Kemik gelişimi için ürünler

xlegend

xlegend

Bronze
Beyler selam, ergenlikte bonemass, testo arttırmak,debloated yüze sahip olmak ve vücuttaki kemik gelişimini(boy uzamasını) desteklemek için hangi ürünleri almalıyım? (Roid gibi maddeler haricinde)

Kullandığım malzemeler ektedir

Attachments

• IMG_20241230_171428.jpg
    IMG_20241230_171428.jpg
    3.2 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Ashoimex and lagrange10
Beyler selam, ergenlikte bonemass, testo arttırmak,debloated yüze sahip olmak ve vücuttaki kemik gelişimini(boy uzamasını) desteklemek için hangi ürünleri almalıyım? (Roid gibi maddeler haricinde)

hiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası

Last edited:
hiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
Çok teşekkür ederim aga tavsiyeler için en yakın zamanda alıcam🙏🏿🙏🏿🙏🏿

bende 1 aydır d3k2den bir fayda görmedim amk

Bonemass istiyorsan kırmızı et ye enfekte ul guzum.

• +1
Reactions: Ashoimex
Kilo bölü 10 65 kiloyum 7 atiyom
o 400-1000iu olanlar için (kilo:10 saçma) bunun 10 damlasında 1000iu var 70 damla atman gerek bu yüzden aromelden al dedim aromeldekinden 5 damla at

• +1
Reactions: xlegend
nereden alalım vitaminleri önerdiğin bir marka varsa shijalit niye o kadar pahalı bide

d3ün o yanındaki k2 cope amk

• +1
la nereye kapanıyo amk daha açılmamıştır desen daha mantıklı olur
Adama diyorum kendime değil awk hem buyume plaklarim kapalı olsa 175 nasil olabilirim

d3ün o yanındaki k2 cope amk
çokta mühim değil zaten ufak takviye olarak alsan yeter d3 güneşten k2 süt ürünlerinden hayli hayli alıyorsun emilmeyen vitaminde bokla atılacak değerleri tamamlasa yeterli

ciddiyim 13 yaşına dönsem şunlara par ave vakit harcamam roid aromasin falan takılırım

• JFL
Reactions: orhanhic
o 400-1000iu olanlar için (kilo:10 saçma) bunun 10 damlasında 1000iu var 70 damla atman gerek bu yüzden aromelden al dedim aromeldekinden 5 damla at
Ben oceaninkinden aldım kotu mu yaptım la

Indir 3

Şişenin üstünde günde 1 damla diyor ben bazen 2,3damla iciyom (suya karıştırmadan)

• +1
Tamamdır eyw

• +1

Roid+hgh gözle görülür etkiyi bunlar verecek

13 yaşında küre girecek parayı nerden bulurum diye duşunmuyonmu
giremezsin ki zaten roidler reçeteyle değil mi diğer bodyci abilerede güvenmiyorum yurtdışındanda getirtemem

Nigga knows nothing

yanlış olan ne ? shilajit mineral desteği testesteron için faydalı
Aşırı minimal etkiler veriyor adamın bonemassda bir sik değiştirmez. Tren+hgh baba

• +1
Aşırı minimal etkiler veriyor adamın bonemassda bir sik değiştirmez. Tren+hgh baba
kanka adam roid sormamış ki 14 yaşında bu çocuk bide bonemassı doğrudan arttıran sadece roid estetik ve bonesmash var oda doğru yaparsan burda daha önce açıkladım ama yapmaya götü yiyen çok yok sanırım bonesmash zaten 14 yaşındaki birinin yüzü daha oturmamış neyin bonemassını yapıcak

kanka adam roid sormamış ki 14 yaşında bu çocuk bide bonemassı doğrudan arttıran sadece roid estetik ve bonesmash var oda doğru yaparsan burda daha önce açıkladım ama yapmaya götü yiyen çok yok sanırım bonesmash zaten 14 yaşındaki birinin yüzü daha oturmamış neyin bonemassını yapıcak
Nigga knows nothing

Nasil götü yok:lul: bu forumda bonemassi daha belirgin olsun diye yanağını kesip içindeki yağı ve kası çıkarmaya çalışan kullanicilar var bonesmash mi yapmicaklar bir sike yaramadigi ispatlandi kenara atıldı

Last edited:
  • +1
hicbir supplement belirgin bir bonemass artışı yapmaz yapsaydı supplement diye geçmezdi zaten
d3k2 shilajit bence kullanılır ama bonemass beklemeyin

Last edited:
  • +1
Reactions: angrybirds
Nasil götü yok:lul: bu forumda bonemassi daha belirgin olsun diye yanağını kesip içindeki yağı ve kası çıkarmaya çalışan kullanicilar var bonesmash mi yapmicaklar bir sike yaramadigi ispatlandi kenara atıldı
zygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor haftada 2 gün 45 zygo çeneye 45 30 ar 30 ar kaşlara 5 set yap bi ara test et kaş riskli bölge

Last edited:
zygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor
aynada gördüğün %90 psikolojik

zygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor
Kemiği kırdığın zaman kemikteki osteoklast ve osteoblastlar kemiğin yıkım ve yapım işlevlerini sürdürür. Kemiğe vurup kemikte hasar bıraktığın zaman osteoblast orayı tekrar eski haline getirecek ekstra kemik eklemeyecek. Ayrıca zararları da çok fazla kalıcı sinir hasarlarina bile neden olabilir eğer sert vurursan bu yüzden bu teoriyi ortaya atanlar bile sinirlerin fazla olduğu bolgelere vurulmamasini söylüyor. Ayrıca gercek olsa bile asimetri gibi bir çok soruna sebebiyet verirdi

Kemiği kırdığın zaman kemikteki osteoklast ve osteoblastlar kemiğin yıkım ve yapım işlevlerini sürdürür. Kemiğe vurup kemikte hasar bıraktığın zaman osteoblast orayı tekrar eski haline getirecek ekstra kemik eklemeyecek. Ayrıca zararları da çok fazla kalıcı sinir hasarlarina bile neden olabilir eğer sert vurursan bu yüzden bu teoriyi ortaya atanlar bile sinirlerin fazla olduğu bolgelere vurulmamasini söylüyor. Ayrıca gercek olsa bile asimetri gibi bir çok soruna sebebiyet verirdi
eşit yaparsan asimetriye yol açmaz sinir muhabbeti doğru zaten ilk zamanlar çenemde sinire vurdum sanırım kendi kendine gerilmeye başladı sonra travmayı kendi kendine atlatmıs olsa gerek iyileşti resim atıcaktımda baya bloatedim zygo tam patlak görünmüyor
en az 2-3 aylık bir süreç gerekiyor sonuç almak için dikkatli yapmak gerekiyor
IMG 20241230 225935 021
Images 32 8

eşit yaparsan asimetriye yol açmaz sinir muhabbeti doğru zaten ilk zamanlar çenemde sinire vurdum sanırım kendi kendine gerilmeye başladı sonra travmayı kendi kendine atlatmıs olsa gerek iyileşti resim atıcaktımda baya bloatedim zygo tam patlak görünmüyor
View attachment 3391748View attachment 3391753
Nigga knows nothing

tamam bi sen biliyosun amınakoyim

View attachment 3391748View attachment 3391753
kanka ben de denedim cope be ama sen devam et sonuclari paylas

Yani evet sana göre daha fazla sey biliyorum
ben çok biliyorum diye birşey demedim deneyimlerimi söylüyorum karşındaki adamı aşşağılayarak değil daha normal bi üslupla söylesen haklıyken haksız konumuna düşmezsin