karı kız muhabbetleri

menas

menas

Stacy's Favourite
Büyükşehirden gelmiş obez ltn arkadaşım bile yaşamış öpüşme vs çok garip olaylar biraz da şansınıza bakıyor böyle şeyler sanırım blackpill cope olabilirmi diye düşündürttü yada benmi çok çirkinim ? ama sanmıyorum tanıdığım sevgilisi olmuş onlarca primat var

çok kasmaya gerek yok ama teenage love tecrübe etmek güzel olurdu kaderde yokmuş sanırım

zaten benim ve buradaki çoğu kişinin karı kızdan ziyade hipergamide ve statüde yükselmek istediği için görünüşünü iyileştirmek istediğinden eminim bakınca burdaki nerdeyse herkes tr ortalaması veya üstü sadece şansları yaver gitmemiş insanlar neyse öptüm

IMG 3677

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: mekato, ZerefDragnee1l, Kayra139 and 5 others
Blackpill kendi içinden çürüyor amk

• +1
Reactions: menas
kizin birinin videosunda gormuştum
gorunuş ilgi için kişilik sevgi için diye
baya doğru bu
nt olsan iş kolay amk azcık elin yüzün cildin düzgün olsun 170 üstü boyun olsun bide +35cm kollu ol gerisi çok kolay boy arttıkça kolaylık seviyesi artıyor
ben şuan looksmaxxı falan siktir ettim sadece sikimi bugutmeye ve kütle koymaya çalişiyom sikim buyuyunce muhtemelen ozguven seviyem %120ye falan cikacak

• +1
Reactions: Kayra139 and menas
bp cope değil ama gerçek personalityde önemli, jordan falan olsan istediğin her kızı sikersin muhtemelen ama değilsin ve şu an tipin ile sikebileceğin kızların çoğunu ya güzel olmadığından reddediyorsun ya da güzel olsa bile kişiliği hoşuna gitmiyor. bence nedeni daha çok trde yaşamak veya sosyal etkileşimde bulunacak elimizin ayağımızın olmaması, kısaca kadınlardan korkuyorum amk.

• +1
Reactions: menas and ER enjoyer

Users who are viewing this thread

Back