kedisini köpeğini sikecem artık

Tallooksmaxxer

Tallooksmaxxer

Fire
köpekler zaten komple zarar ülkeyi hindistana çeviriyor amına koduğumun itleri de bu kedi besleme işi de fazla olmaya başladı. İstanbulu fareler basmaya başlamış

Amına koduğumun ülkesinin tek övünç kaynağı yemekler ve kedi köpek sevgisi, onu da batılılar seviyor diye yapıyorlar.

Last edited:
  • +1
  • WTF
Reactions: Zodiac, swaggy, ReadBooksEveryday and 3 others
köpekler zaten komple zarar ülkeyi hindistana çeviriyor amına koduğumun itleri de bu kedi besleme işi de fazla olmaya başladı. İstanbulu fareler basmaya başlamış

Amına koduğumun ülkesinin tek övünç kaynağı yemekler ve kedi köpek sevgisi

Bizdeki salaklar da itperestlik solculugu yapiyo hayatinda site disina ve kadikoy harici yere gitmemistir

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide, ReadBooksEveryday and 1 other person
Bizdeki salaklar da itperestlik solculugu yapiyo hayatinda site disina ve kadikoy harici yere gitmemistir
batıda sokakta tek kedi köpek yok amınoğulları batının ne kötü yönü varsa onu aldılar

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
Çok tatlı bir video ve yine de ırkçı nefret söylemlerini kusmayı başardın. Danışmanlık almanı öneririm. Ayrıca Curry bir psikolog seçmeni de tavsiye ederim.

• WTF
  • Ugh..
Reactions: Zodiac, cakdripa, Serialsuicide and 1 other person
bazen sokak köpeğinin bir tanesi bana saldırsada boynunu sallamayla kessem diyorum ama sub5 olduğumu gördüklerinde benden kaçıyorlar

• JFL
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest, Tallooksmaxxer and 1 other person
bazen sokak köpeğinin bir tanesi bana saldırsada boynunu sallamayla kessem diyorum ama sub5 olduğumu gördüklerinde benden kaçıyorlar
googledan baktmda o ne büyük amk nerende taşıyon onu

• +1
Reactions: pashanimair
yks psikopatı gibi davranırlar sana

• JFL
Reactions: FEE and Zodiac

Users who are viewing this thread

Back