kekoların alternatif takılan tiplerden daha dostane olması hk.

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
amk saçım uzun piercinglerim var tek dinlediğim müzik tür metal ama şu yaşıma kadar kekolar her zaman beni daha çok sevdi saydı size tavsiyem yeni bir ortamda öyle yok metalci gotik takılan tipleri arayıp arkadaş olmaya çalışmayın onlar size gelmediği sürece siklemeyin birde topluluklarının çok anlayışlı ilerici olduğunu filan zannediyolar hassiktirin lan (virgül yok noktalama işareti yok adam olan deşifre eder yazdıklarımı) birde bu kızlarda daha ön planda amk yok sevgilim şöyle metalci gay ibne olsun efemine olsun diyenlerin %90’ı kolpa sıkıyor bakın ben bu ilüzyona kandım işte kızlar artık metroseksüel efemine erkeklerden hoşlanıyor barzoları sevmiyorlar diye düşünerek cutecelmaxladım hem erkeklerin saygısını kaybettim hem de artık kızlar salak salak muamele çekiyor şimdi tüm bu anlattıklarımı toplayacak olursam testmaxlayın gymmaxlayın ŞÖYLE İBNE SEVİYORUM TWİNK SEVİYORUM DİYEN FOİDLERE İNANMAYIN AMKKK

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: temelyeterliliktest, growthplatessss111, claustral04 and 10 others
High iq post

• +1
Reactions: kurdistan, dogu, iwishiwastaller and 3 others
amk saçım uzun piercinglerim var tek dinlediğim müzik tür metal ama şu yaşıma kadar kekolar her zaman beni daha çok sevdi saydı size tavsiyem yeni bir ortamda öyle yok metalci gotik takılan tipleri arayıp arkadaş olmaya çalışmayın onlar size gelmediği sürece siklemeyin birde topluluklarının çok anlayışlı ilerici olduğunu filan zannediyolar hassiktirin lan (virgül yok noktalama işareti yok adam olan deşifre eder yazdıklarımı) birde bu kızlarda daha ön planda amk yok sevgilim şöyle metalci gay ibne olsun efemine olsun diyenlerin %90’ı kolpa sıkıyor bakın ben bu ilüzyona kandım işte kızlar artık metroseksüel efemine erkeklerden hoşlanıyor barzoları sevmiyorlar diye düşünerek cutecelmaxladım hem erkeklerin saygısını kaybettim hem de artık kızlar salak salak muamele çekiyor şimdi tüm bu anlattıklarımı toplayacak olursam testmaxlayın gymmaxlayın ŞÖYLE İBNE SEVİYORUM TWİNK SEVİYORUM DİYEN FOİDLERE İNANMAYIN AMKKK
Water post

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, pashanimair, Thrill and 2 others
abi artık kekolar hakkıdna tirad açmayın yeter amk ya

• +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, dogu, iwishiwastaller and 4 others
Kardeşim şimdi seninle benim aramdaki fark ne biliyor musun?

Ben Sokaklarda Ticaretmaxxing yaparken
Sen Twinkmaxxing yapıyorsun.

Ben Sabah 7’de kickboks- iş- sokaklarda ticaret- okul- ve tekrar iş yaparken
Sen kendi kulağını, götünü deldirecek yer arıyorsun.

Bu yüzden hem erke hemde kadınların saygısını kaybettin Twink kardeş.

• JFL
  • +1
Reactions: erkenboşalangarson, pashanimair, Atsizz and 4 others
Amk ben bunu okudum önceden

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 2 others
adam smasher ppli cocuk hatırladım şimdi

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, flows5991, pashanimair and 4 others
Amk ben bunu okudum önceden
bende diyom aök cok tanıdık geliyor bi eleman vardı saçlar uzun 50 kg o yazmıstı herhalde

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Auchelius and 1 other person
IMG 0219

@whitemonster06 ben merhaba

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, nastynas, Trenmaxx1 and 5 others
testodan sonra yüzündeki kemikler gelişti mi

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, pashanimair, Auchelius and 2 others
Sonunda kekomaxxin faydalarini yazan bir heval

• +1
Reactions: kurdistan, pashanimair and Thrill
up

• +1
Reactions: kurdistan, pashanimair, Auchelius and 1 other person
testodan sonra yüzündeki kemikler gelişti mi
roid olarak ne kullandığına bağlı ama düz testo kullanıcaksan debloat etkisi yaratmasını beklemek saçma
kendini haftada minimum 2 kez deldiğin için kortizolun normal birine kıyasla çok artıcak ve bloat olucaksın
lasix gibi idrar sökücülerle tam düzeltmek de mümkün değil çünkü dediğim gibi kortizol kaynaklı
sakallar hakkındaysa tamamen genetik vücuduma androjenik bi ton şey soktum sakallarımı çıkartan şey sentetik hormonlar değil topical ve oral minoxidil oldu
kemikler hakkında zygolarım biraz büyüdü çene geriliğim hafif iyileşti
ruh halim konusunda zaten ota boka sinirlenebilir bi yapım vardı ve bunda artış gözlemledim
motivasyon konusunda yine tamamen kişiliğinle alakalı roide başladığım ilk 5 ay gyme gitmeye üşeniyodum ordan hesap et
sosyal ilişkiler olarak artık daha çok risk almaya, ota boka ağlamamaya (Aİ'yla alakası var testoyla değil), Duygusal olarak daha umursamaz, daha güçlü bi yapıya büründüm
low inhib etkisi abartıldığı kadar yok yine beyinde biten bi mesele

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, İNTİKAM VAKTİ and 2 others