xlegend
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
doğru dürüst et yemediğin belli oluyo, ekmeği azaltBunlar bir tek sıkıntıli cikmis
Cinko tam yuksek sinirda
Bunlarin boyle olmasi looksmaxxingde ilerlemi etkiler mi
Vitamin d cok dusuk
metabolizma sokusmasiOHHH ASLANIM BENIM 4.83 TSH HELAL LAN SANA
TamamdirET YEMIYON HA BIDE GUNES ALMIYON BELLI OLUYO D VITAMINI AL
Niye kimetabolizma sokusmasi
Baktimda t3 t4 sikintiliOHHH ASLANIM BENIM 4.83 TSH HELAL LAN SANA
TSH (Tiroid Uyarıcı Hormon), tiroid bezinin çalışmasını düzenleyen bir hormondur. Beyindeki hipofiz bezi tarafından salgılanır ve tiroidin T3 ve T4 hormonlarını üretmesini sağlar.bu tsh ne oluyo tam olarak
TSH'ın yüksek olması tiroid bezlerinin yeterli efektiflikte çalışmayıp kendisini zorlamasından kaynaklanır. Stres hormonu. T3 T4'ün de yüksek ihtimal düşüktür. Bir süre çok temiz beslen, alkol sigarayı kes, hareket et zorla vücudunu biraz, ve uyku düzenini ayarla. Düzelir. Ayrıca d3k2 takviyesi önemli.Niye ki
Pfp deki senmisinSağlıklı yağlar ye ve spor yap. HDL'eni 50 55 bandına çıkar
tiroid bi tık sıkıntı ama ölü değilBunlar bir tek sıkıntıli cikmis
Cinko tam yuksek sinirda
Vitamin d cok dusuk
Benim 75 çıktı dozu azalttım 80 gibi sabitlemek lazım sen nasıl o kadar düşürdün d3k2 takviyesi al 10k IU d vitamini alman lazım günde 3 aya benim seviyelere gelirVitamin d cok dusuk
Thanks for the recommendationSağlıklı yağlar ye ve spor yap. HDL'eni 50 55 bandına çıkar
Thanks for the informationyou're slowly becoming hypo. vitamin D deficiency is commonly seen in thyroid stress. lipid profile changes too: high LDL, low HDL
Eyvallah kralBenim 75 çıktı dozu azalttım 80 gibi sabitlemek lazım sen nasıl o kadar düşürdün d3k2 takviyesi al 10k IU d vitamini alman lazım günde 3 aya benim seviyelere gelir
im curious tho. post your t3 and t4 here. are they low-normal or mid-normal?Thanks for the information
etkiler aq bitmisBunlar bir tek sıkıntıli cikmis
Cinko tam yuksek sinirda
Vitamin d cok dusuk
turk adam amkThanks for the information
hee yabancı sandımturk adam amk
my blood test result does not show t3 and t4im curious tho. post your t3 and t4 here. are they low-normal or mid-normal?
over mıetkiler aq bitmis
doğru dürüst et yemediğin belli oluyo, ekmeği azalt
işini görür atmana gerek yok 10000 ıu bu da..View attachment 3462247
bunu yazmış seninkiyle çok fark var mı yoksa seninkini alıyım mı bunu çöpe atıp
next time get those + tsh + tpo antibodiesmy blood test result does not show t3 and t4
Bağışıklık sistemi nasıl yükselirTSH'ın yüksek olması tiroid bezlerinin yeterli efektiflikte alınmasını ve kendisini zorlamasından ayrılır. Stres hormonu. T3 T4'ün de yüksek olasılığı düşüktür. Bir süre çok temiz beslenme, alkol sigarayı kes, hareket et ve zorla bedeni biraz, ve uyku düzenini ayarla. Düzelir. Ayrıca d3k2 özelliği önemli.
ok thanks for the advicenext time get those + tsh + tpo antibodies
if youre youngcel dont make same mistake as me and dont ignore high tsh