti semih celigin yaptıgınıda hala konusuyolar sanarsın tarihte ilk defa birisi oldu aq prim icin aylarca twitterde konustular

semih celigin incellerla kanka olması falanda yalan bence

herif delinin teki incel.is i actıgı gibi elliotın ruhu adamı ele gecirmiyor mal oldugu icin oldurdu onları kadın dusmanı olsa feminist protestolarda silahlı catısma baslatırdı

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: sladekilic, Aven, maarda and 3 others
suan en ufak anormal degisimi zaten incellere atıyorlar farkettiyseniz twitterde teror orgutu oldugumuzu idda ediyolar

aq bide internette twitterda lincleyince sanki bisi degiscek zaten saldırcak eleman her turlu saldırır twitterde zırlamak ise yarasaydı pkk isid diye bisey kalmazdı

• +1
Reactions: Aven and Serialsuicide
kadın cinayetleri atıyorum yılda 200 tane oluyor

bunun maks 2 si falan sırf kadın oldugu icin oluyor

geri kalanı farklı sebeplerden olduruluyor cinayet isleyen eleman er gibi kadınlardan nefret ediyorum diyip taramıyor aq

feminizmle yada kadın dusmanlıgıyla alakası yok

erkek cinayetlerinden bahseden kimse yok resmen kadınlar hic olmesin erkekler battlegrounds yapabillir aralarında demek bu

bu sene olan kadın cinayeti semih celigin yaptıgınıda hala konusuyolar sanarsın tarihte ilk defa birisi oldu aq prim icin aylarca twitterde konustular

semih celigin incellerla kanka olması falanda yalan bence

herif delinin teki incel.is i actıgı gibi elliotın ruhu adamı ele gecirmiyor mal oldugu icin oldurdu onları kadın dusmanı olsa feminist protestolarda silahlı catısma baslatırdı
keske okumasaydim

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, cakdripa and auitistsurvior
s

Attachments

• arxe0dodvrz61.webp
    arxe0dodvrz61.webp
    65.1 KB · Views: 0
  • So Sad
Reactions: Aven and recai iskender
suan en ufak anormal degisimi zaten incellere atıyorlar farkettiyseniz twitterde teror orgutu oldugumuzu idda ediyolar

aq bide internette twitterda lincleyince sanki bisi degiscek zaten saldırcak eleman her turlu saldırır twitterde zırlamak ise yarasaydı pkk isid diye bisey kalmazdı
incelin kelime anlamını kadın düşmanlığı olarak biliyolar çünkü o yüzden
bi de sevgili flexi yapıyolar inceli hakaret olarak kullanınca öyle bi olay da var

• +1
Reactions: Serialsuicide and auitistsurvior
elliot rodgerın manifestosu gunlugu konusması zekası falan sahanede

tam bir gerizekalı orospu cocugu

babası aclık oyunlarının yonetmeni istese istedigi kadar ameliyat cok rahat yaptırırdı yani

dusunsene sınırsız paran var intihar ediyon tam bir embesil aq

incelin kelime anlamını kadın düşmanlığı olarak biliyolar çünkü o yüzden
bi de sevgili flexi yapıyolar inceli hakaret olarak kullanınca öyle bi olay da var
afrikalı cocuklar ac oldugu icin birilerini oldurmus neyse yemek yedigim videoyu atıyımda sinir olsunlar ac ocler

afrikalı cocukların sadece kisiligini gelistirmesi lazım

• JFL
Reactions: swaggy
dostum dunyada hic bir zaman erkek bedeni onemli olmadi ki aq? tabii ki erkekler yerine kadinlari konusacaklar.

• Hmm...
Reactions: auitistsurvior
water
1753033848460

• +1
Reactions: Tornoviaa and auitistsurvior
normie araştırma yapmaz sorgulamaz ana sayfasına ne çıkıyorsa ne görüyorsa onu kabullenir
o yüzden normal geliyo bana

• +1
Reactions: Tornoviaa and auitistsurvior
normie araştırma yapmaz sorgulamaz ana sayfasına ne çıkıyorsa ne görüyorsa onu kabullenir
mal normieler toplumumuzu ayakta tutuyor o yuzden sikayetci degilim

sabah feminist edabiyet okuyup matcha kahve icip labubu oyuncak alan ultra tuketici normi oglan ve kızlar olmazssa ekonomi yerle bir olur

bide boyle beyin anlamda subhuman olan insanların varlıgı beni mutlu ediyor en azındxan o kadar mal degilim diyorum mutlu oluyorum sukur ediyorum

zaten abartılıyor ama olan kadın cinayetlerinin yuzde 95 i falan baska motivasyonlardan kaynaklı oluyor sırf 'ben kadınlardan nefret ediyorum incelim ben' diyip yapılan saldırı sayısı asırı az aq

95 diyerek hosgorulu davranıyorum 99 falan olması lazım kadın dusmanlıgından olen sayısı turkiyede yok gibi bisi twitterdakiler millet kadınları sevmedigi icin falan oldurdugunu sanıyor bazıları ciddili

knk hem kadin pullayabiliyorsak ama incelse ne olur o eleman

Users who are viewing this thread

Back