KADINLARI ETKİLEMEYE ÇALIŞMA.

Atsizz

Atsizz

Iron
Neden bir hatunu etkilemeye çalışıyorsun ki? Aslında seni etkilemesi gereken o.

Bir kadın seni etkilemek zorunda kardeşim.

Homoseksüel bir soy boy olmayı bırak.

Kızları etkilemeye çalışmak seni rezil eder.

Bırak, seni etkilemeye çalışsın.

• +1
Reactions: BugraSA and Auchelius
Neden bir hatunu etkilemeye çalışıyorsun ki? Aslında seni etkilemesi gereken o.

Bir kadın seni etkilemek zorunda kardeşim.

Homoseksüel bir soy boy olmayı bırak.

Kızları etkilemeye çalışmak seni rezil eder.

Bırak, seni etkilemeye çalışsın.
Bu dediğinde değişkenlik var ama mesela bi kız senden hoşlanıyorsa sana cilve yapmaya falan çalışır yada ortamdaysan arkadaşlarına bana bu çocuğu ayarla der ama peki ya sen o kızdan hoşlanıyorsan ve o senden hoşlantı duymadıysa?
Ona yürümeden ilk adımı o kişiye atmadan nasıl bağ kurmayı düşünüyorsun?

• +1
  • Ugh..
Reactions: Serialsuicide and Atsizz
Bu dediğinde değişkenlik var ama mesela bi kız senden hoşlanıyorsa sana cilve yapmaya falan çalışır yada ortamdaysan arkadaşlarına bana bu çocuğu ayarla der ama peki ya sen o kızdan hoşlanıyorsan ve o senden hoşlantı duymadıysa?
Ona yürümeden ilk adımı o kişiye atmadan nasıl bağ kurmayı düşünüyorsun?
Bak kardeşim, mesele tam olarak şu: sen birinden hoşlanıyorsun ama o senden hoşlanmıyorsa zaten orada iş bitmiştir.

Niye? Çünkü kadın ilgisini belli eder. Hoşlanan kadın ya cilve yapar, ya yakınlaşmaya çalışır, yada bir şekilde seni hayatına dahil etmeye çalışır arkadaş vb.

Sen adım atıyorsun, o atmıyor = denklem yanlış.

O yüzden erkeklere dayatılan "ilk adımı sen atacaksın, bağ kuracaksın" muhabbeti boş. Erkek peşinde koşmaz, seçer.

Kadın senden hoşlanırsa zaten sinyalini verir, hoşlanmıyorsa zorlamanın anlamı ne?

Erkeklerin işi bir kadına yatırım yapmak değil, seçim yapmak.

Last edited:
  • +1
Reactions: churmaxxed
reacher?

• JFL
Reactions: Auchelius
Bak kardeşim, mesele tam olarak şu: sen birinden hoşlanıyorsun ama o senden hoşlanmıyorsa zaten orada iş bitmiştir.

Niye? Çünkü kadın ilgisini belli eder. Hoşlanan kadın ya cilve yapar, ya yakınlaşmaya çalışır, yada bir şekilde seni hayatına dahil etmeye çalışır arkadaş vb.

Sen adım atıyorsun, o atmıyor = denklem yanlış.

O yüzden erkeklere dayatılan "ilk adımı sen atacaksın, bağ kuracaksın" muhabbeti boş. Erkek peşinde koşmaz, seçer.

Kadın senden hoşlanırsa zaten sinyalini verir, hoşlanmıyorsa zorlamanın anlamı ne?

Erkeklerin işi bir kadına yatırım yapmak değil, seçim yapmak.
Beni anlamadın sanırsam yada ben kendimi anlatamadım şimdi örnek veriyorum mesela bir arkadaş ortamındasın ve tanımadığın kızlar var ordan bir tanesi senin ilgini çekti ama kız ilgi değil ortamda yenisin pek takmıyor sende nasıl yakınlaşabilirim falan diyorsun gidip konu açıyorsun sohbet muhabbet ediyorsun ve yakınlaşmış oluyorsun belki aranızda duygusal bağlarda olucak yani denemeden bilemezsinki amk hele hele türkiyede herhangi bir kız random bir erkeğe yürüsün o kişi cinsel açlıktan beyni 31 den öldüğü için direkt teklifi düşünmeden kabul eder.

• +1
Reactions: Serialsuicide
Beni anlamadın sanırsam yada ben kendimi anlatamadım şimdi örnek veriyorum mesela bir arkadaş ortamındasın ve tanımadığın kızlar var ordan bir tanesi senin ilgini çekti ama kız ilgi değil ortamda yenisin pek takmıyor sende nasıl yakınlaşabilirim falan diyorsun gidip konu açıyorsun sohbet muhabbet ediyorsun ve yakınlaşmış oluyorsun belki aranızda duygusal bağlarda olucak yani denemeden bilemezsinki amk hele hele türkiyede herhangi bir kız random bir erkeğe yürüsün o kişi cinsel açlıktan beyni 31 den öldüğü için direkt teklifi düşünmeden kabul eder.
Evet "denemeden bilemezsin" muhabbeti mekan mekan değişir.

Demek istediğim, ilk kıvılcım sinyali kadından gelir. Senin sohbetin, girişin, muhabbetin hepsi o kıvılcımın arkasından gelir.

Kadın en ufak ilgiyi göstermezse, sen istediğin kadar muhabbet aç, boş muhabbet.

Türkiye'de kızların yürümemesi ayrı bir mesele. Bu kültürümüz ile alakalı.

Bir kadının senin ile ilgilenip ilgilenmediğini mimiklerinden, bakışından anlayıp hareket edersin.

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and orhanhic