kel kalmak ıstemıyorum

emirmax.6

emirmax.6

Gold
adam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
adam gıbı bılgılendırın ne kullanalım saclarım ustten seyreklesmeye basladı eskısı gıbı degıl sert, no shampoo yapıyorum, ne alayım ne kullanayım, sampuanlamalı mıyım
dna GIF

• JFL
  • WTF
Reactions: kambally, naturepreacher, chadmanlet04 and 1 other person
18 in altındaysan brutal mezarını kazmaya başla

• +1
Reactions: chadmanlet04
Hiç bir şekilde engelleyemezsin bari para biriktirde tam dökülmeden saç ektir

maskulen bodybuilder bi kel olabilirsin şahane bence

• JFL
  • +1
Reactions: elemanzelvadre and Heatmiser
finasteride+minox çok yağlıysa saçın ve cildin İzotretinoin e başla benim bütün kuzenler dayılar amcalar kelken bendeki 13 yaşındaki volume olarak hairline olsun aynı fotoğraflardan baktığımda, just shave it off broo cope unu da dinleme azıcık kafan çalışıyorsa 50-60 yaşına kadar kel kalmazsın

finasteride+minox çok yağlıysa saçın ve cildin İzotretinoin e başla benim bütün kuzenler dayılar amcalar kelken bendeki 13 yaşındaki volume olarak hairline olsun aynı fotoğraflardan baktığımda, just shave it off broo cope unu da dinleme azıcık kafan çalışıyorsa 50-60 yaşına kadar kel kalmazsın
az daha aç info ver adam gıbı anlamadım

az daha aç info ver adam gıbı anlamadım
Dht blocker kullanabilecek yaşta değilsin şuan yapabileceğin hiç bir sik yok. Dermatoloğa gidip alopesi olup olmadığını kesinleştir alopesi yoksa saç kıran falandır o da kolayca çözülür ama alopesiyse yarrağı yedin bu yaşta başlayan saç dökülmesin 20 lerinde seni maymuna çevirir

• +1
Reactions: maarda
adam hem kısa hem kel kalcak brutal

Users who are viewing this thread

Back