Kafamı nasıl ikna edicem

D

Deleted member 182950

Banned
Diyete tam başlıyorum 1 2 gün sonra bozuyorum normalde 15 aralıkta başlayacaktım erteleye erteleye ocağa geldim normalde önümüzdeki pazartesi başlayacaktım ama şimdi yarın başlamayı düşünüyorum napmam lazım acil taktik

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, maarda and -BayHarbourButcher
lisede 2 sene boyunca yüzde 17 18 yağ oranından 10 12ye düşmek için hep diyete girip bozuyordum bu mallıkla lise sonunda 110 kg yüzde 30 yağ oranında oldum sonra kötü bir olay yasayınca harbiden girebildim her bozacagım zaman aklıma o mesele geldi simdi 37 kg vermis durumdayım dayanamayıp yediğimde de çok moral bozmuyorum ertesi gün 4 bardak yesil cay 6 litre su 0 karb yapıyorum düzeliyor

• +1
Reactions: jsbera, Kayra139, anathema and 4 others
lisede 2 sene boyunca yüzde 17 18 yağ oranından 10 12ye düşmek için hep diyete girip bozuyordum bu mallıkla lise sonunda 110 kg yüzde 30 yağ oranında oldum sonra kötü bir olay yasayınca harbiden girebildim her bozacagım zaman aklıma o mesele geldi simdi 37 kg vermis durumdayım dayanamayıp yediğimde de çok moral bozmuyorum ertesi gün 4 bardak yesil cay 6 litre su 0 karb yapıyorum düzeliyor
Yarın hemen başlayayım mı diyosun

• +1
Reactions: Kayra139
sen başlasan nolcak yaeram

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: jsbera, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 4 others
sen clsin ztn ne gerek var knk

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, BugraSA, Kayra139 and 2 others

Attachments

• IMG_3457.jpeg
    IMG_3457.jpeg
    139.9 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Kayra139 and -BayHarbourButcher

Attachments

• 20251218_185527.jpg
    20251218_185527.jpg
    366 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: jsbera, -BayHarbourButcher, stacyworshipper and 2 others
Cl potansiyelim var knk
Sen o tiple var olmayan lefort 6 bile olsan CL'in yanından gecemezsin.

Ananın amından çıkarken ne olabileceğin çoktan belli olmuş oluyor.

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 98741, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 1 other person
Sen o tiple var olmayan lefort 6 bile olsan CL'in yanından gecemezsin.

Ananın amından çıkarken ne olabileceğin çoktan belli olmuş oluyor.
Nedense yabancılar potansiyelin var cl olursun diyor ama aptal türklere gelince görüyoruz durumu

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher
bu arada side iyi senin gayet potansiyelin var ama o potansiyel cl değil

• +1
Reactions: Auchelius, -BayHarbourButcher and Deleted member 307488
Nedense yabancılar potansiyelin var cl olursun diyor ama aptal türklere gelince görüyoruz durumu
CL potansiyelin olsaydı kilolu olsan dahi çirkin olmazdın.

F602d838 10e6 4a91 b6fd e223c19530b6

• +1
Reactions: Deleted member 98741, Serialsuicide, Deleted member 251512 and 3 others

Attachments

• IMG_4391.jpeg
    IMG_4391.jpeg
    348.7 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 251512 and Deleted member 307488
  • JFL
  • Woah
Reactions: temelyeterliliktest, -BayHarbourButcher and h1rumirinx
Fotonun orjinalini at chatgptye at cl potansiyel diyor olum sen demesen nolur
Chat gpt bana da chad diyor kanka inanıyor musun cidden chatgptye yarma gece gece

• +1
Reactions: Deleted member 307488
Chat gpt bana da chad diyor kanka inanıyor musun cidden chatgptye yarma gece gece
Kanıt atsana sana chad dediğinde dair

Kanıt atsana sana chad dediğinde dair
Sikimde taşşamda mı sence sildim konuşmayı da buna inanıyorsan hayatta ağır sikerler seni

• +1
Sikimde taşşamda mı sence sildim konuşmayı da buna inanıyorsan hayatta ağır sikerler seni
Aynen kanka silmişsindir ĞWÖSŞQÖA

• Ugh..
Aynen kanka silmişsindir ĞWÖSŞQÖA
Düzenli ilişkisi olan biriydim bi zamanlar ve meraktan yazdım kimsw bi freak gibi görünmek istemez sevgilisine eylemi yaparken asıl amaç o olmasa da sana chadim diyen yok aq sadece abarttığı açık ben ltn rate veriyorum kendime zaten , sen de buna inanıyorsan kerizsin

Last edited:
Fotonun orjinalini at chatgptye at cl potansiyel diyor olum sen demesen nolur
Kanka sen Cl nin ne olduğunun farkındamısın

• JFL
  • +1
Reactions: h1rumirinx, meynet and Deleted member 307488
Kanka sen Cl nin ne olduğunun farkındamısın
Harbi özürlü bu çocuk bir de millete bilip bilmeden sallıyor aq anası eksik süt vermiş buna @Dathomirian Zabrak @Auchelius @messi21 @smallskull bu çocuğa süt tedarik edin

Last edited:
  • +1
Reactions: Orcairis
Harbi özürlü bu çocuk bir de millete bilip bilmeden sallıyor aq anası eksik süt vermiş buna @Dathomirian Zabrak @Auchelius @messi21 @smallskull bu çocuğa süt tedarik edin
knk forumun amacını biliyorsunuz değil mi tavsiye verceksen ver vermiceksen siktir ol git kendinizce ltn tarikatı kurmuşsunuz kaybolun la şurdan milletle kavga etmeye mi giriyonuz foruma şu türkler her yerde mi başarısız olur amk

• +1
Reactions: Deleted member 307981
knk forumun amacını biliyorsunuz değil mi tavsiye verceksen ver vermiceksen siktir ol git kendinizce ltn tarikatı kurmuşsunuz kaybolun la şurdan milletle kavga etmeye mi giriyonuz foruma şu türkler her yerde mi başarısız olur amk
Kanka delüzyonelsin ve milleti çok alakasız konularda aq ltnsi diye aşağıluyorsun alakası yokken yani hani değiştirebileceği bir şey de değil insanın çoğunlukla bu da ayrı karaktersizlik milleti çok “moglamak” da istiyorsan önce delüzyonelliği bırak cl potansiyelin yok htn de yok bence front olarak belki hmtn bu benim objektif görüşüm

Kanka delüzyonelsin ve milleti çok alakasız konularda aq ltnsi diye aşağıluyorsun alakası yokken yani hani değiştirebileceği bir şey de değil insanın çoğunlukla bu da ayrı karaktersizlik milleti çok “moglamak” da istiyorsan önce delüzyonelliği bırak cl potansiyelin yok htn de yok bence front olarak belki hmtn bu benim objektif görüşüm
Kanka beni delüzyonelliğe siz itiyorsunuz tipimi atıyorum aşağılayıp duruyosunuz sonra kendimi savununca delüzyonel oluyorum ne diyim olum acıtasyonmu yapayım

Tipini at tamamen objektif yorumlicam valla🤞

Kanka beni delüzyonelliğe siz itiyorsunuz tipimi atıyorum aşağılayıp duruyosunuz sonra kendimi savununca delüzyonel oluyorum ne diyim olum acıtasyonmu yapayım
Ben yapmadım bunu kim yaptı bilmiyorum ben sadece davranışları hoşuma gitmeyen insanlara yapıyorum bunu hani insanlar kırılsın üzülsün gibi bir amacım yok senin iyiliğin için de şunu diyeyim cl potansiyelin yok ve gayet normal bir şey bunun olmaması

Çiko gençlik

• JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, temelyeterliliktest, Auchelius and 1 other person
Diyete tam başlıyorum 1 2 gün sonra bozuyorum normalde 15 aralıkta başlayacaktım erteleye erteleye ocağa geldim normalde önümüzdeki pazartesi başlayacaktım ama şimdi yarın başlamayı düşünüyorum napmam lazım acil taktik
amk obezi daha yemek yemeyi kesemiyorsan bi boku basaramazsın kararlı ol yeme, planlı davran, sanarsın diyeti günde 1 çubuk kraker

• +1
Reactions: Auchelius
Karar mekanizman senin elinde olan birşey değil knk üzülme

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Deleted member 251512
Karar mekanizman senin elinde olan birşey değil knk üzülme
Aynen öyle git evrimağacı obezler neden zayıflayamıyor izle obez olmak genetik kilo verenlerin hepsi protein tozu kullanıp yağları kasa çevirdi sende protein tozu kullanmadan veremezsin

• JFL
Reactions: Serialsuicide, meynet and maarda
Al knk önlü arkalı
önlu arkali ne fotokopi mi bu occc
sende benim eski halimi gordum banada sovduler bendr yakisikliyim dedim daha cok sovduler
ama ben normieydim sen tiktokcelsin aramizdaki fark bu anladin?
clde olamiycan omrunun sonuna kadar knk ameliyatsiz herkesin ascendleyecegi maximum 1.5 tier ltnysen lhtn olursun maxxx
mtnysen htn falan olursun max
cl potansiyel icin baslangic noktasinin htn olmasi lazim

• +1
Reactions: Resistance.
true misha collins

• JFL
BAK KARDEŞİM DİYET KOLA TAVUK GÖĞÜSÜ YAGER MALBORO RED SPAMLIYOSUN TAMAM MI

• +1
HANGI YABANCI DEDI OROSPU EVLADI LINK AT BRE AM KAFA CHATGPT DEDI DIYE SEYMI OLUOR PUST

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher

Users who are viewing this thread

Back