Kadınlar gerçekten low iq

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Tiktokta kadınların çok azınlık bir kesimine eleştiri yaptım önüne gelen kadın bana saldırdı amk neden saldırıyorsun amına koyayım diyorum kadınlara laf sallıyorsun falan gerçekten bu kadınların kendi arasındaki dayanışma çok komik kendilerini en aptalca savunulmayacak durumda bile savunuyorlar argüman bulamayınca incel yazıp duruyorlar geçen gözlüklü sanat öğrencisi bir ibneyle tartıştım aq simpi sinirden gözüm dönüyor şuan

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, xzyqiu, Kayra139 and 6 others
dişiler koyun

• +1
  • JFL
Reactions: ege74 and Aven
İncel kelimesinin ne demek olduğunu bilmeseydim hayat çok guzel olurdu galiba kadinlarla konusurken hic kssilmazdim kadinlarla rahatca konusurdum normieyken okulun belkide semtin en nt kisisiydim simdi icine kapanik overdosed blackpill truecel

Ne alaka bilmiyorum bu thread geldi onume yazasim geldi

• JFL
  • +1
Reactions: Aven, Kayra139 and IlI
Tiktokta kadınların çok azınlık bir kesimine eleştiri yaptım önüne gelen kadın bana saldırdı amk neden saldırıyorsun amına koyayım diyorum kadınlara laf sallıyorsun falan gerçekten bu kadınların kendi arasındaki dayanışma çok komik kendilerini en aptalca savunulmayacak durumda bile savunuyorlar argüman bulamayınca incel yazıp duruyorlar geçen gözlüklü sanat öğrencisi bir ibneyle tartıştım aq simpi sinirden gözüm dönüyor şuan
dişiler koyun
Tam tersi kadınlar çok kurnaz. Senin hakĺı olduğunu bal gibi biliyorlar ama işlerine gelmediği için aptal rpsi yapıyorlar.

Özellikle türk erkekleri birbirini kollamanın önemini anlayamayacak kadar kollektif zekadan yoksun. Yasalar erkeklere karşi, bütün sistem kadınlara çalışıyor ama sistemi sürdüren erkekler.

Bunlar hep konuşuldu daha önce: Post in thread 'Dunyanin en incel ulkesi tirrikistan olabilir' https://looksmax.org/threads/dunyanin-en-incel-ulkesi-tirrikistan-olabilir.897596/post-13668118

• +1
Reactions: maarda
Tam tersi kadınlar çok kurnaz. Senin hakĺı olduğunu bal gibi biliyorlar ama işlerine gelmediği için aptal rpsi yapıyorlar.
Bir kesimin öyle çoğunluk kesiminde cidden kendi düşüncesi olmayan aptal koyun olduğunu düşünüyorum

Users who are viewing this thread

Back