Kafayı kırdım Endonezyamaxxxing yapacağım

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
Yeter lan ak 2.5 senedir sikişmedim eskorta da gitmeyeceğim endonezyadan oranın HTBsi ile hem dini hem resmi nikah kıyıp ascendleyeceğim.
Bu saatten sonra ork karısıyla evlenip gavat olmam
hedefim 18lik çıtır HTB endonez
Genetiğim de bitecekse bitsin ak 184 bembeyaz adamız insan gibi muamele görmedik şu hayatta

• +1
Reactions: ER enjoyer, maarda, menas and 4 others
Yeter lan ak 2.5 senedir sikişmedim eskorta da gitmeyeceğim endonezyadan oranın HTBsi ile hem dini hem resmi nikah kıyıp ascendleyeceğim.
Bu saatten sonra ork karısıyla evlenip gavat olmam
hedefim 18lik çıtır HTB endonez
Genetiğim de bitecekse bitsin ak 184 bembeyaz adamız insan gibi muamele görmedik şu hayatta
rateın ne bende aynısını dusunuyorum da japonyamaxxıng daha iyi gibi onlar daha bakımlı ve guzel

khamzatcel

rateın ne bende aynısını dusunuyorum da japonyamaxxıng daha iyi gibi onlar daha bakımlı ve guzel
japon ve koreliler feminist
en azından kendi erkeklerine karşı
Beyaz yada beyaz geçer erkeklere karşı tabi ki de feminist değiller
ama çok domalgan değiller
Endonezler full domalgan
2 3 Tanesi ile konuştum ,forumda güç bela ltb sikip chad triplerine giren adamlar gibi hissettim.
Adeta bir berkecan treatment gördük elhamdüllilah

japon ve koreliler feminist
en azından kendi erkeklerine karşı
Beyaz yada beyaz geçer erkeklere karşı tabi ki de feminist değiller
ama çok domalgan değiller
Endonezler full domalgan
2 3 Tanesi ile konuştum ,forumda güç bela ltb sikip chad triplerine giren adamlar gibi hissettim.
Adeta bir berkecan treatment gördük elhamdüllilah
turk kızları hosuma gıtmıyor hepsı degısık amk egolarını sıkeyım japonyalılar hem sevecen hem tatlı turkce ogretırsem tamamdır

bangladesmaxxing yap. Bangladesli bi arkadasim var ve bu etnikler kafayi beyaz tenle bozmus. Surekli bana "beyazsin ve uzun boylusun bangladese gitsen butun kizlari dusurursun" diyordu.

o zaman ilerde evladında buraya üye olur merak etme :)

o zaman ilerde evladında buraya üye olur merak etme :)
İleride üreyen nüfus fazla olmayacak
Yarısı arap olacak zaten türk nüfus %25i geçmez.
Bir çaresini bulur

bangladesmaxxing yap. Bangladesli bi arkadasim var ve bu etnikler kafayi beyaz tenle bozmus. Surekli bana "beyazsin ve uzun boylusun bangladese gitsen butun kizlari dusurursun" diyordu.
Bangladesli kariyi 40 yil yoklukta olsam sikmem

• JFL
Reactions: lerade and StuntmanMike
Bangladesli kariyi 40 yil yoklukta olsam sikmem
ben sikerim haci. 200 milyon nufusu olan ulkede guzel olanlari da var. Lightskin etnikler turbanli endonezyalilardan daha iyi bana gore.
Screenshot 2024 11 01 at 72359 PM

• +1
Reactions: menas
Bide chad ayagi cekersin bize siktikden sonra

• +1
Reactions: menas

Users who are viewing this thread

Back