keeşiyo muyum

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
1000012470
1000012469

iki dedem de kel değildi
2 dayım var kel değiller
2 amcam var kel değiller
babamın hairline direkt mükemmel yaşlı olmasına rağmen
benim saçım gidiyo mu ve neden böyle bu daha sakalım bile çıkmadan kelleşmem mümkün mü

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, cakdripa, apo and 5 others
@maarda

• +1
Reactions: Thrill, apo and kurdistan
@kurdistan

• +1
Reactions: Thrill, apo and kurdistan
View attachment 4816391View attachment 4816392
iki dedem de kel değildi
2 dayım var kel değiller
2 amcam var kel değiller
benim saçım gidiyo mu ve neden böyle bu daha sakalım bile çıkmadan kelleşmem mümkün mü
ailede kel olmamasi senin kel olmayacagin anlamina gelmiyor ya, hic kimse kel olmasa bile sen kel olabilirsin, 15-18 yas arasindaysan zaten baslamis bile olabilir, dht ile ilgili bi sorunsa dht blocker al bence

• +1
Reactions: Thrill, apo, Gordon Freeman and 4 others
ailede kel olmamasi senin kel olmayacagin anlamina gelmiyor ya, hic kimse kel olmasa bile sen kel olabilirsin, 15-18 yas arasindaysan zaten baslamis bile olabilir, dht ile ilgili bi sorunsa dht blocker al bence
ailede kimse kel değilse daha sesim bile tam kalinlasmamisken daha sakalım bile çıkmıyorken ben nasıl kelleşebiliyorum aklım almıyor herkes ama herkes kelleşiyorsun diyor

• +1
Reactions: Thrill, apo, kurdistan and 1 other person
ailede kimse kel değilse daha sesim bile tam kalinlasmamisken daha sakalım bile çıkmıyorken ben nasıl kelleşebiliyorum aklım almıyor herkes ama herkes kelleşiyorsun diyor
dedikleri gibi kellesme olabilir tam gormeden bir sey diyemem sac bakimini duzenli yap

• +1
  • +1
1000012471

• So Sad
  • +1
Reactions: Thrill, cakdripa, apo and 3 others
View attachment 4816391View attachment 4816392
iki dedem de kel değildi
2 dayım var kel değiller
2 amcam var kel değiller
tepe normal gözüküyo da hairline yarra yemiş benim şu an 19 da bu kadar kötü değil hatta kötü hissettiğim için dut + minox kullanıyom ru58841 da yolda.

Yaşın gençse topical fin/dut + minox başla değilse direkt dut al ağızdan

• +1
Reactions: Thrill, apo, kurdistan and 2 others
olum emin misiniz harbiden daha dht bi bokuma yaramadı ilk kellikten mi başlatıyor etkisini sakal yok bisi yok ama kellik mi var yaş daha yeni 16 ailede tek bir kel bile yok

• +1
  • So Sad
olum emin misiniz harbiden daha dht bi bokuma yaramadı ilk kellikten mi başlatıyor etkisini sakal yok bisi yok ama kellik mi var yaş daha yeni 16 ailede tek bir kel bile yok
sabahleyin sac dokulmen nasil oluyor?

• +1
Reactions: Thrill, kurdistan and growthplatessss111
@yigittsaint @susisesi
1000012474
daha net foto

• +1
@yigittsaint @susisesi View attachment 4816484daha net foto
burdan bakınca daha iyi durdu belki sadeve saçın seyrektir?

Saç o kadar gerilememiş

Benim de önlere doğru ortada seyrek bir yerim vardı 15 yaşında bile berberler saçın dökülüyo vs demişkerdi ama sadece o noktam seyrekti (daha fazla açılmadı) .

Belki sadece senin de aynıdır ama senin saçın önlerine denk gelmiştir

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Thrill, apo, İNTİKAM VAKTİ and 7 others
kelsin knk over hemen dut başla 2 mg
olum yav emin misiniz valla deliricem bu dht bir tek saça mı gidiyo ailemde kel yok diyorum 13-14 yaşındaki bebeler beni kendileriyle yaşıt sanıyo diyorum yok yine de kelim bu dht erkekliğe gitmiyor bir tek saça mı gidiyor?
sen geçen demiyo muydun 15 yaşında çocukta kellik nasıl olsun diye

• +1
Reactions: Thrill and apo
@maarda

• +1
Reactions: Thrill and apo
olum yav emin misiniz valla deliricem bu dht bir tek saça mı gidiyo ailemde kel yok diyorum 13-14 yaşındaki bebeler beni kendileriyle yaşıt sanıyo diyorum yok yine de kelim bu dht erkekliğe gitmiyor bir tek saça mı gidiyor?
BİZ SANA ZAMANINDA DEMİŞTİK KARDEŞİM BU KADAR STRES YAPMA DÜŞÜNME BOY UZAMASINA AKIŞINA BIRAK DİYE

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, apo and wetwipes
Olum sen ergenlikte bı maddeye bı hastalığa bı ilaç tedavisine felanmi maruz kaldın ciddi soru

• +1
Reactions: Thrill, apo, yigittsaint and 1 other person
Olum sen ergenlikte bı maddeye bı hastalığa bı ilaç tedavisine felanmi maruz kaldın ciddi soru
AROMASİNE MARUZ KALDI BEYNİ GELİŞMEMİŞ OLABİLİR

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, bre3001 and apo
  • +1
Reactions: Thrill, apo and yigittsaint
belsnme
Postur
Telefona bakma saati
Uyku
Gene normal birisi gibimiysi
Yani sorduğum şey normal olmadığını düşündüğun bişey yaptinmi ergenlikte çocuklukta felan belki ondan kaynaklidir

• +1
Reactions: Thrill, apo and yigittsaint
evet hint tipi kelliğin var ama çok geç değil

• +1
Reactions: Thrill
arkadaşımın biri kelleşmeye ortaokulda başladı ve şuan kel. biyolojik olarak kelleşmene engel olan bir durum yok

• +1
en büyük korkum
diğer aile üyelerine bakınca bende kelleşicem biliyorum şaçım dökülmüyor tepeden de sorun yok ama hairline yavaş yavaş geriye gidiyor
Screenshot 20260326 051045

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, yigittsaint, apo and 1 other person
1000016835
1000016832

en yakın zamanda doktora gideceğim dedikleriniz yanlış çıkarsa hepinizin amk dün gece saat gece 3:30'a kadar sessizce ağladım şuanda hala iyi değilim bende kellik nasıl olabiliyor ya taşşak mı geçiyosunuz bakın ben cidden ortalama bi 16 yaş kadar erkeksi özelliğr sahip değilim ailemde de tek bir tane Allah'ın kulu kel değil bilmiyorum neden bu kadar emin şekilde kel diyorsunuz ailemde kel yok diyorum amk ne bileyim ortalama ailesindr krl olan bi 16 yaşına gelmiş çocuk gibi düşünüyonuz belki idk rl bilrği röntgenlerimdrn de bu forumda ergenliğinin başına en yakın 2-3 insandan biriyim. dediğiniz yanlış çıkarsa büyüyünce büyük önemli biri olup hepinizi birer birer bulacam var ya bekleyin siz dün çünkü mahvoldum

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint and apo
arkadaşımın biri kelleşmeye ortaokulda başladı ve şuan kel. biyolojik olarak kelleşmene engel olan bir durum yok
e yarraklarım senin arkadaşının sülalesi hepsi kel arkadaşın ilk defa 3. sınıfta boşaldı peki ya konuştuğun kişi? en çok siz biliyonuz tabi hayatımda ilk defa geçen ay rüyalandım aq

• +1
View attachment 4817678View attachment 4817679
en yakın zamanda doktora gideceğim dedikleriniz yanlış çıkarsa hepinizin amk dün gece saat gece 3:30'a kadar sessizce ağladım şuanda hala iyi değilim bende kellik nasıl olabiliyor ya taşşak mı geçiyosunuz bakın ben cidden ortalama bi 16 yaş kadar erkeksi özelliğr sahip değilim ailemde de tek bir tane Allah'ın kulu kel değil bilmiyorum neden bu kadar emin şekilde kel diyorsunuz ailemde kel yok diyorum amk ne bileyim ortalama ailesindr krl olan bi 16 yaşına gelmiş çocuk gibi düşünüyonuz belki idk rl bilrği röntgenlerimdrn de bu forumda ergenliğinin başına en yakın 2-3 insandan biriyim. dediğiniz yanlış çıkarsa büyüyünce büyük önemli biri olup hepinizi birer birer bulacam var ya bekleyin siz dün çünkü mahvoldum
@maarda

• +1
18 yaşına kadar fin + minoxidil sonra saç ekimi 😢 Maalesef baldceller olarak kaderimiz bu

• +1
18 yaşına kadar fin + minoxidil sonra saç ekimi 😢 Maalesef baldceller olarak kaderimiz bu
OLM YAV KAFAYI YİYECEM HAYATIMDA İLK DEFA BU AY RÜYALANDIM AQ SAKALIM ÇIKMIYO AİLEMDE KEL YOK BU YAŞTA KELLİKTEN BAHSEDİYONUZ

• +1
ailemde dedem uzun saclı oldu ben kellesıyom stresten kanka

• +1
  • +1
olm strestense np cozulebiliyo prp vs vs ile androgenetik alopesi ise over
kanka senın neden dokuluyor amınakoyım bızım sulalede de kel yok hadı stres te sen ne sıkım yedın

• +1
kanka senın neden dokuluyor amınakoyım bızım sulalede de kel yok hadı stres te sen ne sıkım yedın
bence bende de telojen efluviyum mu ne stresten olan iste her yerde seyrek ama anlatamiyorim kimseye herkes kel olcaksin diyo

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint, annenisikeyim and 1 other person
bence bende de telojen efluviyum mu ne stresten olan iste her yerde seyrek ama anlatamiyorim kimseye herkes kel olcaksin diyo
kac tel sac dokuyosun bılıyor musun

• +1
@maarda cidden dht yuzundrn mi bu

• +1
dökülen tellerim genelde uzun ve uçlarında beyaz yuvarlaklar oluyo bu bişi ifade ediyo mu

• +1
1000016847

saçıma birkaç kere tarak vurdum bu kadar çıktı taraktan
hepsi uzun teller ve uçlarında beyaz toplar var
dht kaynaklı olunca saçlar küçük şekilde geliyormuş araştırdığıma göre

• +1
View attachment 4818761
saçıma birkaç kere tarak vurdum bu kadar çıktı taraktan
hepsi uzun teller ve uçlarında beyaz toplar var
dht kaynaklı olunca saçlar küçük şekilde geliyormuş araştırdığıma göre
olum bune amına koyım beyaz top dedıgın de kepeklı derı olabılır, benım kepegım asırı cokken bende kar yagdırıyodum yada stresten kafanda yara da olmus olabılır

• +1
Reactions: growthplatessss111