kavgaya bulastim Antalyaceller hemen buraya

Peter Steele

Peter Steele

Mistral
olay bir dizo yuzunden gerceklesti beni bayadir sinir ediyodu ayni siniftaydik bu cocukla sans eseri sarhosken karsilastim ayiltma ayagina bunu cok kotu dovdum Bu cocuk adam toplamis pazartesi kavgam var 750 testo 400 rimo vurdum 2 tablet arimidex attim 15 20 kisi cagiriyor lavuk cikista konustu benle 10 12 kisi vardi yaninda okuldanda 7 8 kisi konustuk olay oyle cozulebilcek olay degil yiyen yiyecek bende adam topladim 13 kisi herkes izbandut antalya ici varsa pazartesi gelebilcek kavgama gelsin muratpasadayim
Hepsi 170 korkmayin dar kmuzlu 170 musta tasiyolar bizdede var veririz size 1 tane
Brawl olacak gelmek isteyenler dm bide kavga oncesi ne yiydyim bol carbli seyler yemeyi dusunuylrum @Angutoid anlattigim olay

• JFL
  • +1
Reactions: gargomel, szolliontaraelis and elemanzelvadre
EMANET FALAN KORKMAYIN NOLUR NOLMAZ ARKADA SILAHLI ARKADAS TUTUYORUM O OYLE BEKLICEK SANKI NORMAL AYAGINA TOPA BENZIYOZ TN BISI OLURSA BOCAKLI FALAN CIKARIR VURUR O ONDA O YUREK VAR
BAYA 15 KISI BIRBIRIMIZE GIRCEZ ACIL TAKTIK VE GELMEK ISTEYENLER PM

• JFL
Reactions: gargomel and elemanzelvadre
@elemanzelvadre EFE ALLAH ICIN GEL LAN ESKI OKUL A ... LISESI

• +1
Reactions: elemanzelvadre
BUGUN CIKISTA BIR ARKADASA YUMRUK ATTI BIZDEN BI COCUK AMINA KOYDU AYIRXILAR PAZARTESI COK BUYUK KAVGA VAR YA TEKETEK CIKCAZ YA SOPALI BRAWL YUMRUKLU BRAWL

• Woah
Reactions: menas
Adres söyle polis cagircam dayak yemezsin

• JFL
  • +1
Reactions: angrybirds, yuda, menas and 5 others
OLUM YANIMDAKI HERKES 185 KASLI AMK 1 TANE ZARGANA VAR ODA MMACI AQ DAYAK YEMEM ZATEN AMA COK KISILER VE BICAK FALAN VAR LAVUKLARDA

• +1
Reactions: maarda
gecen enistem babami bicakladi polisler gelmedi megersem turkce subforumu izliyorlarmis er yapacak varmi diye kader iste ne yaparsin

• JFL
Reactions: gargomel, temelyeterliliktest, maarda and 3 others
gecen enistem babami bicakladi polisler gelmedi megersem turkce subforumu izliyorlarmis er yapacak varmi diye kader iste ne yaparsin
Valla bende 1 saat bekledim polisi aq

olay bir dizo yuzunden gerceklesti beni bayadir sinir ediyodu ayni siniftaydik bu cocukla sans eseri sarhosken karsilastim ayiltma ayagina bunu cok kotu dovdum Bu cocuk adam toplamis pazartesi kavgam var 750 testo 400 rimo vurdum 2 tablet arimidex attim 15 20 kisi cagiriyor lavuk cikista konustu benle 10 12 kisi vardi yaninda okuldanda 7 8 kisi konustuk olay oyle cozulebilcek olay degil yiyen yiyecek bende adam topladim 13 kisi herkes izbandut antalya ici varsa pazartesi gelebilcek kavgama gelsin muratpasadayim
Hepsi 170 korkmayin dar kmuzlu 170 musta tasiyolar bizdede var veririz size 1 tane
Brawl olacak gelmek isteyenler dm bide kavga oncesi ne yiydyim bol carbli seyler yemeyi dusunuylrum @Angutoid anlattigim olay
Biletimi al gelryim bebeğim

Ardanın defiğinde patladım

@Grove Street Gang pardon sanırım otwtoyarrahjmlite mis

Last edited:
  • JFL
Reactions: Peter Steele
Biletimi al gelryim bebeğim

Ardanın defiğinde patladım

@Grove Street Gang pardon sanırım otwtoyarrahjmlite mis
772

• Hmm...
Reactions: menas
Bos islerle ugrasmayin babba
Adres ver patlamis misir alip gelirim.
Testom 253 ng/dl oldugu icin kavga isleri ilgimi cekmiyor.

• +1
lavugun test 253 estradiol 18 aq

• JFL
Reactions: dogida
bu neden kaynaklaniyor bu testi yaptirmasa gelisimi bitene kadar testosu normal sanacakti
Günümüz koşullarından kaynaklanıyo amk bende son zamanlar ereksiyon kaljtemde düşüş var diye yaptırdım 253 cikti

• +1
Reactions: Grove Street Gang and Peter Steele
@Peter Steele kan degerlerimi ratele

napiyim doktor kullanmasin dedi babama
31 cekmeyince testo 1 hafta boyunca yavas yavas artiyor denekler 350 den 450 ye cikmis. 2-3 gun sonrada hizlica 350ye yani normal haline geliyor. ondan sonra cekmesende yine 350de sabit kaliyor. 8-9 gunde bir cekersen maksimize olur. birde sen en son leanmax yapiyordun ondan dolayida dusuk gelmis olabilir.

• JFL
Siz bana demiyor muydunuz Lan 1.80 alti cücedir erkek değilsin Hadi bakalım ben erkek değilim kavgaya gelmiyorum

• JFL
Reactions: Grove Street Gang and toprak
@nmn14 instadan yaz

Users who are viewing this thread

Back