jackreacher52
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
2dk mı aldı aq itiİşsize bak aq
Kıdemli Harem Ağasıbenim rütbem ne
Babba sen bizi hiç biryere koyaman haa söyleyik recoyla ben seni patates ederiz haaaaGEÇİN LAN HÜCREYE CEZALISINIZ DİĞER KAMP ÜYELERİNİN HUZURUNU BOZMAYIN OROSPU EVLATLARI SİZİ
@recai iskender
@ER enjoyer
ikinizi de kafa kafaya vurur yok ederim sizi pembe götlü ibneler yatın uyuyun lanBabba sen bizi hiç biryere koyaman haa söyleyik recoyla ben seni patates ederiz haaaa
Ben asla senden vazgecmedim jackreaacher kalbimin içinde kangal gange devam etmek vardı ama baktım liderim jackreacher değiştirmiş benimde değiştirmekten başka seçeneğim kalmadı…@recai iskender
@hakyolcusu34#⅜$*_]+
@Ashoimex
@maarda
@xlegend
@babacomeback
@ER enjoyer
@Xavier
Bana ihanet eden hainler için giyotin ile idam kararı verilmiştir.. Bundan böyle kangal birliği tarihin tozlu sayfalarına karışmıştır..
View attachment 3461260
Bırakın beyler…Ben asla senden vazgecmedim jackreaacher kalbimin içinde kangal gange devam etmek vardı ama baktım liderim jackreacher değiştirmiş benimde değiştirmekten başka seçeneğim kalmadı…
Ben her zaman seninleyim ihanet hainlarin kellesini almak benim için onurdur efendim@recai iskender
@hakyolcusu34#⅜$*_]+
@Ashoimex
@maarda
@xlegend
@babacomeback
@ER enjoyer
@Xavier
Bana ihanet eden hainler için giyotin ile idam kararı verilmiştir.. Bundan böyle kangal birliği tarihin tozlu sayfalarına karışmıştır..
View attachment 3461260
bu kangallari ne zeman sikiceklerSaat: 22:00 GECE iÇTiMASI
TÜM KANGALLAR YATMAYA HAZIR VAZiYETTE OLACAK, SAYIM YAPILIP DERHAL YATILACAK
BU SAATTEN SONRA LOOKSMAX.ORG'DA DOLAŞANI YAKARIM
@recai iskender
@hakyolcusu34#⅜$*_]+
@Ashoimex
@maarda
@xlegend
@babacomeback
@ER enjoyer
@Xavier