kanzi anlarsin ya bmw piyasa platin sarisinlar falan filan

chadmanlet04

chadmanlet04

Kraken
cok iyi hatirliyorum 20 yasindayken ilk maaslarimla gidip 2004 model honda civic almistim... bagajda gocuk var, sol taraftaki iki kapi cizilmis falan arabada turbo yok 5 vites yokus gorunce yada 120 ustu asiri bagriyor ama gitmiyor... bildigin A dan B ye gidebilen arabam olsun diye almistim...

o aralar is arkadaslarimda herkes yeni mezun kariyerlerine yeni basliyorlar millet parayi gorunce hevesleniyor (tabii yil 2016 ekonomi cok daha ok, basit bir kredi ile cok rahat ortalama ustu arabalar alabiliyordun) herkes altina ikinci el bile olsa cok eskimemis bmwler, audiler falan cekiyor neyse dedik bi aksam hadi konvoy yapalim belki 2-3 kari atariz arabaya cart curt ciktik yola onumde cabrio koltuk isitmali bmwler arkamdan 3 lite motorlu audiler geliyor ortada benim gariban honda civic...

bebek civarinda bir kafenin ordan gectik guzel kizlar vardi benim bmwli arkadas azdi bildigin saldirdi ama cocuk 168 gobekli ve buzzcut takilan bir herif gotuyle gulduler

o aralar bende blackpilled degilim bende asiri looksmaxxed degilim ama sadece leanim ve saclarim bir tik daha uzun (ilk defa para kazaninca asiri bir cimrilik phaseim vardi neredeyse hic para harcamak istemiyordum berbere gitcegeme sacimi uzatirim falan diye sikko sikko seyler dusunuyordum) soyle baktilar bana gulumseyip el salladilar sonra kenara park ettik kafeye girdik masalarina katildik

neyse isin ozete kafeden cikarken 3 kisiyis 3 kizada offer verdik dedim sizi birakalim nerdeyseniz 2 si dedi yok biz yakiniz buralara otobusle tek durak ugrasmayin saolun tuyup gittiler

bir tanesi kaldi dedi beni eve birakabilirsin tabii bmwci ve audici arkadaslar got gibi kaldi hafif sirittim arkadaslara sonra mala bakar gibi ikimizin gocuklu cizikli hondaya binip arabamimi 7 bin devirde bagira bagira kaldirip basmami izlediler

sonra kizdan ogrendim bu ucu de ayni evi paylasiyormus bebege uzakmis sadece bizim elemanlari begenmemisler komikti baya

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: Dathomirian Zabrak, maximum cope31, Simon Peter Gruber and 3 others
gocuk bagajli civicte kari sikme olayi bu civic mi

• JFL
Reactions: ER enjoyer