ahwmeat
Iron
kumral esmer gibi bişeyim yaza doğru saçlarım sarıya açılıyor ama kaşlarım aynı simsiyah hala gundi gibide dolaşmak istemiyorum oyüzden boyuyorum ilerde sıkıntı çıkarırmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
üst çene geriliğibide bu ağzın üstündeki çizgiler niye var amk
ucuzdan pahaliya kolaydan zora filler>fat>implant>lefortüst çene geriliği
En iyisi lefort ama ona kimsenin gotu yemez. Onun yerine parası olan implantı yapıp, keyfine baksinucuzdan pahaliya kolaydan zora filler>fat>implant>lefort
ek olarak volufiline ve co2 laser tret filan deneyebilirsin ama cok etki etmez
heryerimden bi sik cıkıyo over heraldeüst çene geriliği
zora filler ney turkiyedemi yapiyolar utah yaziyo sitelerindeucuzdan pahaliya kolaydan zora filler>fat>implant>lefort
ek olarak volufiline ve co2 laser tret filan deneyebilirsin ama cok etki etmez
gotu yemez dogru tabir degil doktorlar cook coook coooook kotu durumda olmadigin zaman zaten lefort 1 yapmiyor kotu olsan bile yapmiyor tr usa ve eu gibi degil doktorlar en kisa yoldan en hizli ve ucuz cogumu tercih ediyor ve orthodonthics, estetik amacli yapmak planlamak zaten cok mumkun degil trde, ayrica lefort 1 icin genelde 2 sene filan tel kullanmak lazim.En iyisi lefort ama ona kimsenin gotu yemez. Onun yerine parası olan implantı yapıp, keyfine baksin
idk, cirkin filan degilsin haber olsun ama eger illa bisey yapicam diyorasn ve mutce kisitligin varsa undereye ve smile line filler dusunebilirsin ama dedigim gibi cirkin filan degilsinzora filler ney turkiyedemi yapiyolar utah yaziyo sitelerinde
Milyonlarin yoksa tipin over zaten ama boy uzun allahtanheryerimden bi sik cıkıyo over heralde
Milyonlarin yoksa tipin over zaten ama boy uzun allahtan
Tr'de estetik olunmaz zaten. Anca saç ektirme falangotu yemez dogru tabir degil doktorlar cook coook coooook kotu durumda olmadigin zaman zaten lefort 1 yapmiyor kotu olsan bile yapmiyor tr usa ve eu gibi degil doktorlar en kisa yoldan en hizli ve ucuz cogumu tercih ediyor ve orthodonthics, estetik amacli yapmak planlamak zaten cok mumkun degil trde, ayrica lefort 1 icin genelde 2 sene filan tel kullanmak lazim.
dogru degilTr'de estetik olunmaz zaten. Anca saç ektirme falan
dogru degilMilyonlarin yoksa tipin over zaten ama boy uzun allahtan
undereye filler ilk defa duyuyomidk, cirkin filan degilsin haber olsun ama eger illa bisey yapicam diyorasn ve mutce kisitligin varsa undereye ve smile line filler dusunebilirsin ama dedigim gibi cirkin filan degilsin
ohaundereye filler ilk defa duyuyom
simdi baktim cok iyi duruyo sonuclari amk
cok varsimdi baktim cok iyi duruyo sonuclari amk
cok sisirir mi surati migrate oldukca ust goz kapagina da dusunuyom ben duzgun yapan biyer bulursam turkiyede
klinik onerin varsa cok iyi olurcok var
basit islem
siyaha boyamadım dahada açtım sarıya dogruboyama ben boyadim berkin elvana benzedim
brutal bı uee yoksa yapma bence herkes dımorphısm yuzunden hooded eyes sevıyor ama bazılarına yakısmadıgı ıcın yaptıranlarda uncanny duruyosimdi baktim cok iyi duruyo sonuclari amk
cok sisirir mi surati migrate oldukca ust goz kapagina da dusunuyom ben duzgun yapan biyer bulursam turkiyede
yaptirammi badem goz ameliyati yaptir diyolarbrutal bı uee yoksa yapma bence herkes dımorphısm yuzunden hooded eyes sevıyor ama bazılarına yakısmadıgı ıcın yaptıranlarda uncanny duruyo
ben sadece thumbpullinge inanan chill bir adamimENDESCOPIC LATERAL TEMPORAL LIFT WITH MIDFACAELIFT EN SON FAT GRAFTING ILE COK IYI OLUR 5KUSD TOTAL AVG
olabılır negatıve canthal tılt var bence uee'den daha cok ona odaklanmalısın.yaptirammi badem goz ameliyati yaptir diyolar
dogru degil
uee cok yokbrutal bı uee yoksa yapma bence herkes dımorphısm yuzunden hooded eyes sevıyor ama bazılarına yakısmadıgı ıcın yaptıranlarda uncanny duruyo
çene dolgusu için söyledim annem zaten injectable vitamin falan yaptırıyor dedi benim gittigim ukraynali estetisyen yapar diye çok bi tepkisi olmadı ameliyat parası koseye atana kadar dolgu kullanırım diye dusunuyorum yaSen fizik + boyunla devam et softmaxxde yap boş ver hardmaxxı her kez konuşur ama doğru düzgün yapan yok yapacaksan ailen ne tepki verir akrabaların felan yani yapacağın zaman 3 4 ay kaybolman lazım bide riskli geneli bu ameliyatların hele lefort 2 ve lefort 3 olunmaz
hafif bi fat graft ıyı gıder ya da volufiline ile copelayabilirsinuee cok yok
debloat olunca ortaya cikiyor negative hoodingle birlikte
bloatedken sabah yeni uyaninca falan gayet iyi
benim de alt goz kapagi normalde biraz sarkik sabah kalkinca ascendlemis oluyom amkhafif bi fat graft ıyı gıder ya da volufiline ile copelayabilirsin
oglum benım gozler hooded ama sabah kalkınca cucked monolıdı olan bır asyalıya benzıyorum cok brutal bir olay
ozellikle bide medial yani buruna yakın olan taraf cok sisiyo
1 aya deniyorumbenim de alt goz kapagi normalde biraz sarkik sabah kalkinca ascendlemis oluyom amk
fat graft yerine filler nasil olur acaba
ust goz kapagina yaptircan mi1 aya deniyorum
yok altına yaptırcam ustedemi yaptiriyim cokmu sıkıntıust goz kapagina yaptircan mi
bilmiyomyok altına yaptırcam ustedemi yaptiriyim cokmu sıkıntı