elemanzelvadre
Anti natural 🥶🥶💀☠️😈
Sikayetci olmadi. Kamu davasi falan diyolar? Beni ne bekliyo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
larp degil bu aq harbi bicakladi manyakelemasnasdasd bobrekleri failleyince sinirlenip adam sisledi son dakika
gotu yere yakın olandan korkcanbundan bicak yiyen eleman geldigini gormemistir bunun amk
emojiye patladim amkgotu yere yakın olandan korkcan
yok lan o kadarda kisa degilbundan bicak yiyen eleman geldigini gormemistir bunun amk
senne diton amkyok lan o kadarda kisa degil
efemanzelvadre diyom cok kisa degilsenne diton amk
dirsegimin azcik udtune geliyo triceps kisminaefemanzelvadre diyom cok kisa degil
larplama ocdirsegimin azcik udtune geliyo triceps kismina
Ayni okuldaydik ayni ilcede yasiyoz mal misin amk @elemanzelvadre efeko oldun mu o. cccclarplama oc
kac boyu elemanınAyni okuldaydik ayni ilcede yasiyoz mal misin amk @elemanzelvadre efeko oldun mu o. cccc
Şikayeti düşmedi ise basit yaralama değil o zaman pek normalde 1.5-4.5 yıl arası ama 18 yaş altı olman (15-18 de kısmen cezai ehliyetli kabul edilir) varsa olaya ilişkin farklı detaylar, sabıka kaydının olmaması gibi durumlar devreye girerse 2 yılın altında yani alt sınırdan bir ceza alırsın zaten. 2 yıl altı hapisler yatılmıyot ve hagbye döndüğü için sabıka kaydına da işlemiyor.Sikayetci olmadi. Kamu davasi falan diyolar? Beni ne bekliyo?
Cok iyimis baska seyler var bu arada kufur etti ve ruh halim kotuyduŞikayeti düşmedi ise basit yaralama değil o zaman pek normalde 1.5-4.5 yıl arası ama 18 yaş altı olman (15-18 de kısmen cezai ehliyetli kabul edilir) varsa olaya ilişkin farklı detaylar, sabıka kaydının olmaması gibi durumlar devreye girerse 2 yılın altında yani alt sınırdan bir ceza alırsın zaten. 2 yıl altı hapisler yatılmıyot ve hagbye döndüğü için sabıka kaydına da işlemiyor.