Kafayı Sıyırmaya Başladım.

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
Son xamanlarda hele son 1-2 aydır insanlardan garipsin,tuhafsın,ucubesin gibi geri dönüşler alıyorum.İnsanlar bana mal mal hareketlerin var diyor bir sike yaramıyorsun aptalsın vb. çok şey duyuyorum neyazikki
.Citol aldığımdan beridir low inhibim çok tuhaf birşekilde hiç birşeyimsiklemiyorum sınıfın ortasında bağıra bağıra agalarıma yazdığım aşk şiirleri falan okuyorum baya gay şakası yapan bir insanım ciddiye alınmıyorum kızlar gay gözüyle bakıyor erkekler tuhaf gözüyle bakıyor benle arkadaşlık yapıyorlar çünkü komiğim şaklabanım ve rezilim

• +1
  • Ugh..
Reactions: Ashoimex, recai iskender and Deleted member 93990
yılbasında kafamıza sıkalım

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and ER enjoyer
yılbasında kafamıza sıkalım
2 aydır görüşmediğim arkadaşım geliyordu eve arkadaş ailesiyle vakit geçircekmiş yine yalnız giriyorum amkkkkkkkkkk:feelswhy: harbi sıkalım

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 93990
Son xamanlarda hele son 1-2 aydır insanlardan garipsin,tuhafsın,ucubesin gibi geri dönüşler alıyorum.İnsanlar bana mal mal hareketlerin var diyor bir sike yaramıyorsun aptalsın vb. çok şey duyuyorum neyazikki
.Citol aldığımdan beridir low inhibim çok tuhaf birşekilde hiç birşeyimsiklemiyorum sınıfın ortasında bağıra bağıra agalarıma yazdığım aşk şiirleri falan okuyorum baya gay şakası yapan bir insanım ciddiye alınmıyorum kızlar gay gözüyle bakıyor erkekler tuhaf gözüyle bakıyor benle arkadaşlık yapıyorlar çünkü komiğim şaklabanım ve rezilim
Senin yaptığın NT maxxing değil ucube maxxing ok?
O yahudi ilacını bırak demiştim sana.

• JFL
Reactions: Deleted member 114712
Garipsin ucubesin falan bunları kim söylüyor

Garipsin ucubesin falan bunları kim söylüyor
Kanka date’e çıktığım kızın arkadaşları söyluyordu benim yakın saydığım arkadaşlarım söylüyordu az buz tanıdığım yan sınıftaki lavuklar söylüyprdu tanımadığım kızlar dedikodu yaparken otizmli falan diyorlarmış

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 93990
Kanka date’e çıktığım kızın arkadaşları söyluyordu benim yakın saydığım arkadaşlarım söylüyordu az buz tanıdığım yan sınıftaki lavuklar söylüyprdu tanımadığım kızlar dedikodu yaparken otizmli falan diyorlarmış
Acilen ilacı bırak bok yoluna gidiyorsun

PARANORMAL OLAY

• JFL
Reactions: Deleted member 114712
Ayni eski ben kardesim olgunlasana kadar cok buyuk ihtimal sevgili anlamında yalnız kalacaksın ve olgunlaştığında yeni ortamlara girmen gerek sıfırdan başlaman gerek aq tüm çevreni değiştirmen gerek çünkü seni hep öyle hatırlayacaklar ve ciddiye almayacaklar (ama seni böyle seveni bulursan çok büyük hata yapmadan sevmeyi bırakmaz)

• +1
Reactions: Ashoimex
mal mal seyler yapma o zaman

• Woah
Reactions: ER enjoyer
Ayni eski ben kardesim olgunlasana kadar cok buyuk ihtimal sevgili anlamında yalnız kalacaksın ve olgunlaştığında yeni ortamlara girmen gerek sıfırdan başlaman gerek aq tüm çevreni değiştirmen gerek çünkü seni hep öyle hatırlayacaklar ve ciddiye almayacaklar (ama seni böyle seveni bulursan çok büyük hata yapmadan sevmeyi bırakmaz)
1 seneye değiştircem ortam umarım az buz su sikik hayattan kurtulurum

• +1
Reactions: Ashoimex
sanki kendileri çok işe yarar insanlarda sana laf atmışlar
ortamını değiştir

• +1
Reactions: recai iskender
sanki kendileri çok işe yarar insanlarda sana laf atmışlar
ortamını değiştir
Bendede suç var davranışlarım çok aptalca nocope ilgi çekmeyi seviyorum bu davranışımdan kurtulmam gerek

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 93990 and Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back