Kaşlarımın maxxlanmaya ihtiyacı var mı? ve neler yapabilirim

D

Deleted member 89727

Bronze
1726826913016

siktirgit model falan ol amk bu forumda ne işin var

Tabikide var siyaha boys ikisinide

Sacida ona uydur

Last edited:
Kaşlarımı siyah yapınca gargamel gibi oluyorum
yapma sakın amk kısaknıyor oeospu evladları teninle uymaz iyi gürlük olarak da fena değil tam uyuyor yüzüne karışma

yapma sakın amk kısaknıyor oeospu evladları teninle uymaz iyi gürlük olarak da fena değil tam uyuyor yüzüne karışma
Teşekkür ederim reis sağol

• +1
Reactions: Deleted member 88833
sağ kaşın alt tarafı çok seyrek gürleştirmek için bir şeyler deneybilirsin veya oraya doğru uzat
Tarayayım bari tamamdır

Teşekkür ederim reis sağol
uymaz akrdeşim aryan tenine vallahi kürt olur çıkarsın
1726832118738
1726832124211
adaö sadece kaşları boyamışve böyle olmuş

adam öneri veriyoruz adam gülüyor ananı ıskıyım senın
Hocam niye anama sövdün ben aşağıda paylaştığın fotolardan dolayı şaka yapıyorsun sandım adama yakışmış çünkü

Last edited:
O nasıl olacak be ustam
dostum eğer bu gerçekten sensen sen bir chadlite'sin. yaşın büyüdükçe 21 yaşına kadar doğru bakımlarla chad olacaksın eminim buna.
bu oç evladı high htn diye instagramda çok alıcısı var ünlü oldu, kendisi modellik ajansına da gidiyor.

sende bunun gibi bir sayfa oluşturup cekiciliğinle vibe alabilirsin, ayrıca modellik ajanslarına kayıt yapmanı öneririm, onlar sendeki potansiyeli görüp seni dahada iyi hale getirecekler.

bu forumdan uzak dur, bu forum kadına ulaşamayan incel hayatı yaşayan insanların yeri, burda kaldığın sürece burdaki incel fikirlere adapte olacaksın ve potansiyelini de kaybedeceksin. sırf bu yüzden bende girmiyorum bile buraya. sen chadlite olsan bile sana ltn diyecekler bu forumda.

çoğu insan çirkin doğar veya ortalama doğar, bazı nadir insanlar senin gibi potansiyel ile dünyaya gelir. senin yeteneğin bu (cazibe), bunu kullanarak ve buna yön vererek hayatını kur.

• JFL
Reactions: maarda
dostum eğer bu gerçekten sensen sen bir chadlite'sin. yaşın büyüdükçe 21 yaşına kadar doğru bakımlarla chad olacaksın eminim buna.
bu oç evladı high htn diye instagramda çok alıcısı var ünlü oldu, kendisi modellik ajansına da gidiyor.

sende bunun gibi bir sayfa oluşturup cekiciliğinle vibe alabilirsin, ayrıca modellik ajanslarına kayıt yapmanı öneririm, onlar sendeki potansiyeli görüp seni dahada iyi hale getirecekler.

bu forumdan uzak dur, bu forum kadına ulaşamayan incel hayatı yaşayan insanların yeri, burda kaldığın sürece burdaki incel fikirlere adapte olacaksın ve potansiyelini de kaybedeceksin. sırf bu yüzden bende girmiyorum bile buraya. sen chadlite olsan bile sana ltn diyecekler bu forumda.

çoğu insan çirkin doğar veya ortalama doğar, bazı nadir insanlar senin gibi potansiyel ile dünyaya gelir. senin yeteneğin bu (cazibe), bunu kullanarak ve buna yön vererek hayatını kur.
Ulan hocam çok içten ve uğraşarak yazmışsın önerin için çok teşekkür ederim dediklerini kâle aldım sanada hayatında başarılar diliyorum.

• Love it
Reactions: Deleted member 92925
siktirgit model falan ol amk bu forumda ne işin var
Hocam birde bu modellik ajanslarını nasıl bulacağız internetten mi yoksa gidip yüz yüze görüşerek mi detaylarını verebilir misin bildiğin kadarıyla

Hocam birde bu modellik ajanslarını nasıl bulacağız internetten mi yoksa gidip yüz yüze görüşerek mi detaylarını verebilir misin bildiğin kadarıyla
bir bilgim yok araştırmaya koyul, chatgpt den bu süreç hakkında bilgi al
ilk başta bir instagram hesabı kur çekiciliğini sergile biraz ün kazan
kızlar senin için hasta olacaklar orda biraz özgüven ego toplarsın
modellik ajanslarına başvurduğunda instagramını referans gösterirsin kaparlar seni

mesela cringe bir şekilde kendini paylaş:
yakışıklı değilim ama fotoğraflarım: diye paylaş kendini
veya maske tak sadece gözlerin gözükecek şekilde paylaş fln hanfendi gözlerime sahip olmak istermisinz de
yorumlara doluşmaya başlayacaklar bazıları eleştirecek çoğu düşecek sana

arkadaş ortamında komik videolar çekip paylaşabilirsin yunus gibi
https://www.instagram.com/yunus_canpolatt/ bu oç evladı high htn diye instagramda çok alıcısı var ünlü oldu, kendisi modellik ajansına da gidiyor.

insanlar yorumlarda "abi yakışıklısın diye gülüyoruz biliyosun değilmi" diyor
sen ondan daha yakışıklısın.
sana bahşedilen yetenek bu, bunu kullan ve çabala! çabaladığın zaman meyvesini alacaksın.
bizler hayatlarımızı bir meslek öğrenmek için adarken sen kameraya sikimsonik bir poz vereceğin için bizim yıllık gelirimizi elde edeceksin.

Hayatında başarılar

• +1
Reactions: Deleted member 89727
modellik ajanslarına başvurduğunda instagramını referans gösterirsin kaparlar seni

veya maske tak sadece gözlerin gözükecek şekilde paylaş fln hanfendi gözlerime sahip olmak istermisinz de

sana bahşedilen yetenek bu, bunu kullan ve çabala! çabaladığın zaman meyvesini alacaksın.
bizler hayatlarımızı bir meslek öğrenmek için adarken sen kameraya sikimsonik bir poz vereceğin için bizim yıllık gelirimizi elde edeceksin.

Hayatında başarılar
hayat adil değil bilirsin hadiseyi sen

bu işi tiktokta mı yapmamız lazım şahsen ben kullanmıyorum ama
instagram başta olmak üzere, tiktoktada devam ettir.

kaç tane kaş tiradı gördüm mexleye mexleye kaşsız kalcanız lan

Hayatında başarılar
evet hocam şu sikimsonik içeriklere başlıyorum başka başka cringe damarlarımızı patlatacak bir içerik önerin var ve yazar isen çok müteşekkir kalırım

evet hocam şu sikimsonik içeriklere başlıyorum başka başka cringe damarlarımızı patlatacak bir içerik önerin var ve yazar isen çok müteşekkir kalırım
ben içerik bilmiyorum ama hedef sunabilirim sana
bok gibi cringe haraketler yap yakışıklı olduğun için eleştirmezler sadece tepki gösterirler "YAKIŞIKLISIN BİLİYORUZ AMK" gibi gibi yorumlar, bu cringe haraketlerle hızlı ünlü olabilirsin ama izleyici sevgisi kazanırmısın bilmem :confused:

önerdiğim kanal yunus hafif cringe haraketler yapıyor, genel olarak samimi haraketler videolar çekip izleyicinin sevgisini kazanmayı başarıyor.

cringe kanallara örnek:
bahar candan
bu cocuk amerikalı olsa beğenirdiniz dimi:

benim sana tavsiyem yunusun yolundan gitmen, videolarında hem komikliğini vurguluyor hem samimiyetini, hemde cazibesini sunuyor.
ilk videoya bak, cocuğun sunduğu şeylere bak sonra yorumlara.
Ekran grnts 2024 09 26 185055

bu oç evladı da bir örnek olabilir

videolarının yorumlarına şey yazmışlardı
"NORMALDE OLSA CRİNGE BİR VİDEO OLUR AMA ÇOCUK YAKIŞIKLI"

Last edited:
bok gibi cringe haraketler yap yakışıklı olduğun için eleştirmezler sadece tepki gösterirler "YAKIŞIKLISIN BİLİYORUZ AMK" gibi gibi yorumlar, bu cringe haraketlerle hızlı ünlü olabilirsin ama izleyici sevgisi kazanırmısın bilmem :confused:

önerdiğim kanal yunus hafif cringe haraketler yapıyor, genel olarak samimi haraketler videolar çekip izleyicinin sevgisini kazanmayı başarıyor.

cringe kanallara örnek:
bahar candan

benim sana tavsiyem yunusun yolundan gitmen, videolarında hem komikliğini vurguluyor hem samimiyetini, hemde cazibesini sunuyor.
View attachment 3199998

hocam sen büyük adamsın sağ ol

• +1
Reactions: Deleted member 92925

cringe kanallara örnek:
bahar candan

View attachment 3199998

Tutmaz farklı şey denemesi lazım bu sefer yunus apk dicekler özenti olmuş olcak ama
Tiktoka girip boş boş şeyler cekip atarsa bi ihtimal tutar

Tutmaz farklı şey denemesi lazım bu sefer yunus apk dicekler özenti olmuş olcak ama
Tiktoka girip boş boş şeyler cekip atarsa bi ihtimal tutar
yunusu kopyalasın demiyorum, o tarz takılsın. hem cazibesini seyirciye sunsun hemde samimiyet kurup güldürsün, bunu yapması için illa yunusun içeriklerini çalmasına gerek yok, kendi içeriklerini yapması yeterli. sadece hedef belirli

• +1
Reactions: Deleted member 96446
yunusu kopyalasın demiyorum, o tarz takılsın. hem cazibesini seyirciye sunsun hemde samimiyet kurup güldürsün, bunu yapması için illa yunusun içeriklerini çalmasına gerek yok, kendi içeriklerini yapması yeterli. sadece hedef belirli
1727367119422

hocam gittim sıfırdan hesap açtım şimdi video çekip atarken sence siksok filtresi kullanayım mı gerek var mı

hocam gittim sıfırdan hesap açtım şimdi video çekip atarken sence siksok filtresi kullanayım mı gerek var mı
Saçma sapan işlerle uğraşma bu yaşta

dm gelsene sana yardımcı olayım
sosyal medyam iyidir

Saçma sapan işlerle uğraşma bu yaşta
aga bırak herkez kendi yolunu denesin, kendi yolunda hata yapsın veya başarsın
kendi hatalarından ders çıkarsın veya başarılarını kutlasın

aga bırak herkez kendi yolunu denesin, kendi yolunda hata yapsın veya başarsın
kendi hatalarından ders çıkarsın veya başarılarını kutlasın
"Herkez" senin ben amına koyayım saygılar baybay