Kardeşimin OKB olması

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Çocuk benim geçirdim arcların aynısını aynı yaşta geçirecek. Çocuğa desem ki ben senin çektiklerini çektim 4 sene hayatımdan gitti. Git psikiyatriste ilacını al boşuna acı cekme desem çocuk ne diyon amınakoyim dicek hatta bizimkilere söylücek bi de bizimkilerle yüz göz olucam. eğitimsiz anadolu köylüsü oldukları için mental hastalıkların şeker hastalığı gibi hastalıklardan farksız olduğunu anlayamıyorlar çünkü

• +1
Reactions: susisesi, Thrill, Trenmaxx1 and 6 others
Çocuk benim geçirdim arcların aynısını aynı yaşta geçirecek. Çocuğa desem ki ben senin çektiklerini çektim 4 sene hayatımdan gitti. Git psikiyatriste ilacını al boşuna acı cekme desem çocuk ne diyon amınakoyim dicek hatta bizimkilere söylücek bi de bizimkilerle yüz göz olucam. eğitimsiz anadolu köylüsü oldukları için mental hastalıkların şeker hastalığı gibi hastalıklardan farksız olduğunu anlayamıyorlar çünkü
okb ilaçla geçiyomuydu knk

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide and Thrill
Yahudi ilaçları kullanacak kadar kötü değilse kullanmasın. Looksmax ve incels.is gibi sitelerde bu ilaçlara bu kadar düşman olunduğuna anlam veremiyordum ta ki benzodiazapinlerden sonra beynimi mahvedene kadar. İlaçları bıraktım ve 1 haftadır kafamın içinde 50 kg ağırlık ve çok fazla beyin sisi var. İlaç beynimi beyin yapan her şeyi baskıladı, hafızam yok oldu resmen ve zorlayıcı bir şekilde bir iş yapamıyorum. Antidepresanların görevi size bir şeyi düşünmenizi engelleyerek sorunlarınızı unutmanızı sağlıyor o yüzden iyileştim zannediyorsunuz. Kısa sürelisi uzun etkilisi hiçbiri fark etmez sadece yaptıkları şey bir şeyler hissetmenizi engellemek.

• +1
Reactions: Kayra139 and Thrill

Users who are viewing this thread

Back