Kardeşten mog yemek

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

proud to be gooner
15 yaşında benden çok bonemassi var, gözler hunter. Obezken bile mogluyo beni. Akrabalar falan hep bana yakışıklı derlerdi ona dediklerini hiç duymadım demek ki moralimi bozmamak içinmiş. Ananız babanızı iyi seçseniz bile şans yine şans

• +1
  • JFL
Reactions: xzyqiu, angrybirds and Black_Pill_Enjoyer1
Yalnız değilsin ben aynı yaş kardeşimden moglanıyorum :lul:

He has more bone mass than me at 15, hunter eyes. Even when he was obese, he made me look handsome. My relatives always called me handsome, I never heard them call him that, I guess it was to keep my morale down. Even if you choose your mother and father well, luck is still luck.
Kardestan kurdistan

15 yaşında benden çok bonemassi var, gözler hunter. Obezken bile mogluyo beni. Akrabalar falan hep bana yakışıklı derlerdi ona dediklerini hiç duymadım demek ki moralimi bozmamak içinmiş. Ananız babanızı iyi seçseniz bile şans yine şans
Kanka ne sacmalıyorsun skyrim + lsd bitti gitti

Benden 1 yaş küçük kuzenim benle aynı boyda üstelik gözlerimiz o kadar farklı ki ben subhumana falan düşüyorum onunkiler hunter eyes

its over ya genetic destiny

Users who are viewing this thread

Back