D
Deleted member 100697
Sma Vurgunu
bu bi gerçek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Facecard yoksa bir sike yaramazbu bi gerçek
bu dediğin cope mtn ve üstü rahat kurtarırFacecard yoksa bir sike yaramaz
Mtn ve üstünde facecard var zaten ben ltn adamlar için konuşuyorumbu dediğin cope mtn ve üstü rahat kurtarır
ltn ve altı için zaten hayat çoktaaan bitti knkMtn ve üstünde facecard var zaten ben ltn adamlar için konuşuyorum
belli olmaz...ltn ve altı için zaten hayat çoktaaan bitti knk
ltn değilsin sendeki coloring ve eye area allahın nimeti boyun hakkında konuşmuyorum zaten bir daha ezik gibi kendini aşağıladığını görmeyeyimbelli olmaz...
ascend öncesinden bahsediyomltn değilsin sendeki coloring ve eye area allahın nimeti boyun hakkında konuşmuyorum zaten bir daha ezik gibi kendini aşağıladığını görmeyeyim
gelişim tamamlanmadan alınan rate önemsiz zaten amkascend öncesinden bahsediyom
harbi belli olmaz nasıl bir yaratık olucağıngelişim tamamlanmadan alınan rate önemsiz zaten amk
Ascend öncesi halini bı ben görmedim herhalde amk fotoatascend öncesinden bahsediyom
sen görmesen de olurAscend öncesi halini bı ben görmedim herhalde amk fotoat
Niye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkadasen görmesen de olur
var belirli nedenlerimizNiye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkada
kendini çok üstün birşey sanıyor herhalde greylere sallayarakNiye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkada
Allah yok dedim kızdıNiye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkada
şımarık çünküNiye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkada
165 boyunda olduğunu düşünsene165 boyla kaslı vucudla sahile gittigini duşunsene
duşunmeme gerek yok gerçek165 boyunda olduğunu düşünsene
creatin saç döküyo knk roid kullanma erken ölürsünCreatinsiz vucud yapılır mı sac dokmeye gerek yok
ben seviyorumNiye bu adamı kimse sevmiyor nasıl bir lore var arkada
yapilir ama zaten cok fazla sac dokmuyor creatin bende dokuyo saniyodum pleseboymuş aman aman acilma yok bi sene antrenman yapıp kreatin kullananlarin kreatin kullanmayanlara gore 8lbs mi ney daha fazla kas kutlesi koyduğu ortaya cikmis sporra yeniysen kreatin tekrar sayilarini ve agirliklarini birden arttirmana yardimci olacakCreatinsiz vucud yapılır mı sac dokmeye gerek yok
dickriding yapmaben seviyorum![]()
dickriding falan kanka anlarsın yadickriding yapma
angut niye buralarda yoksundickriding falan kanka anlarsın ya![]()
ne gerek var bremangut niye buralarda yoksun
Creatin saç dökmez kanka genetikte varsa dht artışından biraz hizlandirabiliryapilir ama zaten cok fazla sac dokmuyor creatin bende dokuyo saniyodum pleseboymuş aman aman acilma yok bi sene antrenman yapıp kreatin kullananlarin kreatin kullanmayanlara gore 8lbs mi ney daha fazla kas kutlesi koyduğu ortaya cikmis sporra yeniysen kreatin tekrar sayilarini ve agirliklarini birden arttirmana yardimci olacak
tr avrupanın en obez 2. Ülkesi amk nt ve üstü için kas giga halo kas yapmadna twink gibi leanmax yapmak boş hem kaslı hem lean olmak mümkünken
boy cope değil hiçbir zaman framein iyiyse kas da cope değilKas, boy, geniş omuz cope,
sende face card yok demek ki. binanın temeli yüzdür yüzün çirkinse herşey cope gelir yüzden sonraki en önemli şey boy ondan sonra da framedirkaslı olmama rağmen düşmüyor over.
Kas, boy, geniş omuz cope, bence bunlar male gaze. Bunlarla kız düşse gigachad olmam lazımdı ama surekli sadece erkeklerden iltifat geliyo. Kuzenim hayatında eline ağırlık almadı softmax ile slayliyor.
Chin, skin, hair en önemlileri, yani bende
olmayan seyler.
farketmez ben kassizlara da veririmbu bi gerçek