D
Deleted member 89727
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
O nasıl olacak be ustamsiktirgit model falan ol amk bu forumda ne işin var
Kaşlarımı siyah yapınca gargamel gibi oluyorumTabikide var siyaha boys ikisinide
Sacida ona uydur
yapma sakın amk kısaknıyor oeospu evladları teninle uymaz iyi gürlük olarak da fena değil tam uyuyor yüzüne karışmaKaşlarımı siyah yapınca gargamel gibi oluyorum
sağ kaşın alt tarafı çok seyrek gürleştirmek için bir şeyler deneybilirsin veya oraya doğru uzat
Teşekkür ederim reis sağolyapma sakın amk kısaknıyor oeospu evladları teninle uymaz iyi gürlük olarak da fena değil tam uyuyor yüzüne karışma
Tarayayım bari tamamdırsağ kaşın alt tarafı çok seyrek gürleştirmek için bir şeyler deneybilirsin veya oraya doğru uzat
amk kas taragıyla tara yarak yarak taraklar kullanmaTarayayım bari tamamdır
uymaz akrdeşim aryan tenine vallahi kürt olur çıkarsınTeşekkür ederim reis sağol
uymaz akrdeşim aryan tenine vallahi kürt olur çıkarsınView attachment 3184146View attachment 3184147 adaö sadece kaşları boyamışve böyle olmuş
Öyle zatenamk kas taragıyla tara yarak yarak taraklar kullanma
adam öneri veriyoruz adam gülüyor ananı ıskıyım senın
Hocam niye anama sövdün ben aşağıda paylaştığın fotolardan dolayı şaka yapıyorsun sandım adama yakışmış çünküadam öneri veriyoruz adam gülüyor ananı ıskıyım senın
tenini de miboymaışuymaz akrdeşim aryan tenine vallahi kürt olur çıkarsınView attachment 3184146View attachment 3184147 adaö sadece kaşları boyamışve böyle olmuş
Işık farkıda vartenini de miboymaış
dostum eğer bu gerçekten sensen sen bir chadlite'sin. yaşın büyüdükçe 21 yaşına kadar doğru bakımlarla chad olacaksın eminim buna.O nasıl olacak be ustam
Ulan hocam çok içten ve uğraşarak yazmışsın önerin için çok teşekkür ederim dediklerini kâle aldım sanada hayatında başarılar diliyorum.dostum eğer bu gerçekten sensen sen bir chadlite'sin. yaşın büyüdükçe 21 yaşına kadar doğru bakımlarla chad olacaksın eminim buna.
bu oç evladı high htn diye instagramda çok alıcısı var ünlü oldu, kendisi modellik ajansına da gidiyor.
sende bunun gibi bir sayfa oluşturup cekiciliğinle vibe alabilirsin, ayrıca modellik ajanslarına kayıt yapmanı öneririm, onlar sendeki potansiyeli görüp seni dahada iyi hale getirecekler.
bu forumdan uzak dur, bu forum kadına ulaşamayan incel hayatı yaşayan insanların yeri, burda kaldığın sürece burdaki incel fikirlere adapte olacaksın ve potansiyelini de kaybedeceksin. sırf bu yüzden bende girmiyorum bile buraya. sen chadlite olsan bile sana ltn diyecekler bu forumda.
çoğu insan çirkin doğar veya ortalama doğar, bazı nadir insanlar senin gibi potansiyel ile dünyaya gelir. senin yeteneğin bu (cazibe), bunu kullanarak ve buna yön vererek hayatını kur.
Hocam birde bu modellik ajanslarını nasıl bulacağız internetten mi yoksa gidip yüz yüze görüşerek mi detaylarını verebilir misin bildiğin kadarıylasiktirgit model falan ol amk bu forumda ne işin var
bir bilgim yok araştırmaya koyul, chatgpt den bu süreç hakkında bilgi alHocam birde bu modellik ajanslarını nasıl bulacağız internetten mi yoksa gidip yüz yüze görüşerek mi detaylarını verebilir misin bildiğin kadarıyla
https://www.instagram.com/yunus_canpolatt/ bu oç evladı high htn diye instagramda çok alıcısı var ünlü oldu, kendisi modellik ajansına da gidiyor.
hayat adil değil bilirsin hadiseyi senbir bilgim yok araştırmaya koyul, chatgpt den bu süreç hakkında bilgi al
ilk başta bir instagram hesabı kur çekiciliğini sergile biraz ün kazan
kızlar senin için hasta olacaklar orda biraz özgüven ego toplarsın
modellik ajanslarına başvurduğunda instagramını referans gösterirsin kaparlar seni
mesela cringe bir şekilde kendini paylaş:
yakışıklı değilim ama fotoğraflarım: diye paylaş kendini
veya maske tak sadece gözlerin gözükecek şekilde paylaş fln hanfendi gözlerime sahip olmak istermisinz de
yorumlara doluşmaya başlayacaklar bazıları eleştirecek çoğu düşecek sana
arkadaş ortamında komik videolar çekip paylaşabilirsin yunus gibi
insanlar yorumlarda "abi yakışıklısın diye gülüyoruz biliyosun değilmi" diyor
sen ondan daha yakışıklısın.
sana bahşedilen yetenek bu, bunu kullan ve çabala! çabaladığın zaman meyvesini alacaksın.
bizler hayatlarımızı bir meslek öğrenmek için adarken sen kameraya sikimsonik bir poz vereceğin için bizim yıllık gelirimizi elde edeceksin.
Hayatında başarılar
tamam hayatı boşver sen dediklerimi dinle dehayat adil değil bilirsin hadiseyi sen
adamsın be ustatamam hayatı boşver sen dediklerimi dinle de
bu işi tiktokta mı yapmamız lazım şahsen ben kullanmıyorum amatamam hayatı boşver sen dediklerimi dinle de
instagram başta olmak üzere, tiktoktada devam ettir.bu işi tiktokta mı yapmamız lazım şahsen ben kullanmıyorum ama
kaç tane kaş tiradı gördüm mexleye mexleye kaşsız kalcanız lan
evet hocam şu sikimsonik içeriklere başlıyorum başka başka cringe damarlarımızı patlatacak bir içerik önerin var ve yazar isen çok müteşekkir kalırımbir bilgim yok araştırmaya koyul, chatgpt den bu süreç hakkında bilgi al
ilk başta bir instagram hesabı kur çekiciliğini sergile biraz ün kazan
kızlar senin için hasta olacaklar orda biraz özgüven ego toplarsın
modellik ajanslarına başvurduğunda instagramını referans gösterirsin kaparlar seni
mesela cringe bir şekilde kendini paylaş:
yakışıklı değilim ama fotoğraflarım: diye paylaş kendini
veya maske tak sadece gözlerin gözükecek şekilde paylaş fln hanfendi gözlerime sahip olmak istermisinz de
yorumlara doluşmaya başlayacaklar bazıları eleştirecek çoğu düşecek sana
arkadaş ortamında komik videolar çekip paylaşabilirsin yunus gibi
insanlar yorumlarda "abi yakışıklısın diye gülüyoruz biliyosun değilmi" diyor
sen ondan daha yakışıklısın.
sana bahşedilen yetenek bu, bunu kullan ve çabala! çabaladığın zaman meyvesini alacaksın.
bizler hayatlarımızı bir meslek öğrenmek için adarken sen kameraya sikimsonik bir poz vereceğin için bizim yıllık gelirimizi elde edeceksin.
Hayatında başarılar
ben içerik bilmiyorum ama hedef sunabilirim sanaevet hocam şu sikimsonik içeriklere başlıyorum başka başka cringe damarlarımızı patlatacak bir içerik önerin var ve yazar isen çok müteşekkir kalırım
ben içerik bilmiyorum ama hedef sunabilirim sana
bok gibi cringe haraketler yap yakışıklı olduğun için eleştirmezler sadece tepki gösterirler "YAKIŞIKLISIN BİLİYORUZ AMK" gibi gibi yorumlar, bu cringe haraketlerle hızlı ünlü olabilirsin ama izleyici sevgisi kazanırmısın bilmem
önerdiğim kanal yunus hafif cringe haraketler yapıyor, genel olarak samimi haraketler videolar çekip izleyicinin sevgisini kazanmayı başarıyor.
cringe kanallara örnek:
bahar candan
bu cocuk amerikalı olsa beğenirdiniz dimi:
benim sana tavsiyem yunusun yolundan gitmen, videolarında hem komikliğini vurguluyor hem samimiyetini, hemde cazibesini sunuyor.
ilk videoya bak, cocuğun sunduğu şeylere bak sonra yorumlara.
View attachment 3199998
bu oç evladı da bir örnek olabilir
videolarının yorumlarına şey yazmışlardı
"NORMALDE OLSA CRİNGE BİR VİDEO OLUR AMA ÇOCUK YAKIŞIKLI"
ben içerik bilmiyorum ama hedef sunabilirim sana
bok gibi cringe haraketler yap yakışıklı olduğun için eleştirmezler sadece tepki gösterirler "YAKIŞIKLISIN BİLİYORUZ AMK" gibi gibi yorumlar, bu cringe haraketlerle hızlı ünlü olabilirsin ama izleyici sevgisi kazanırmısın bilmem
önerdiğim kanal yunus hafif cringe haraketler yapıyor, genel olarak samimi haraketler videolar çekip izleyicinin sevgisini kazanmayı başarıyor.
cringe kanallara örnek:
bahar candan
bu cocuk amerikalı olsa beğenirdiniz dimi:
benim sana tavsiyem yunusun yolundan gitmen, videolarında hem komikliğini vurguluyor hem samimiyetini, hemde cazibesini sunuyor.
ilk videoya bak, cocuğun sunduğu şeylere bak sonra yorumlara.
View attachment 3199998
bu oç evladı da bir örnek olabilir
videolarının yorumlarına şey yazmışlardı
"NORMALDE OLSA CRİNGE BİR VİDEO OLUR AMA ÇOCUK YAKIŞIKLI"
yunusu kopyalasın demiyorum, o tarz takılsın. hem cazibesini seyirciye sunsun hemde samimiyet kurup güldürsün, bunu yapması için illa yunusun içeriklerini çalmasına gerek yok, kendi içeriklerini yapması yeterli. sadece hedef belirliTutmaz farklı şey denemesi lazım bu sefer yunus apk dicekler özenti olmuş olcak ama
Tiktoka girip boş boş şeyler cekip atarsa bi ihtimal tutar
yunusu kopyalasın demiyorum, o tarz takılsın. hem cazibesini seyirciye sunsun hemde samimiyet kurup güldürsün, bunu yapması için illa yunusun içeriklerini çalmasına gerek yok, kendi içeriklerini yapması yeterli. sadece hedef belirli
hocam gittim sıfırdan hesap açtım şimdi video çekip atarken sence siksok filtresi kullanayım mı gerek var mıyunusu kopyalasın demiyorum, o tarz takılsın. hem cazibesini seyirciye sunsun hemde samimiyet kurup güldürsün, bunu yapması için illa yunusun içeriklerini çalmasına gerek yok, kendi içeriklerini yapması yeterli. sadece hedef belirli
Saçma sapan işlerle uğraşma bu yaştahocam gittim sıfırdan hesap açtım şimdi video çekip atarken sence siksok filtresi kullanayım mı gerek var mı
dm gelsene sana yardımcı olayımhocam gittim sıfırdan hesap açtım şimdi video çekip atarken sence siksok filtresi kullanayım mı gerek var mı
aga bırak herkez kendi yolunu denesin, kendi yolunda hata yapsın veya başarsınSaçma sapan işlerle uğraşma bu yaşta
"Herkez" senin ben amına koyayım saygılar baybayaga bırak herkez kendi yolunu denesin, kendi yolunda hata yapsın veya başarsın
kendi hatalarından ders çıkarsın veya başarılarını kutlasın
start chat yaptım amadm gelsene sana yardımcı olayım
sosyal medyam iyidir