Kekolar adamdır

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
bugün arkadaşla moda 1de içtik amkna goyam arkadaş amı götü dağıttı tabi bende çakır oldum sadece aq neyse baba çişini yapmak istiyodu aq ama yürüyemiyor bile yani kayaçlarda oturuyoruz nirde zaten.Neyse abi aşağıya atlayacak bu dengeyi kaybediyor falan 3 tane keko kral geldi la gardeş dedi bu amı götü dağıtmış dedi bende valla abi öyle yav dedim dur la hele yardım edem falan arkadaşı aşağıya indirdiler sonunda abilerle biraz soubet ettim arkadaş oldum qral adamlardı.
Arkadaşta @ayisiken idi buarada uyanınca okur amk

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and angrybirds
Ne anılar biriktirdik bugün baba luksmex orgtan random biriyle yapılan şryleri duysanıznaq burdan 3 kişiyle buluştum şuan aq

kekolar niyeyse bi kafan güzelken insafa geliyor baba ben bi ara kızla otururken zorla banktan kaldırdılar mesela ama kafan güzel olsa geliyolar ne içtin koal yapak mı flaan gerçi onlarda otlanmaya çalışıyorda

• +1
Reactions: ER enjoyer
kekolar niyeyse bi kafan güzelken insafa geliyor baba ben bi ara kızla otururken zorla banktan kaldırdılar mesela ama kafan güzel olsa geliyolar ne içtin koal yapak mı flaan gerçi onlarda otlanmaya çalışıyorda
bi keresinde sigara istemeye gelen kekonun ensesinden tuttum ağlatana kadar sıktım çubuk gibi ensesini :feelsgood:

bi keresinde sigara istemeye gelen kekonun ensesinden tuttum ağlatana kadar sıktım çubuk gibi ensesini :feelsgood:
kanka bizim burda hepsi çete olmuş patenli bebeler sallamayla geziyor kimseye birşey yapamıyon yapsan arkası var çünkü güç bela adamı dövdün abisi helcek abisini dovdun onun abisi o seni dovdu senin abin gelcek o onu o onu derken gerek yok mecburen boyun eğiyon geçenlerde bizim arkadaşlar bi grup kekoyu dövmüş herifler hiç beklemedikleri anda sallamayla çöktü bizimkilere sallama da biliyon mu öyle kelebek gibisinden değil döner bıçağı gibi büyük oluyor biizm bi arkadaşın ayak bileğine diğeri son anda kurtarmışkendini diğerininde bacağına aynı şekil herifler topal şuan motorla kaçmış sallayanlar polis yakaladı ama geri saldı.hiç bi sikim yapmadı onlara

• +1
Reactions: recai iskender
kanka bizim burda hepsi çete olmuş patenli bebeler sallamayla geziyor kimseye birşey yapamıyon yapsan arkası var çünkü güç bela adamı dövdün abisi helcek abisini dovdun onun abisi o seni dovdu senin abin gelcek o onu o onu derken gerek yok mecburen boyun eğiyon geçenlerde bizim arkadaşlar bi grup kekoyu dövmüş herifler hiç beklemedikleri anda sallamayla çöktü bizimkilere sallama da biliyon mu öyle kelebek gibisinden değil döner bıçağı gibi büyük oluyor biizm bi arkadaşın ayak bileğine diğeri son anda kurtarmışkendini diğerininde bacağına aynı şekil herifler topal şuan motorla kaçmış sallayanlar polis yakaladı ama geri saldı.hiç bi sikim yapmadı onlara
sana saranı skeceksin sonra abi çekiyolar sen şimdi low t felansan bi de yüzünde korku ya zayıflık sezerlerse çökerler, gelir gider zorbalarlar. Hiç muhattap olmamak daha iyidir tabiki ama saranı skmek şart oluyo yakışıklıysan kıskançlığına daha çok çöküyorlar

sana saranı skeceksin sonra abi çekiyolar sen şimdi low t felansan bi de yüzünde korku ya zayıflık sezerlerse çökerler, gelir gider zorbalarlar. Hiç muhattap olmamak daha iyidir tabiki ama saranı skmek şart oluyo yakışıklıysan kıskançlığına daha çok çöküyorlar
Abileri varsa sıkıntı çok kötü dayak yersin

• +1
Reactions: angrybirds
Abileri varsa sıkıntı çok kötü dayak yersin
aynen öyle bizim burda çingen kısmı ve kuzenler çok kurtulma payın yok yani aradaki kavga anca barıştırılırsanız biter

• +1
Reactions: recai iskender
abilerinin mına koyarım knk boş değiliz ağzımı arama sürekli
emanet olsa kaç yazar olum onlarda yok mu sanıyon kürtlerin kaçakçı tanıdıkları sayesinde isteseker evi cephaneliğe çevirirler

emanet olsa kaç yazar olum onlarda yok mu sanıyon kürtlerin kaçakçı tanıdıkları sayesinde isteseker evi cephaneliğe çevirirler
tmm knk

Attachments

• 3nhkp9um.jpg
    3nhkp9um.jpg
    38.5 KB · Views: 10
abilerinin mına koyarım knk boş değiliz ağzımı arama sürekli
Emanet diyorsan malsın amk bu adamlar kafayı sıyırmış orospu evlatları oluyor bizzat içlerinde büyüdüm bir tanesini vursan diğeri onun intikamını alacak

• JFL
Reactions: jackreacher52
La sen depresyondayım falan diyordun geçti mi o aq

hatırlamyıomvalla ben bi baktım evdeyım

• JFL
Reactions: ER enjoyer
La sen depresyondayım falan diyordun geçti mi o aq
Baba depresyonu yenmek kolay ya
1)oyunlarla dikkatini dağıtmak(günde min 13 saat lol)
2)alkol

Bide baya dışarı çıkıyorum kanka son 2 haftadır istanbul karttan 300 küsür para gitmiş

ben de oyle para kalmadı aqq

Users who are viewing this thread

Back