Kanka/bro demekten utanan tek ben miyim

Dora67

Dora67

Gold
Kanka demek tuhaf geliyo ya biraz utancverici (veya cringe) gibi

Bro daha beter hatta. Harbiden arkadaşına bro olarak seslenin ben amk

Kanka/knk demekte biraz tuhaf geliyo bana

Tamamdir kanziletto

• +1
Reactions: MogEater and Dora67
Tamamdir kanziletto
Şaka olarak kanzi falan demek okadar kötü değil mesela ama harbi dışarda arkadaşıma kanka gel şuna bi bak falan demem utanırım amk

Bazen duyuyorum knk diye sesleniyorlar gercek hayatta telefonda deyil knk naber diye kankada degil knk amk telefonda yazarken tamamda konusurken knk ne ya amk

Bro en beteri para versen bile ağzımdan cıkmaz kankada demem ben yapamam olmaz asla

Şaka olarak kanzi falan demek okadar kötü değil mesela ama harbi dışarda arkadaşıma kanka gel şuna bi bak falan demem utanırım amk

Bazen duyuyorum knk diye sesleniyorlar gercek hayatta telefonda deyil knk naber diye kankada degil knk amk telefonda yazarken tamamda konusurken knk ne ya amk

Bro en beteri para versen bile ağzımdan cıkmaz kankada demem ben yapamam olmaz asla
Şakayı küçük çocuk yapar Her şey gerçek

Şakayı küçük çocuk yapar Her şey gerçek
Ozaman seni sikim kanziletto ne amk topmusun

Dışarda biri bana kanziletto dese gör bakalım naparım ben manlet ragei gelince bida zor gider anladınmı dostum

• Woah
Reactions: elemanzelvadre
Ozaman seni sikim kanziletto ne amk topmusun

Dışarda biri bana kanziletto dese gör bakalım naparım ben manlet ragei gelince bida zor gider anladınmı dostum
Hmm🤔 79hz ile derse nolur

Hmm🤔 79hz ile derse nolur
79hz ne alaka sakamı yaptın saka yaptıysan son iki senede düsünmeye kafa yormak cok zor gelıyor bana ondan hic düsünmeye calısmıyorum ya adhd yada son iki senede iq seviyem baya bi düstü

Kanka demek tuhaf geliyo ya biraz utancverici (veya cringe) gibi

Bro daha beter hatta. Harbiden arkadaşına bro olarak seslenin ben amk

Kanka/knk demekte biraz tuhaf geliyo bana
Fazla high inhibsin acil L theanine falan al ascendle bişiler ysp hayat bitmiş

• +1
Reactions: Dora67
Yuksek inhibisyonun got deligi hareketler. Istedigi gibi seslenir insanlar arkadaslarina yarram az biraz sakin ol gevse bro

• +1
Reactions: elemanzelvadre, menas and yuda
Yuksek inhibisyonun got deligi hareketler. Istedigi gibi seslenir insanlar arkadaslarina yarram az biraz sakin ol gevse bro
Sakin olamam tamamı ben cok agresif biriyimdir simdi sana ters tarafımı göstermiyim:rage::rage::rage: