![menas](/data/avatars/l/73/73537.jpg?1733528436)
menas
Stacy's Favourite
Büyükşehirden gelmiş obez ltn arkadaşım bile yaşamış öpüşme vs çok garip olaylar biraz da şansınıza bakıyor böyle şeyler sanırım blackpill cope olabilirmi diye düşündürttü yada benmi çok çirkinim ? ama sanmıyorum tanıdığım sevgilisi olmuş onlarca primat var
çok kasmaya gerek yok ama teenage love tecrübe etmek güzel olurdu kaderde yokmuş sanırım
zaten benim ve buradaki çoğu kişinin karı kızdan ziyade hipergamide ve statüde yükselmek istediği için görünüşünü iyileştirmek istediğinden eminim bakınca burdaki nerdeyse herkes tr ortalaması veya üstü sadece şansları yaver gitmemiş insanlar neyse öptüm
çok kasmaya gerek yok ama teenage love tecrübe etmek güzel olurdu kaderde yokmuş sanırım
zaten benim ve buradaki çoğu kişinin karı kızdan ziyade hipergamide ve statüde yükselmek istediği için görünüşünü iyileştirmek istediğinden eminim bakınca burdaki nerdeyse herkes tr ortalaması veya üstü sadece şansları yaver gitmemiş insanlar neyse öptüm
![IMG 3677 IMG 3677](https://i.looksmax.org/attachments/2025/02/4703701_IMG_3677.jpeg)