kadın duşmanı

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
beyler sizdede böyle kızların yazdığı yeto ay offf tipi kelimelere kitlenmeler oluyor mu deli oluyorum kadın düşmanı oldum bunlar yüzünden kızları sadece sikesim geliyor gram katlanamıyorum aşka meşke amına koyim
Screenshot 2024 12 26 22 51 47 565 edit comaeroinstaandroid

özellikle vasıfsız exlerin böyle şeyler repostladığını görünce utançtan yerin dibine giriyorum fena sinirim bozuluyor kendilerini çok onemli sanıyolar halbuki karsindaki kişiyi hicbi zaman tanimamişsin senin hakkinda ne duşunduğunden haberin bile yok

Attachments

• 3977649e9c9df13a38603bebca7f854a.mp4
    2.3 MB
  • 0079a0537bd60f9b1c0c22a8b29d2913.webp
    0079a0537bd60f9b1c0c22a8b29d2913.webp
    70.5 KB · Views: 0
Last edited:
toksik maskülenlik nasıl geçer
Images 32 2

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Ben kadinlarin kendi arasinda yaptigi dayanismaya cok sinir oluyom
Otobuste yanina kiz birini oturtmalari erkek istememeleri vs
Ayrica hic bir kizin kendi cinsiyetinde begenmedigi bisey gormedim hep kendilerini ustun goruyolar
YAratık olmuş hepsi

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
Ben kadinlarin kendi arasinda yaptigi dayanismaya cok sinir oluyom
Otobuste yanina kiz birini oturtmalari erkek istememeleri vs
Ayrica hic bir kizin kendi cinsiyetinde begenmedigi bisey gormedim hep kendilerini ustun goruyolar
YAratık olmuş hepsi
la nolucak orosbu çocuğu ezik low t erkekler tapıyor karılara sana tapan birisi olsa sende öyle olmaz mısın
tek vasfı amcık olan çirkin kız kesmininde amcığını bile sunmaması ve karşıdan ilgi beklemeside cabası siktir git baban sevsin seni amına kodumun çirkin ördek yavrusu
bazen duyuyorum çirkin kızlar konuşurken bile yok sırt kası olsun 190 olsun kumral olsun falan komik olan şey o erkeğe sunabileceği hićirşey olmaması
Images 31 29

• +1
Reactions: Deleted member 114712, Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 51789
la nolucak orosbu çocuğu ezik low t erkekler tapıyor karılara sana tapan birisi olsa sende öyle olmaz mısın
tek vasfı amcık olan çirkin kız kesmininde amcığını bile sunmaması ve karşıdan ilgi beklemeside cabası siktir git baban sevsin seni amına kodumun çirkin ördek yavrusu
bazen duyuyorum çirkin kızlar konuşurken bile yok sırt kası olsun 190 olsun kumral olsun falan komik olan şey o erkeğe sunabileceği hićirşey olmamasıView attachment 3381686
Beyler allah aşkına şöyle varsayımlarda low t falan demeyin hepiniz low t siniz amına goyam patlıyom:lul:Kadınların doğasını yenimi çözüyorsunuz olm kadınlar varolduklarından beridir böyleler sadece ataerkil toplum düzeni gün geçtikçe azalıyor bundan dolayı bu hipergamik yaratıklar gün geçtikçe değerleniyor amk.Bende eskiden böyleydim ama harbiden saçma amk wateroğlu water konular bunlar

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
Beyler allah aşkına şöyle varsayımlarda low t falan demeyin hepiniz low t siniz amına goyam patlıyom:lul:Kadınların doğasını yenimi çözüyorsunuz olm kadınlar varolduklarından beridir böyleler sadece ataerkil toplum düzeni gün geçtikçe azalıyor bundan dolayı bu hipergamik yaratıklar gün geçtikçe değerleniyor amk.Bende eskiden böyleydim ama harbiden saçma amk wateroğlu water konular bunlar
karıya tapmam ben bilader en son konuştuğum kıza seni seviyorum bile demedim bana kendini elletti az bilin şu işleri kimseyi zorla sikecek değiliz herkes kendine yakişani yapsin cane

Picsart 24 12 25 17 15 45 036

erkek kariyi manipule eder ama tapmaz erkeğin doğasında yok bu

• +1
karıya tapmam ben bilader en son konuştuğum kıza seni seviyorum bile demedim bana kendini elletti az bilin şu işleri kimseyi zorla sikecek değiliz herkes kendine yakişani yapsin cane

View attachment 3381807
erkek kariyi manipule eder ama tapmaz erkeğin doğasında yok bu
Fotoğrafı racon olsun diyemi koydun hocam

• +1
Erkeğin doğası kadının doğası ne kadar low iq kelimeler

• JFL
Reactions: angrybirds
Cociugun felsefe düşüncelerini 8 yasimda düşünuyodum yavv

• JFL
Reactions: angrybirds
Cociugun felsefe düşüncelerini 8 yasimda düşünuyodum yavv
-kadinlar erken olgunlasiyor bilimsel kanıtlanmış
+makale at
-tiktokta gordum arastir istknk

• +1
Reactions: Tornoviaa and Black_Pill_Enjoyer1
Senin kadin dusmanligi dogustan gelmiyor ki nerden bileceksin babba

Users who are viewing this thread

Back