xlegend
Bronze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacasıBeyler selam, ergenlikte bonemass, testo arttırmak,debloated yüze sahip olmak ve vücuttaki kemik gelişimini(boy uzamasını) desteklemek için hangi ürünleri almalıyım? (Roid gibi maddeler haricinde)
Kullandığım malzemeler ektedir
Çok teşekkür ederim aga tavsiyeler için en yakın zamanda alıcamhiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
o d3k2yi çöpe at aromel kimyanınkini alKullandığım malzemeler ektedir
bende 1 aydır d3k2den bir fayda görmedim amkhiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
Bonemass istiyorsan kırmızı et ye enfekte ul guzum.Beyler selam, ergenlikte bonemass, testo arttırmak,debloated yüze sahip olmak ve vücuttaki kemik gelişimini(boy uzamasını) desteklemek için hangi ürünleri almalıyım? (Roid gibi maddeler haricinde)
Kirmizi ete param yokBonemass istiyorsan kırmızı et ye enfekte ul guzum.
Yaş büyük diyedirbende 1 aydır d3k2den bir fayda görmedim amk
yaş büyük diyedir ne lan 13 yaşındasın veletYaş büyük diyedir
Ne artısı varo d3k2yi çöpe at aromel kimyanınkini al
kaç damla kullanıyon ondanNe artısı var
Hani belki büyüme plakları kapanmıştıryaş büyük diyedir ne lan 13 yaşındasın velet
Kilo bölü 10 65 kiloyum 7 atiyomkaç damla kullanıyon ondan
la nereye kapanıyo amk daha açılmamıştır desen daha mantıklı olurHani belki büyüme plakları kapanmıştır
o 400-1000iu olanlar için (kilo:10 saçma) bunun 10 damlasında 1000iu var 70 damla atman gerek bu yüzden aromelden al dedim aromeldekinden 5 damla atKilo bölü 10 65 kiloyum 7 atiyom
nereden alalım vitaminleri önerdiğin bir marka varsa shijalit niye o kadar pahalı bidehiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
shilajit ucuz trendyoldan alcannereden alalım vitaminleri önerdiğin bir marka varsa shijalit niye o kadar pahalı bide
6ky da var 200tlye de var garip yani 30 katı farkshilajit ucuz trendyoldan alcan
ucuz olanı al6ky da var 200tlye de var garip yani 30 katı fark
d3ün o yanındaki k2 cope amkhiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
Adama diyorum kendime değil awk hem buyume plaklarim kapalı olsa 175 nasil olabilirimla nereye kapanıyo amk daha açılmamıştır desen daha mantıklı olur
çokta mühim değil zaten ufak takviye olarak alsan yeter d3 güneşten k2 süt ürünlerinden hayli hayli alıyorsun emilmeyen vitaminde bokla atılacak değerleri tamamlasa yeterlid3ün o yanındaki k2 cope amk
Ben oceaninkinden aldım kotu mu yaptım lao 400-1000iu olanlar için (kilo:10 saçma) bunun 10 damlasında 1000iu var 70 damla atman gerek bu yüzden aromelden al dedim aromeldekinden 5 damla at
10 damla kullan onların içindeki k2 eser miktardaBen oceaninkinden aldım kotu mu yaptım la
View attachment 3391338
Şişenin üstünde günde 1 damla diyor ben bazen 2,3damla iciyom (suya karıştırmadan)
korkunçciddiyim 13 yaşına dönsem şunlara par ave vakit harcamam roid aromasin falan takılırım
git uyukorkunç
13 yaşında küre girecek parayı nerden bulurum diye duşunmuyonmuciddiyim 13 yaşına dönsem şunlara par ave vakit harcamam roid aromasin falan takılırım
Roid+hgh gözle görülür etkiyi bunlar verecekBeyler selam, ergenlikte bonemass, testo arttırmak,debloated yüze sahip olmak ve vücuttaki kemik gelişimini(boy uzamasını) desteklemek için hangi ürünleri almalıyım? (Roid gibi maddeler haricinde)
giremezsin ki zaten roidler reçeteyle değil mi diğer bodyci abilerede güvenmiyorum yurtdışındanda getirtemem13 yaşında küre girecek parayı nerden bulurum diye duşunmuyonmu
zaten girmemdegiremezsin ki zaten roidler reçeteyle değil mi diğer bodyci abilerede güvenmiyorum yurtdışındanda getirtemem
Nigga knows nothinghiçbiri doğrudan bonemass arttırmaz bu ürünlere takviye olarak shilajit kullanabilirsin günde 2 tane aç karnina olursa iyi olur yut ve 1 saat birşey yeme 80 civari mineral barındıran doğal bi takviye dilinde erit veya çayına kahvene at bi tane öyle daha iyi emiliyor moringanın pek faydasini gormedim ona verifegin parayla bi tane daha d3k2 patlat daha iyi tiktokta gordugun videolar porsiyon yanıltmacası
Ailesi zenginse bulur değilse over13 yaşında küre girecek parayı nerden bulurum diye duşunmuyonmu
yanlış olan ne ? shilajit mineral desteği testesteron için faydalıNigga knows nothing
Aşırı minimal etkiler veriyor adamın bonemassda bir sik değiştirmez. Tren+hgh babayanlış olan ne ? shilajit mineral desteği testesteron için faydalı
kanka adam roid sormamış ki 14 yaşında bu çocuk bide bonemassı doğrudan arttıran sadece roid estetik ve bonesmash var oda doğru yaparsan burda daha önce açıkladım ama yapmaya götü yiyen çok yok sanırım bonesmash zaten 14 yaşındaki birinin yüzü daha oturmamış neyin bonemassını yapıcakAşırı minimal etkiler veriyor adamın bonemassda bir sik değiştirmez. Tren+hgh baba
kanka adam roid sormamış ki 14 yaşında bu çocuk bide bonemassı doğrudan arttıran sadece roid estetik ve bonesmash var oda doğru yaparsan burda daha önce açıkladım ama yapmaya götü yiyen çok yok sanırım bonesmash zaten 14 yaşındaki birinin yüzü daha oturmamış neyin bonemassını yapıcak
Nigga knows nothing
zygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor haftada 2 gün 45 zygo çeneye 45 30 ar 30 ar kaşlara 5 set yap bi ara test et kaş riskli bölgeNasil götü yok bu forumda bonemassi daha belirgin olsun diye yanağını kesip içindeki yağı ve kası çıkarmaya çalışan kullanicilar var bonesmash mi yapmicaklar bir sike yaramadigi ispatlandi kenara atıldı
Placebozygolarım büyüdü
aynada gördüğün %90 psikolojikzygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor
Kemiği kırdığın zaman kemikteki osteoklast ve osteoblastlar kemiğin yıkım ve yapım işlevlerini sürdürür. Kemiğe vurup kemikte hasar bıraktığın zaman osteoblast orayı tekrar eski haline getirecek ekstra kemik eklemeyecek. Ayrıca zararları da çok fazla kalıcı sinir hasarlarina bile neden olabilir eğer sert vurursan bu yüzden bu teoriyi ortaya atanlar bile sinirlerin fazla olduğu bolgelere vurulmamasini söylüyor. Ayrıca gercek olsa bile asimetri gibi bir çok soruna sebebiyet verirdizygolarım büyüdü derin inceyse ve gereken hasarı deriyi ezmek yerine kemiğe veriyorsan ve takviye gıdalarla kemik onarımını destekliyorsan büyüme gerçekleşiyor sürece güvenirsen sonucu görüceksin zaten yapıp bırakanların %80i deriyi eziyor kemiğe bi sikim olmuyor kemiğe vermek içinde zaten derinin ince olması ve bloated olmaman gerekiyor
eşit yaparsan asimetriye yol açmaz sinir muhabbeti doğru zaten ilk zamanlar çenemde sinire vurdum sanırım kendi kendine gerilmeye başladı sonra travmayı kendi kendine atlatmıs olsa gerek iyileşti resim atıcaktımda baya bloatedim zygo tam patlak görünmüyorKemiği kırdığın zaman kemikteki osteoklast ve osteoblastlar kemiğin yıkım ve yapım işlevlerini sürdürür. Kemiğe vurup kemikte hasar bıraktığın zaman osteoblast orayı tekrar eski haline getirecek ekstra kemik eklemeyecek. Ayrıca zararları da çok fazla kalıcı sinir hasarlarina bile neden olabilir eğer sert vurursan bu yüzden bu teoriyi ortaya atanlar bile sinirlerin fazla olduğu bolgelere vurulmamasini söylüyor. Ayrıca gercek olsa bile asimetri gibi bir çok soruna sebebiyet verirdi
eşit yaparsan asimetriye yol açmaz sinir muhabbeti doğru zaten ilk zamanlar çenemde sinire vurdum sanırım kendi kendine gerilmeye başladı sonra travmayı kendi kendine atlatmıs olsa gerek iyileşti resim atıcaktımda baya bloatedim zygo tam patlak görünmüyor
en az 2-3 aylık bir süreç gerekiyor sonuç almak için dikkatli yapmak gerekiyor
View attachment 3391748View attachment 3391753
Nigga knows nothing
Yani evet sana göre daha fazla sey biliyorumtamam bi sen biliyosun amınakoyim
kanka ben de denedim cope be ama sen devam et sonuclari paylaseşit yaparsan asimetriye yol açmaz sinir muhabbeti doğru zaten ilk zamanlar çenemde sinire vurdum sanırım kendi kendine gerilmeye başladı sonra travmayı kendi kendine atlatmıs olsa gerek iyileşti resim atıcaktımda baya bloatedim zygo tam patlak görünmüyor
en az 2-3 aylık bir süreç gerekiyor sonuç almak için dikkatli yapmak gerekiyor
View attachment 3391748View attachment 3391753
ben çok biliyorum diye birşey demedim deneyimlerimi söylüyorum karşındaki adamı aşşağılayarak değil daha normal bi üslupla söylesen haklıyken haksız konumuna düşmezsinYani evet sana göre daha fazla sey biliyorum