L
looksmaxxerrr
Iron
Sosyal medyada kara kuru erkek füryası başladı amk hindistana mı evriliyoruz anlamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
harbi amkkarabuk, sir
O kezolar irlde bu ve bu tür erkeklerle karşılaşsalar ne esmer ne zenci sevdası kalır.Sosyal medyada kara kuru erkek füryası başladı amk hindistana mı evriliyoruz anlamadım.
Honest reactionkarabuk, sir
chad amkO kezolar irlde bu ve bu tür erkeklerle karşılaşsalar ne esmer ne zenci sevdası kalır.
gördüğüm en doğru yazılardan biri. karı kısa yoldan kolay etkileşim kazanıp fenomen olabilmek için 180 altı erkek ölsün yazıyor 180 altındaki erkekler tetiklenip yorum yazıp kıza etkileşim kazandırıyor,180'in üstündeki enayi olan erkekler de beğeni atıp etkileşim kazandırıyor.ondan sonra kız fenomen olup ne silkeledim enayileri ama deyip link atarak para kazanıyor.SOSYAL MEDYAYA DOMALMAYIN OLÜÜM ARTIK YA İKİ MAKYAJLI EFEKTLİ ORUSPU 190 ALTI YAZMASIN DİYE TIKTOK ATIP ETKİLEŞİM KASIYOR TİPİ BOK SİZDE BLACKPİLLED HAYAT BİTTİ DED OLDU AMK 10 SENE SONRA KEDİLERİYLE1+1 EVDE İNTİHAR EDECEK KENDİNİ BİZ GÜÇLÜ ERKEKLERİZ TARİHİN ORTANCI ÇOCUĞUYUZ ŞİMDİ SANA SORUYOM KANKA HAYATININ KADININI SBDE TTDEMİ BULACAN AMK ? GERÇİ SENDE 7/24 LOOKSMAX FORUMUNDA TAKILIYON VİZYONSEL OLARAK ÇOK FARKINIZ YOK
ayrıca twitter'da da görüyorum kendisine incel diyen elemanları.adamın fotoğrafını ifşa etmişler adamda 2/10 tip var adam boyum 175 diye yalnızım yazıyor,adamın tipe bir bakıyorsun 2/10 zor eder.gördüğüm en doğru yazılardan biri. karı kısa yoldan kolay etkileşim kazanıp fenomen olabilmek için 180 altı erkek ölsün yazıyor 180 altındaki erkekler tetiklenip yorum yazıp kıza etkileşim kazandırıyor,180'in üstündeki enayi olan erkekler de beğeni atıp etkileşim kazandırıyor.ondan sonra kız fenomen olup ne silkeledim enayileri ama deyip link atarak para kazanıyor.
boyu 170'den kısa olan arkadaşları hariç tutuyorum onlar için gerçekten hayat çok zor kendilerine ömür boyu uğraşabilecekleri bir cope bulsunlar..ayrıca twitter'da da görüyorum kendisine incel diyen elemanları.adamın fotoğrafını ifşa etmişler adamda 2/10 tip var adam boyum 175 diye yalnızım yazıyor,adamın tipe bir bakıyorsun 2/10 zor eder.
kızlar soruyordaki twitterdaki instadaki falan boy muhabbetlerin çoğu böyle ,mesajlaşma ssleri de incel hikayesi gerçek değil çoğugördüğüm en doğru yazılardan biri. karı kısa yoldan kolay etkileşim kazanıp fenomen olabilmek için 180 altı erkek ölsün yazıyor 180 altındaki erkekler tetiklenip yorum yazıp kıza etkileşim kazandırıyor,180'in üstündeki enayi olan erkekler de beğeni atıp etkileşim kazandırıyor.ondan sonra kız fenomen olup ne silkeledim enayileri ama deyip link atarak para kazanıyor.
allah belanı versinboyu 170'den kısa olan arkadaşları hariç tutuyorum onlar için gerçekten hayat çok zor kendilerine ömür boyu uğraşabilecekleri bir cope bulsunlar..
hayatın adaletsizliğinin sebebi ben değilim kardeşim.allah belanı versin
Dost acı söyler kankam bende manlet birisiyim ve adamın yazdıkları doğru maalesef oversa over.allah belanı versin
Gecen yuruyodum yanimda da iki disi arkadas vardi onumuzden sakalli boyu 160 olan 3-4 tane bizim yaslarimizda eleman gecti hobbit mobbit diye makara yaptilar. Sanalda dalgasi gecilince o kadar kotu olmuyo ama gozunun onunde yapilanca her turlu aminakoyim hayat diyorsun.boyu 170'den kısa olan arkadaşları hariç tutuyorum onlar için gerçekten hayat çok zor kendilerine ömür boyu uğraşabilecekleri bir cope bulsunlar..
o adamlara bunu yaşatan hayat utansın amk keşke elimizde bir sihirli değnek gibi bir şey olsa da tüm erkekleri kurtarabilsek.Gecen yuruyodum yanimda da iki disi arkadas vardi onumuzden sakalli boyu 160 olan 3-4 tane bizim yaslarimizda eleman gecti hobbit mobbit diye makara yaptilar. Sanalda dalgasi gecilince o kadar kotu olmuyo ama gozunun onunde yapilanca her turlu aminakoyim hayat diyorsun.
Sen de o iki dişi arkadaşla dalga geçseydin. Gerçi 198 olduğun için içten içe hoşuna gitmiştirGecen yuruyodum yanimda da iki disi arkadas vardi onumuzden sakalli boyu 160 olan 3-4 tane bizim yaslarimizda eleman gecti hobbit mobbit diye makara yaptilar. Sanalda dalgasi gecilince o kadar kotu olmuyo ama gozunun onunde yapilanca her turlu aminakoyim hayat diyorsun.
Kanka kızlar çok çok kötü değilsen durduk yere bok atmaz bu değerli erkek havalarına girmediğin süreceSen de o iki dişi arkadaşla dalga geçseydin. Gerçi 198 olduğun için içten içe hoşuna gitmiştir
Sikimde değildi açıkçası, sadeece irl de boyle bir olayı görmek ilginç geldi.Sen de o iki dişi arkadaşla dalga geçseydin. Gerçi 198 olduğun için içten içe hoşuna gitmiştir
kaçsın?Dost acı söyler kankam bende manlet birisiyim ve adamın yazdıkları doğru maalesef oversa over.