Dathomirian Zabrak
Mistral
Ak burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleşti
ama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ben boyuyorum duzenli ama rengini açıyorum çünkü saçım güneşte sarıya açılıyor kaşlar hala simsiyah gundi gibi oyuzden sarartıcı kullanarak kırıyom renginiAk burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleştiama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi
ben boyadım ilk başta berkin elvan gibi oldu sonra güzel gözükmeye başladıAk burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleştiama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi
saçına ve ten rengine uygun bir renge boya ayrica ilk boyadiginda alışkın olmadığın için sana garip gelebilir sonradan fark ediyorsun ama daha iyi durduğunuAk burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleştiama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi
boya baya işe yarıyo saçından 2 3 ton koyu olsun yada direk simsiyahAk burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleştiama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi
benim kaş doğal olarak kalın ve siyah duruyo valla undereyemaxx yapıyorum sadeceAk burda kaşmaxlayan bi ben miyim? 6 aydır minoxil kullanıyom saçımla kaşım birleştiama hala normal kaş gibi değil böyle tüy gibi bi şey amk bunu boyamak mı lazım şimdi