T
Toyota Corolla
Banned
Tüm vücudum beyaz kumral ama boynumdan yukarısı esmere yakın bir renk, boynum yüzüm esmere yakın ama enseme doğru beyazlıyorum yine, nasıl çözcem bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
BAĞIRTMA AMK SJDPAJFKSOWHFPWJSNFDçıplak aynaya bakınca sanki vücudumdan kafam kesilmiş bir zencinin kafasını koymuşlar gibi gözüküyor
sorma bende renk degistiriyorum surekli amk bazen esmerim bazen bembeyaz turuncu bile oluyorum amkkTüm vücudum beyaz kumral ama boynumdan yukarısı esmere yakın bir renk, boynum yüzüm esmere yakın ama enseme doğru beyazlıyorum yine, nasıl çözcem bunu
aynı benim gibi bir adamsınçıplak aynaya bakınca sanki vücudumdan kafam kesilmiş bir zencinin kafasını koymuşlar gibi gözüküyor
ya ahmet ben sana şey sorucam şimdigunes kremi
Orasını bilmem de ahmet kim AMDKSJQODJWOOEHFJ kafayı yicem şu forumda aqya ahmet ben sana şey sorucam şimdi
benim cildim yağlanmaya müsait bi cilt güneş kremi sürersem iğrenç bi wombocomba olmaz mı
ben seni seviyom he cansın sana kalpler veriyorumOrasını bilmem de ahmet kim AMDKSJQODJWOOEHFJ kafayı yicem şu forumda aq
yağlı ciltler için olan güneş kremleri var onları kullanya ahmet ben sana şey sorucam şimdi
benim cildim yağlanmaya müsait bi cilt güneş kremi sürersem iğrenç bi wombocomba olmaz mı