DirtyBlonde
Prehistoric Lurker
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben ünide samsunluların esmerlerine denk gelmişim4 sene samsunda yasadim genel olarak baya beyazlar
Ben egeliyim. evet tr ortalamasından beyazız da bazıları karadenizi direk norveç gibi anlatıyoBeyazlar.
Karadeniz,ege,akdeniz ve trakya beyazdır
Gerisi subhuman shitskin
ege akdeniz değil esmerlerBeyazlar.
Gerisi subhuman shitskin
İsveçli falan değiliz ama WC'nin batıya gittikçe beyazladığı neredeyse "2+2=4" kadar kesin bir gerçek.ege akdeniz değil esmerler
Karadenizde tende beyazlik fazla ama kemik yapisi vesaire armenoid anatolid irklara daha yakin ege akdeniz bolgesi kemik yapisi olarak avrupai irklara daha yakin karadenizdeki sari sac renkli goz falanda genelde ailesinde slavic arkaplani olanlarda oluyorİsveçli falan değiliz ama WC'nin batıya gittikçe beyazladığı neredeyse "2+2=4" kadar kesin bir gerçek.
Karadenizin önemli bi kısmı Çepni, Ege ve Akdeniz yerlilerinin çoğu Yörük. Yörükler ile Çepniler bildiğim kadarıyla genetik olarak yakın. Ha Ege/Akdeniz kıyıları daha çok güneş görüyor. Güneş de ten rengini koyulaştırıp saç rengini açıyor. Yine de yörüklere çok esmer demezdim.
Gözlemlerime göre Karadenizliler daha beyaz tenli ama Ege ve Trakyalılar daha sarışın. Bir tek Mersin-Adana-Hatay üçgeni esmer, fellah nüfus falan var orada.
naahBeyazlar.
Gerisi subhuman shitskin
Evet katılıyorum. Düz ten rengi açısından daha bronz/esmeriz ama kemik yapımız farklı.Karadenizde tende beyazlik fazla ama kemik yapisi vesaire armenoid anatolid irklara daha yakin ege akdeniz bolgesi kemik yapisi olarak avrupai irklara daha yakin karadenizdeki sari sac renkli goz falanda genelde ailesinde slavic arkaplani olanlarda oluyor
Napoli TR'nin yarısını whitemogluyor dostum. İtalya'nın daha kuzey taraflarından bahsetmicem bile.naah
kıyı şeritlerinde yaşayan tüm halklar esmer
dostum falan sen ağır birisin galibaNapoli TR'nin yarısını whitemogluyor dostum. İtalya'nın daha kuzey taraflarından bahsetmicem bile.
tunus da white olmasıyla bilinirdi kanka milletlerin kalıtsal dna tiplerini bölgesel yaşam şartlarıyla belirlemek saçmalıkNapoli TR'nin yarısını whitemogluyor dostum. İtalya'nın daha kuzey taraflarından bahsetmicem bile.
no hatetunus da white olmasıyla bilinirdi kanka milletlerin kalıtsal dna tiplerini bölgesel yaşam şartlarıyla belirlemek saçmalık