Kaş boyamak mantıklımı?

ahwmeat

ahwmeat

Iron
kumral esmer gibi bişeyim yaza doğru saçlarım sarıya açılıyor ama kaşlarım aynı simsiyah hala gundi gibide dolaşmak istemiyorum oyüzden boyuyorum ilerde sıkıntı çıkarırmı ?

Attachments

• WhatsApp Image 2025-05-14 at 19.30.13.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-14 at 19.30.13.jpeg
    569.1 KB · Views: 0
  • WhatsApp Image 2025-05-14 at 19.43.01.jpeg
    WhatsApp Image 2025-05-14 at 19.43.01.jpeg
    376.2 KB · Views: 0
ucuzdan pahaliya kolaydan zora filler>fat>implant>lefort
ek olarak volufiline ve co2 laser tret filan deneyebilirsin ama cok etki etmez
En iyisi lefort ama ona kimsenin gotu yemez. Onun yerine parası olan implantı yapıp, keyfine baksin

• +1
Reactions: ahwmeat
ucuzdan pahaliya kolaydan zora filler>fat>implant>lefort
ek olarak volufiline ve co2 laser tret filan deneyebilirsin ama cok etki etmez
zora filler ney turkiyedemi yapiyolar utah yaziyo sitelerinde

En iyisi lefort ama ona kimsenin gotu yemez. Onun yerine parası olan implantı yapıp, keyfine baksin
gotu yemez dogru tabir degil doktorlar cook coook coooook kotu durumda olmadigin zaman zaten lefort 1 yapmiyor kotu olsan bile yapmiyor tr usa ve eu gibi degil doktorlar en kisa yoldan en hizli ve ucuz cogumu tercih ediyor ve orthodonthics, estetik amacli yapmak planlamak zaten cok mumkun degil trde, ayrica lefort 1 icin genelde 2 sene filan tel kullanmak lazim.

zora filler ney turkiyedemi yapiyolar utah yaziyo sitelerinde
idk, cirkin filan degilsin haber olsun ama eger illa bisey yapicam diyorasn ve mutce kisitligin varsa undereye ve smile line filler dusunebilirsin ama dedigim gibi cirkin filan degilsin

gotu yemez dogru tabir degil doktorlar cook coook coooook kotu durumda olmadigin zaman zaten lefort 1 yapmiyor kotu olsan bile yapmiyor tr usa ve eu gibi degil doktorlar en kisa yoldan en hizli ve ucuz cogumu tercih ediyor ve orthodonthics, estetik amacli yapmak planlamak zaten cok mumkun degil trde, ayrica lefort 1 icin genelde 2 sene filan tel kullanmak lazim.
Tr'de estetik olunmaz zaten. Anca saç ektirme falan

idk, cirkin filan degilsin haber olsun ama eger illa bisey yapicam diyorasn ve mutce kisitligin varsa undereye ve smile line filler dusunebilirsin ama dedigim gibi cirkin filan degilsin
undereye filler ilk defa duyuyom

simdi baktim cok iyi duruyo sonuclari amk
cok sisirir mi surati migrate oldukca ust goz kapagina da dusunuyom ben duzgun yapan biyer bulursam turkiyede

• +1
cok sisirir mi surati migrate oldukca ust goz kapagina da dusunuyom ben duzgun yapan biyer bulursam turkiyede
cok var

• +1
basit islem her yer yapiyor

• +1
Reactions: ahwmeat and orhanhic
boyama ben boyadim berkin elvana benzedim

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and ahwmeat
brutal bı uee yoksa yapma bence herkes dımorphısm yuzunden hooded eyes sevıyor ama bazılarına yakısmadıgı ıcın yaptıranlarda uncanny duruyo

brutal bı uee yoksa yapma bence herkes dımorphısm yuzunden hooded eyes sevıyor ama bazılarına yakısmadıgı ıcın yaptıranlarda uncanny duruyo
yaptirammi badem goz ameliyati yaptir diyolar

Attachments

• IMG_2635.jpeg
    IMG_2635.jpeg
    1.7 MB · Views: 0
  • IMG_2636.jpeg
    IMG_2636.jpeg
    1.4 MB · Views: 0
ENDESCOPIC LATERAL TEMPORAL LIFT WITH MIDFACAELIFT EN SON FAT GRAFTING ILE COK IYI OLUR 5KUSD TOTAL AVG

dogru yoldasin adamim, mewing only way to acsend.

• +1
dogru degil

Nasıl doğru değil ???

Tr'de komplike ameliyatlar için kaç cerrahın bilgisi var??

Adamlar işin estetik olarak yapılmak istendigine bile kavrayamıyor daha.

Bir çoğu dolandırıcı ve bilgisiz.

Bimax ve implant icin bilinen 3 kişi var Tr'de Erol, Celal,Burak

Celal kasap zaten amk bir sürü şikayet var beceremiyor bimaxi

Parasını alıp sorun olunca kaçıyor. Cosmetic surgery ve redditte şikayetleri dolu

Diğerleri de doğru düzgün before after yok.

Niye daha önce tecrübesi olmayan bir cerraha kendini emanet edesin amk. Deli olman lazım

Ayrıca işin planlamasını daha konuşmadım bile

Dolgu falan para ve zaman kaybıdır

Ek olarak zamanla yüzünde sarkma yapacak

• +1
Reactions: yenesy
uee cok yok
debloat olunca ortaya cikiyor negative hoodingle birlikte
bloatedken sabah yeni uyaninca falan gayet iyi

• +1
Sen fizik + boyunla devam et softmaxxde yap boş ver hardmaxxı her kez konuşur ama doğru düzgün yapan yok yapacaksan ailen ne tepki verir akrabaların felan yani yapacağın zaman 3 4 ay kaybolman lazım bide riskli geneli bu ameliyatların hele lefort 2 ve lefort 3 olunmaz

• Love it
Sen fizik + boyunla devam et softmaxxde yap boş ver hardmaxxı her kez konuşur ama doğru düzgün yapan yok yapacaksan ailen ne tepki verir akrabaların felan yani yapacağın zaman 3 4 ay kaybolman lazım bide riskli geneli bu ameliyatların hele lefort 2 ve lefort 3 olunmaz
çene dolgusu için söyledim annem zaten injectable vitamin falan yaptırıyor dedi benim gittigim ukraynali estetisyen yapar diye çok bi tepkisi olmadı ameliyat parası koseye atana kadar dolgu kullanırım diye dusunuyorum ya

uee cok yok
debloat olunca ortaya cikiyor negative hoodingle birlikte
bloatedken sabah yeni uyaninca falan gayet iyi
hafif bi fat graft ıyı gıder ya da volufiline ile copelayabilirsin
oglum benım gozler hooded ama sabah kalkınca cucked monolıdı olan bır asyalıya benzıyorum cok brutal bir olay
ozellikle bide medial yani buruna yakın olan taraf cok sisiyo

• +1
Reactions: maarda and ahwmeat
hafif bi fat graft ıyı gıder ya da volufiline ile copelayabilirsin
oglum benım gozler hooded ama sabah kalkınca cucked monolıdı olan bır asyalıya benzıyorum cok brutal bir olay
ozellikle bide medial yani buruna yakın olan taraf cok sisiyo
benim de alt goz kapagi normalde biraz sarkik sabah kalkinca ascendlemis oluyom amk
fat graft yerine filler nasil olur acaba

Users who are viewing this thread

• Neokrinshaaa
Back