StuntmanMike
Kraken
Aralarında gram fark yok.Kadınlar her yerde aynı.Hipergami bu kadınlara işlemiyor çünkü zekaları çok düşük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mirin iqBeyler ben düşündüm bu kekolara bakan kızlar sorunludur amk o yüzden kavga falan olduğunda yardım etmiyoruz neden o kız onu seçmiş kendi gerizekalılığı ne hali varsa görsün bende eskiden sitem ederdim bu kızlar nasıl bu tiplere bakıyor diye artık gerizekalılıklarına veriyorum ve ne hali varsa görsünler diyorum kekolarda ne yarramı yapıyosa yapabilir hakediyolar iyi akşamlar
Mirin eqHatta kanıtınıda anlatayım bi tane kekomaxxing arkım var 2-3 yıllık uzun bir ilişkisi var. Herif yoldan geçen kızların götünü rateliyordu hiç takmadım birşey bile demedim çünkü ilerde bişey olduğunda ben değil kız çekecek.
çiko gençlik mogger kazandıBeyler ben düşündüm bu kekolara bakan kızlar sorunludur amk o yüzden kavga falan olduğunda yardım etmiyoruz neden o kız onu seçmiş kendi gerizekalılığı ne hali varsa görsün bende eskiden sitem ederdim bu kızlar nasıl bu tiplere bakıyor diye artık gerizekalılıklarına veriyorum ve ne hali varsa görsünler diyorum kekolarda ne yarramı yapıyosa yapabilir hakediyolar iyi akşamlar
Baba o pp neçiko gençlik mogger kazandı
Twd oyunundandı galibaBaba o pp ne
Yaptık bişeyler.Baba o pp ne
Çok büyük tespit yapmışsın aferim çiko gençlikBeyler ben düşündüm bu kekolara bakan kızlar sorunludur amk o yüzden kavga falan olduğunda yardım etmiyoruz neden o kız onu seçmiş kendi gerizekalılığı ne hali varsa görsün bende eskiden sitem ederdim bu kızlar nasıl bu tiplere bakıyor diye artık gerizekalılıklarına veriyorum ve ne hali varsa görsünler diyorum kekolarda ne yarramı yapıyosa yapabilir hakediyolar iyi akşamlar
Durun!Beyler ben düşündüm bu kekolara bakan kızlar sorunludur amk o yüzden kavga falan olduğunda yardım etmiyoruz neden o kız onu seçmiş kendi gerizekalılığı ne hali varsa görsün bende eskiden sitem ederdim bu kızlar nasıl bu tiplere bakıyor diye artık gerizekalılıklarına veriyorum ve ne hali varsa görsünler diyorum kekolarda ne yarramı yapıyosa yapabilir hakediyolar iyi akşamlar