Karı kıtlığı : ORKLARIN YÜKSELİŞİ

-BayHarbourButcher

-BayHarbourButcher

Hayattaki tek amacım Gandye dönüşmek
Kişiliği düzgün edepli ahlaklı her cümlede 3-5 yalan söylemeyen 10 tane exi olmayan insan gibi kızlar nerde hepsi ork amk bakınca bile midem bulanıyor yasadıkları yada yaptıkları seyler dahada kötü bunları slayliyeceğime eşşek sikerim nasıl bu hale geldi insanlar umarım sadece yaşadıgım yerde böyledir bir umutla şehir değişicem 1 yıla

• +1
  • JFL
Reactions: szolliontaraelis, jsbera, Serialsuicide and 4 others
Söylediğin kriterde hiçkimse yok. Şuanda kadınlarla yapabileceğin tek mantıklı aktivite sikip geçmek onu da ltn olduğumuz için yapamıyoruz zaten amk

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher, nsk4ll, flows5991 and 5 others
Ah ah şu devirde valla chad olacaktım. Şöyle bütün fahişe karıları dölleyip hamile bırakıp kaçardım. 2 sene sonra da sokakta bebeğiyle görüp dalga geçerdim her önüne gelene domalmayacaksın diye.Ne hayallerimiz vardı lan baba

• JFL
Reactions: IlI, hanma lover, flows5991 and 1 other person
arada istisnalar vardir elbet ama benim mentalite son 1 yildir maalesef boyle, umarim menfaatsiz cinselligin olmadigi tertemiz saf bi ask yasayabilirim

• JFL
  • So Sad
Reactions: -BayHarbourButcher and Yagiz8928
bu title ne amk kitap başlığı gibi
Karı kıtlığı
chapter 1: Orkların yükselişi

• JFL
Reactions: jsbera, -BayHarbourButcher, Serialsuicide and 2 others
Saf aşk diye birşey yok önce onu kabullenmen lazım
var ve ben buna inaniyorum ne dersen de bu fikrimden vazgeciremicek kimse ama %1lik bir ihtimal oldugunun da farkindayim

• Hmm...
  • JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, Yagiz8928 and maarda
  • +1
Reactions: Deleted member 271452
Karı kıtlığı
bana newgen greycel subhuman falan dedin ama komik adamsin vesselam, seviyorum seni

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: -BayHarbourButcher, jauscope and pashanimair
cinselliğin olmadığı aşk jfl
benim fikrimce marjinal falab olmaya calismiyorum kanka ama el ele tutuslar parmaklar, goz temasi gibi seyler altina domaltip catur cutur inletmekten daha degerli ve anlamli

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and jauscope
benim fikrimce marjinal falab olmaya calismiyorum kanka ama el ele tutuslar parmaklar, goz temasi gibi seyler altina domaltip catur cutur inletmekten daha degerli ve anlamli
cinselliğin olmadığı aşk olmazda, aşkla yapılan cinselliğin olduğu olur
lustla değil lovela yapılan cinselliğin tadı başka oluyor zaten

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Ah ah şu devirde valla chad olacaktım. Şöyle bütün fahişe karıları dölleyip hamile bırakıp kaçardım. 2 sene sonra da sokakta bebeğiyle görüp dalga geçerdim her önüne gelene domalmayacaksın diye.Ne hayallerimiz vardı lan baba
sen cl değil miydin

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, Serialsuicide, jauscope and 1 other person
cinselliğin olmadığı aşk jfl
Onu ifade etmemiş bence,saf derken karşılıksız,psikolojik açıdan temiz ve idealleştirilmiş ilişkiden bahsediyo diye yorumladım
Ki buda mantık çerçevesinde bakarsan imkansız oluyor,teorik olarak bile

• +1
Reactions: Serialsuicide, flows5991 and jauscope
Onu ifade etmemiş bence,saf derken karşılıksız,psikolojik açıdan temiz ve idealleştirilmiş ilişkiden bahsediyo diye yorumladım
bana attığı replyı oku ozaman

• +1
Reactions: maarda
bana attığı replyı oku ozaman
ikinizin dusundugu seyde dogru, ben bi safim ve gercekleri kabullenmek istemiyorum kisaca kanka ama karinca gerekirse whitepill yolunda olurum demis

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher, jauscope and maarda
kişisel algılama dost
algilamiyorum tatlim ben senden kac asirlar once eskiyim zaten, hava civa olsun diye soylemiyprum bu arada ne kadar eski olmak o kadar ezik ve utanc verici bi duruma sokuyo beni keske dedigin gibi olsam

• +1
Reactions: jauscope
Karı kıtlığı
star wars olayı gibi olmasın bu?

• JFL
@jauscope kanka bu arada sen fin kullanip ayni zamanda kas kutlesi kazanma gibi abidik gubidik methodlar bulan eleman misib bide secimlerde height analizi yapiyodun

• Hmm...
@jauscope kanka bu arada sen fin kullanip ayni zamanda kas kutlesi kazanma gibi abidik gubidik methodlar bulan eleman misib bide secimlerde height analizi yapiyodun
yok ben degilim o fin kullanan @beypazarisoda0 belki bunu diyosundur ppde aynı

Karı kıtlığı
Umarım '':Yüzleşme'' , gelmez geçen ay bi ork karısına ''iftira'' atmışmışım... kızın zilyar exi var ,eskortun bile fiyatı var demiştim kız 1-2 kelimeye delirdi sinir atağı geçirdi akşam 3-4 kekocan instaya istek attı bastım engeli herhalde 2-3 yıldızla aranıyorum suan 5 olursa over.

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, Serialsuicide and jauscope
Kişiliği düzgün edepli ahlaklı her cümlede 3-5 yalan söylemeyen 10 tane exi olmayan insan gibi kızlar nerde hepsi ork amk bakınca bile midem bulanıyor yasadıkları yada yaptıkları seyler dahada kötü bunları slayliyeceğime eşşek sikerim nasıl bu hale geldi insanlar umarım sadece yaşadıgım yerde böyledir bir umutla şehir değişicem 1 yıla
ilahiyat okuyan kızların arasında ciddi baskıcı olanları bulabilirsin

%80i sikişmiş zaten ama %20 olupta anası babası terbiyeli kız ve ork olmayan bir kız oluyor illa ki ama türbanlı sikecen :lul:

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Blackpille inanıyorsan aşka inanamazsın başta zaten herkesin görünüş olduğunu kabulleniyosun

• +1
Reactions: Serialsuicide
arada istisnalar vardir elbet ama benim mentalite son 1 yildir maalesef boyle, umarim menfaatsiz cinselligin olmadigi tertemiz saf bi ask yasayabilirim
temiz aşkı salla temiz kız bulalım ilk orjinal olmasına gerek yok 2-3 parça değişmişsede okeyim ama şuan tanıdıgım yada cevremdeki kızlar brutall geçen yıl 11lerde bi kız hamile kalıyordu bide flexliyordu eve erkek atmasını öncesinde olayın ,delirmemek elde dğeil

exe gerş yazıcam herhalde kötünün kötülerini gördük

Last edited:
  • So Sad
Reactions: jsbera
Bu nasıl başlık amk Yüzüklerin Efendisi Dört Irkın Savaşı gibi

• JFL
Reactions: Serialsuicide and -BayHarbourButcher

Users who are viewing this thread

Back