emirmax.6
Gold
adam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
adam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım
18 in altındaysan brutal mezarını kazmaya başlaadam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım
Hiç bir şekilde engelleyemezsin bari para biriktirde tam dökülmeden saç ektiradam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım
az daha aç info ver adam gıbı anlamadımfinasteride+minox çok yağlıysa saçın ve cildin İzotretinoin e başla benim bütün kuzenler dayılar amcalar kelken bendeki 13 yaşındaki volume olarak hairline olsun aynı fotoğraflardan baktığımda, just shave it off broo cope unu da dinleme azıcık kafan çalışıyorsa 50-60 yaşına kadar kel kalmazsın
baslıyorum18 in altındaysan brutal mezarını kazmaya başla
Dht blocker kullanabilecek yaşta değilsin şuan yapabileceğin hiç bir sik yok. Dermatoloğa gidip alopesi olup olmadığını kesinleştir alopesi yoksa saç kıran falandır o da kolayca çözülür ama alopesiyse yarrağı yedin bu yaşta başlayan saç dökülmesin 20 lerinde seni maymuna çeviriraz daha aç info ver adam gıbı anlamadım
10 binden fazla genetiğe hasar verip sikin kalkmamasi garantifinasteride
napayım sence yanı gunde 100 tel normal mı10 binden fazla genetiğe hasar verip sikin kalkmamasi garanti
vucudumda proteın kacagı var onun da etkısı var10 binden fazla genetiğe hasar verip sikin kalkmamasi garanti
Değil, roidlyiken saç konusunda yazdığım şeylere baknapayım sence yanı gunde 100 tel normal mı
sus10 binden fazla genetiğe hasar verip sikin kalkmamasi garanti
Dut daha iyi