kas yapınca kız düşüyo

D

Deleted member 100697

Sma Vurgunu
bu bi gerçek

• +1
Reactions: Kayra139, maarda, menas and 1 other person
8li karın kası devasa memeler ve yaratık frami ile sahile gitmeyi düşün:aheago::feelsyay::feelsshh: (şehirde deniz yok yine overlandık)

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: maarda, Zodiac, Deleted member 100697 and 1 other person
  • Woah
  • +1
Reactions: Deleted member 100697 and Zodiac
  • +1
Reactions: Zodiac
belli olmaz...
ltn değilsin sendeki coloring ve eye area allahın nimeti boyun hakkında konuşmuyorum zaten bir daha ezik gibi kendini aşağıladığını görmeyeyim

ltn değilsin sendeki coloring ve eye area allahın nimeti boyun hakkında konuşmuyorum zaten bir daha ezik gibi kendini aşağıladığını görmeyeyim
ascend öncesinden bahsediyom

Cope kanka, yakışıklı değilsen.

• +1
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ascendantwill and saasturkvarmı
  • +1
  • So Sad
Reactions: TrustMeBro and saasturkvarmı
Allah yok dedim kızdı
IMG 20250314 194923 :blackpill:
@TrustMeBro

• JFL
Reactions: TrustMeBro
165 boyla kaslı vucudla sahile gittigini duşunsene

• JFL
Reactions: Zodiac and Deleted member 100697
Creatinsiz vucud yapılır mı sac dokmeye gerek yok

Creatinsiz vucud yapılır mı sac dokmeye gerek yok
yapilir ama zaten cok fazla sac dokmuyor creatin bende dokuyo saniyodum pleseboymuş aman aman acilma yok bi sene antrenman yapıp kreatin kullananlarin kreatin kullanmayanlara gore 8lbs mi ney daha fazla kas kutlesi koyduğu ortaya cikmis sporra yeniysen kreatin tekrar sayilarini ve agirliklarini birden arttirmana yardimci olacak

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, Deleted member 100697, Deleted member 134216 and 1 other person
tr avrupanın en obez 2. Ülkesi amk nt ve üstü için kas giga halo kas yapmadna twink gibi leanmax yapmak boş hem kaslı hem lean olmak mümkünken

• +1
Reactions: Deleted member 100697
yapilir ama zaten cok fazla sac dokmuyor creatin bende dokuyo saniyodum pleseboymuş aman aman acilma yok bi sene antrenman yapıp kreatin kullananlarin kreatin kullanmayanlara gore 8lbs mi ney daha fazla kas kutlesi koyduğu ortaya cikmis sporra yeniysen kreatin tekrar sayilarini ve agirliklarini birden arttirmana yardimci olacak
Creatin saç dökmez kanka genetikte varsa dht artışından biraz hizlandirabilir

• +1
tr avrupanın en obez 2. Ülkesi amk nt ve üstü için kas giga halo kas yapmadna twink gibi leanmax yapmak boş hem kaslı hem lean olmak mümkünken

kaslı olmama rağmen düşmüyor over.

Kas, boy, geniş omuz cope, bence bunlar male gaze. Bunlarla kız düşse gigachad olmam lazımdı ama surekli sadece erkeklerden iltifat geliyo. Kuzenim hayatında eline ağırlık almadı softmax ile slayliyor.

Chin, skin, hair en önemlileri, yani bende
olmayan seyler.

• +1
kaslı olmama rağmen düşmüyor over.

Kas, boy, geniş omuz cope, bence bunlar male gaze. Bunlarla kız düşse gigachad olmam lazımdı ama surekli sadece erkeklerden iltifat geliyo. Kuzenim hayatında eline ağırlık almadı softmax ile slayliyor.

Chin, skin, hair en önemlileri, yani bende
olmayan seyler.
sende face card yok demek ki. binanın temeli yüzdür yüzün çirkinse herşey cope gelir yüzden sonraki en önemli şey boy ondan sonra da framedir

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and oldgymcel