meynet
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
valla napsam bilmiyorum@flows5991 okula focus atarsan böyle olacak sonun kalırsan orgda benim gibi 186 htn larplayıp ilgi alabilirsin
Kanka çözülür her şey yavalla napsam bilmiyorum
mecbur@flows5991 abi sakalasiok da gitme he
Yav nolcak universiteyi siktiret okuyupda adammi olcaz zaten baba sirketi var baban vefat edene kadar (allah korusun tovbe) parasini ye sonra diger dunyaya gidincede kardeslerini falan oldur yada bizim cocuklara hallettiririm butun miras sana kalirmecbur
ben hallediyim abi sirketten %10 hisseye okeyimYav nolcak universiteyi siktiret okuyupda adammi olcaz zaten baba sirketi var baban vefat edene kadar (allah korusun tovbe) parasini ye sonra diger dunyaya gidincede kardeslerini falan oldur yada bizim cocuklara hallettiririm butun miras sana kalir
Seni kekoluktan atali cok oldu knk sen baaagyanlarla konusuyormussunben hallediyim abi sirketten %10 hisseye okeyim
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer karıya köle gibi yemek yaptiriyom yoksa işim olmaz avratlarlaSeni kekoluktan atali cok oldu knk sen baaagyanlarla konusuyormussun