Charm0
Iron
Bu kan değerlerimi 1 hafta içinde referans aralıklarına getirmem lazım.
Biliyorum 1 haftada pek bi sik degişmez ama gerekli.
Biyokimya / Endokrinoloji
Açlık Kan Şekeri (AKŞ)
Hemoglobin A1c (HBA1C)
Hematoloji
Hemogram
Ferritin
B12 Vitamini
Folik Asit
Karaciğer / Safra Paneli
SGOT
SGPT
ALP
GGT
LDH
Kardiyoloji / Lipid
Total Kolesterol (T-Kolesterol)
Trigliserid
HDL
LDL
CK
Üronefroloji / Böbrek Paneli
Üre
Kreatinin
Ürik Asit
Genellikle günde 6 7 yumurta yiyorum ondan kolesterolum yüksek çıkabilir üstüne baya tereyağı ile besleniyorum kırmızı ette haftada 5 gün falan 200 250 gram civarı, haftada 1 2 dana cigeri, carb olarak yulaf süt kefir peynir bunlardan aliyorum. Kendi yaptıklarım bunlardan ibaret ama bunlarin disinda günde genelde 1 ögünüm çoğunlukla akşam anneannemin yaptığı ne varsa onu yiyorum genelde bulgur/pirinç pilavı, makarna, tavuk, dolma, ıspanak, kavurma falan.Dışardan birşey 2 3 aydır hiç yemememe rağmen kan şekerim 1 ay önce 5.7 cıktı nedenini anlamiyorum yüksek carb falanda beslenmiyorum. Pek sebze yemiyorum meyve bulursam.
Bu konuda bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.
Biliyorum 1 haftada pek bi sik degişmez ama gerekli.
Biyokimya / Endokrinoloji
Açlık Kan Şekeri (AKŞ)
Hemoglobin A1c (HBA1C)
Hematoloji
Hemogram
Ferritin
B12 Vitamini
Folik Asit
Karaciğer / Safra Paneli
SGOT
SGPT
ALP
GGT
LDH
Kardiyoloji / Lipid
Total Kolesterol (T-Kolesterol)
Trigliserid
HDL
LDL
CK
Üronefroloji / Böbrek Paneli
Üre
Kreatinin
Ürik Asit
Genellikle günde 6 7 yumurta yiyorum ondan kolesterolum yüksek çıkabilir üstüne baya tereyağı ile besleniyorum kırmızı ette haftada 5 gün falan 200 250 gram civarı, haftada 1 2 dana cigeri, carb olarak yulaf süt kefir peynir bunlardan aliyorum. Kendi yaptıklarım bunlardan ibaret ama bunlarin disinda günde genelde 1 ögünüm çoğunlukla akşam anneannemin yaptığı ne varsa onu yiyorum genelde bulgur/pirinç pilavı, makarna, tavuk, dolma, ıspanak, kavurma falan.Dışardan birşey 2 3 aydır hiç yemememe rağmen kan şekerim 1 ay önce 5.7 cıktı nedenini anlamiyorum yüksek carb falanda beslenmiyorum. Pek sebze yemiyorum meyve bulursam.
Bu konuda bilgili biri yardımcı olursa sevinirim.
Last edited: