Kafam neden böyle

D

Deleted member 79837

Gold
IMG 4075

1 ay erken dogum patladiktan 31 saat sonra hapla geldim dünyaya

Artık okadar belli deyilde yinede belli yani. İlk dogduma baya bi belliydi cok tipsiz birşeydim annem bile dedi kendine soruyormus bu cocuk niye böyle oldu diye

• So Sad
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: gargomel, lagrange10, Ashoimex and 1 other person
Wimp skull iste ben 1 yilda duzelttim

Wimp skull iste ben 1 yilda duzelttim
Wimp skull falan deyil özürlü dogdum dogustan birsey bu ya rickets ya cranio

Ricketse yarra yedim bacaklarda dönükdü kemikler gücsüz oluyormus vit d düsüklükden rickets bebelerde hem boy uzatmiyor hem LL icin sikkintili olur

Ama kemikler zayif deyildir ya tek bir sefer ayak parmagm kirilmisti 10 yasinda siktimin 100kilo obezi yakalama oynarken basmisti kemik cikmisti

Wimp skull falan deyil özürlü dogdum dogustan birsey bu ya rickets ya cranio

Ricketse yarra yedim bacaklarda dönükdü kemikler gücsüz oluyormus vit d düsüklükden rickets bebelerde hem boy uzatmiyor hem LL icin sikkintili olur

Ama kemikler zayif deyildir ya tek bir sefer ayak parmagm kirilmisti 10 yasinda siktimin 100kilo obezi yakalama oynarken basmisti kemik cikmisti
Yoo bildgin wimp skull bu

Benim arkasi c harfi gibiydi dumduz oldu

Yoo bildgin wimp skull bu

Benim arkasi c harfi gibiydi dumduz oldu
benim alın öne doğru cıkıyor normal bir durum değil genetikdede yok ailede kimsede yok git internete frontal bossing yaz anlarsın ne demek istediğimi

Ve wimp skull tek alınla alakası yok alının altı iyi zaten maxilla var çenede var alınım sacla kaplıyom iyi gözüküyor

• +1
Reactions: elemanzelvadre
benim alın öne doğru cıkıyor normal bir durum değil genetikdede yok ailede kimsede yok git internete frontal bossing yaz anlarsın ne demek istediğimi

Ve wimp skull tek alınla alakası yok alının altı iyi zaten maxilla var çenede var alınım sacla kaplıyom iyi gözüküyor
Tamam da normal bisey genetii copluksun ondan yoksa hastalik degil aq

Malesef, kardes... Senin dogumda allah siktir etmis. Fazla kafani yorma.

Tamam da normal bisey genetii copluksun ondan yoksa hastalik degil aq
Hastalık deposuyum işte vücüt zar zor calısıyor

Ama backlar dönüp ve alın önde cıkması rickets diye birşey var amk cok benziyor ona bebeklerde olan birşey yarram

IMG 4131
IMG 4132
IMG 4133

Genetikle ne alakası var deformed doğdum işte normal insanlarda böyle kafa cıkmıyor tabiyki bi nedeni var

Hastalık deposuyum işte vücüt zar zor calısıyor

Ama backlar dönüp ve alın önde cıkması rickets diye birşey var amk cok benziyor ona bebeklerde olan birşey yarram

View attachment 3318410View attachment 3318413View attachment 3318414

Genetikle ne alakası var deformed doğdum işte normal insanlarda böyle kafa cıkmıyor tabiyki bi nedeni var
Bendede frontal bone sikintisi var annenin karninda baktigi sureyede genetics i dahil ettim herkes oyle yapar zaten

Bendede frontal bone sikintisi var annenin karninda baktigi sureyede genetics i dahil ettim herkes oyle yapar zaten
Belli plmuyor zaten artık okadar kafamı kesmesem