susisesi
seggs
View attachment IMG_8330.jpeg
500mg accutane 50IU hgh dozlayip olucem iyi forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

benimkini ben oldurdum yanlıslıkla yaView attachment 4495489
vay gotunu sikeyim seninbenimkini ben oldurdum yanlıslıkla ya
17 yasindaydi amk nerdeyse yasitiz kediyle tum hayatim vardirest in peace
kucukken kuşum ölünce ağladım bitek başkada hicbi hayvana aglamam artık
kedim var ama ölse napiyim der gecerim
ilk hayvanın ölünce koyuyor sonra sikine takmamaya basliyosun17 yasindaydi amk nerdeyse yasitiz kediyle tum hayatim vardi
hani bendede emotional intelligence yok denecek kadar az da bu kadar acımasız olma amkbizene kanka ölmüş iradesiz hayvanın için ağıt falan mı yakalım
öl amk primatı kendin çok iraden var ya. Hayvan en azından dünyaya nötr sen zararsın sadecebizene kanka ölmüş iradesiz hayvanın için ağıt falan mı yakalım
o hayvanın tek derdi yemek yemek sikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yoköl amk primatı kendin çok iraden var ya. Hayvan en azından dünyaya nötr sen zararsın sadece
oçbizene kanka ölmüş iradesiz hayvanın için ağıt falan mı yakalım
iradesi olan hiçbir canlı seninle duygusal bağ kurmaz yarrama bako hayvanın tek derdi yemek yemek sikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yok
sevgi ihtiyacını iradeli varlıklardan karşıla
sen olmaya çalıştığın kişi olamayacaksın hiçbir zamansikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yok
O hayvanın tek derdi yemek yemek.o hayvanın tek derdi yemek yemek sikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yok
İnsanın iradesi olduğunu sanma illüzyonuo hayvanın tek derdi yemek yemek sikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yok
31 den beynin erimiş amk eline kız eli değmemiş iradeli varlık falan diyono hayvanın tek derdi yemek yemek sikimsonik duygusal bağlar kurmaya gerek yok
öl orospu çocuğugüzel ragebait agane ağladınız knk
sosyal hayatta görmediğiniz ilgiyi hayvanlarla kapatıyonuz çünkü düşünebilen bir varlık sizi sikinin ucuna takmaz
yok bu adam ciddili salak profiline bakınca hatırladım zekanın önemsiz olduğuna inanarak bizle 20 mesaj tartısmıstıgüzel ragebait aga
insan robot değildir zincirleri vardır ama zincirleri fark eden tek hayvandırİnsanın iradesi olduğunu sanma illüzyonu
Nasıl kedi içgüdüsüne ve biyolojik dürtülerine göre yaşıyorsa, insan da genetik yapısı, çocukluk koşullanması ve anlık çevresine göre yaşıyor aradaki fark ontolojik değil sadece karmaşıklık farkı kendini ayrı bir yere koymana gerek yok
80 iq elemanın dediği bir cümleyi bırak harfini bile okumam dnr.insan robot değildir zincirleri vardır ama zincirleri fark eden tek hayvandır
irade, etkilendiğini bilip yine de farklı davranabilme payıdır
israelgpt tarafından yazılmıs 8/10 jewish-made ragebaitinsan robot değildir zincirleri vardır ama zincirleri fark eden tek hayvandır
Beynin etkilendiğini bilmesi o etkiden bağımsız davranabildiği anlamına gelmiyor,etkilendiğini fark etmen de farklı davrandığını sanman da önceden belirlenmiş nöral süreçlerden ibaret,kanıtlayabilecek pek çok araştırma var ama sana karşı en son bu cümleyi kullandığımda kaynak istemek yerine "sende okumuyondur knk" dedin o yüzden kendimi yormıcaminsan robot değildir zincirleri vardır ama zincirleri fark eden tek hayvandır
online iq testi yapmaya devam mı knk80 iq elemanın dediği bir cümleyi bırak harfini bile okumam dnr.
Yok dostum zeka cope, doğada yaşam primat hayatonline iq testi yapmaya devam mı knk
senden yüz kat daha zekiuimdir ama kanıtlamam çünkü üstünlük konusunda zeka başvuracağım son şey falan
önceden belirlenmiş nöral süreçler?Beynin etkilendiğini bilmesi o etkiden bağımsız davranabildiği anlamına gelmiyor,etkilendiğini fark etmen de farklı davrandığını sanman da önceden belirlenmiş nöral süreçlerden ibaret,kanıtlayabilecek pek çok araştırma var ama sana karşı en son bu cümleyi kullandığımda kaynak istemek yerine "sende okumuyondur knk" dedin o yüzden kendimi yormıcam
Gptslop atma atacaksan da önce cümleyi kendin anla amın evladı yazdığın şeyin bir mantığı yok düşünmenin davranışı değiştirmesi düşünmenin özgür olduğu anlamına gelmiyor o da zincirin halkası,neye göre düşünüyorsun? beyninin yapısına göre,beyninin yapısını ne düzenliyor? genetik,cocukluk,gecmis tecrübeler,hormonlar ve anlık çevre,ve evet hicbiri senin elinde değil önce tartıstıgımız seyi tam olarak anla öyle cevap verönceden belirlenmiş nöral süreçler?
bu tamamen önemsiz önemli olan şey düşünmek davranışı değiştiriyor mu değiştirmiyor mu değiştiriyor.
fark etmen,tartman sonucu başka türlü dabranıyorsun buna irade denir
bu bir mucize değil bir direksiyon
yarram bence sen benim yazdıklarımı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun ama bana yüklüyorsunGptslop atma atacaksan da önce cümleyi kendin anla amın evladı yazdığın şeyin bir mantığı yok düşünmenin davranışı değiştirmesi düşünmenin özgür olduğu anlamına gelmiyor o da zincirin halkası,neye göre düşünüyorsun? beyninin yapısına göre,beyninin yapısını ne düzenliyor? genetik,cocukluk,gecmis tecrübeler,hormonlar ve anlık çevre,ve evet hicbiri senin elinde değil önce tartıstıgımız seyi tam olarak anla öyle cevap ver
islevsiz demedim,beynimizin değişmesi veya kedinin bunu yapıp yapamaması birşeyi değiştirmiyor çünkü tartısma tamamen irade hakkında,irade yok diyorum konuyu nereye götürdün amkyarram bence sen benim yazdıklarımı anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun ama bana yüklüyorsun
ayrıca argümanın çok temelsiz, her şey önceden belirlenmiş bir zincirin halkası diyorsun belkide öyledir ama bu işlevsiz olduğu anlamına gelmez dışardan aldığın bilgiyle tepkini değiştirirsin bu değişim zincirin içindedir ama zincirin yönünü değiştirir
genetik+geçmiş = bugünkü beyin = düşünce-beynin yapısını değiştirir
insan bunu yapar kedi yapamaz
sana göre kedi ile insanın farkı ne mesela kanka? sadece karmaşıklık dersen çok komik olur
Varsa mekanı cennet olsunView attachment 4495489