Kadınlar aynı mıdır?

D

Deleted member 88667

log off
Henüz küçük olduğum için bilmiyorum. Gerçekten hepsi aynı mı? Bu amk dünyasında hiç aklı başında karşı cins yok mu? Varsa da denk gelme olasılığı kaç? Gerçekten bu konuda tartışmak istiyorum

Var ama nadir

Peki bu nadir olarak bahsettiğimiz kesim çirkin mi güzel mi?
genel olarak çirkin ama istisna var tabi
1727893730769

Kral var ya, ama sana tavsiyem sanaldan bi şekilde bulman reeldekiler harbi hep gerizekalı çıkıyor. doğru kızlar sanırım çok sessiz içedönük oluyor öyle kız yok mu sınıfında okulunda onlar kaliteli gibi işte

Kanka o kadar karıyla cıktım hepsi ayni aptallar amk sürekli trip sürekli küsme sürekli ağlama bide anlık isteyip duruyolar artık buda yeni çıktı amk ama şöyle olay var knk htb tiplerin karakteri yok amk ilişkimde zorbalık görmüştüm amk sen düşün. Mtbler en iyisi ne çok güzel ne çok çirkin ortası olcak onlar daha karakterli.. bide bizim nesildeki hiçbi kıza guvenmiceksin hepsi fena amk arkandan iş çevirirler

Henüz küçük olduğum için bilmiyorum. Gerçekten hepsi aynı mı? Bu amk dünyasında hiç aklı başında karşı cins yok mu? Varsa da denk gelme olasılığı kaç? Gerçekten bu konuda tartışmak istiyorum
high iq cogu kızlar zaten hemcinslerine uyum saglamak icin nt maskesi takıyolar varsada kim duzgun kim pic anlamamız imkansız ancak asırı high iq bir kız bulursan nt maskesi takmadan geziyorsa onunla çık oyle bir kız zaten hipergamikte degil ota boka sinirlenmez triplenmez insan gibi karar verir arkadasları onu yonetmez v.b bircok artısı vardır bu tarz kızlar hepte cırkın olur anasını sikiyim gelecek planım mtb high iq kız bulmak

Kanka o kadar karıyla cıktım hepsi ayni aptallar amk sürekli trip sürekli küsme sürekli ağlama bide anlık isteyip duruyolar artık buda yeni çıktı amk ama şöyle olay var knk htb tiplerin karakteri yok amk ilişkimde zorbalık görmüştüm amk sen düşün. Mtbler en iyisi ne çok güzel ne çok çirkin ortası olcak onlar daha karakterli.. bide bizim nesildeki hiçbi kıza guvenmiceksin hepsi fena amk arkandan iş çevirirler
nasıl bi zorbalıktı yaptığı kanka sorun olmayacaksa soyler misin