Kendi looksmatchinin üstünde sevgili yapan erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz

maarda

maarda

Kraken
Her gün mtn erkek ile htb kadınları yanyana görüyorum, keko statü para gibi şeyler de değil direkt düz insanlar

Bu orospu çocukları nasıl başarıyor?

• +1
Reactions: menas, StuntmanMike, NZb6Air and 1 other person
take the agzilafyapmapill

• JFL
  • +1
Reactions: oldgymcel, temelyeterliliktest and maarda
Her gün mtn erkek ile htb kadınları yanyana görüyorum, keko statü para gibi şeyler de değil direkt düz insanlar

Muhtemelen ilk dateleri oluyor ve ilişkileri pek uzun süre devam etmiyor sikemiyorlar. Onun harici şans işi normieler için ama ilişkiyi devam ettirip sikemedikten sonra ilişki kurmanın bir anlami yok bence

Atina'nın en bataklık gecekondu bölgelerinde HTB

• JFL
Reactions: maarda
Cuckold

• +1
  • JFL
Reactions: StuntmanMike and maarda
Bana ne soruyon 4mk, İgnorladıysan ignorladın. Ama iyii diğer 3 kişinin aklı ermedi buna 😂😂😂
Burada yazdıklarını hiç kimse siklemiyor o 3 kişi harici de herkes seninle alay ediyor maalesef. Ben seni ignorelemedim ayrıca sen mi beni ignoreledin diye soruyorum amkk

Burada yazdıklarını hiç kimse siklemiyor o 3 kişi harici de herkes seninle alay ediyor maalesef. Ben seni ignorelemedim ayrıca sen mi beni ignoreledin diye soruyorum amkk

Ben en azından hayatımdan memnunum amqqw sizin gibi hayatını seven insanları hateleyecek kafada deilim mqkqkqam

Ben en azından hayatımdan memnunum amqqw sizin gibi hayatını seven insanları hateleyecek kafada deilim mqkqkqam

Hayatını seviyorsan ne güzel ayrıca ben sana bok atmadim buradaki insanlarin hakkında ne düşündüğünü söyledim.

Hayatını seviyorsan ne güzel ayrıca ben sana bok atmadim buradaki insanlarin hakkında ne düşündüğünü söyledim.
Önceden cevaplamıştım zaten. Olabilir knk, Hater Çok.

Nt matters hocam.Ağzın laf yapıyorsa istersen ltn ol high subhuman ol amk yinede türkiyede karı çekersin birşekilde(elit veya entellektüel kesim dışında)Keşke psl forumlarında takılan hergün 5-6 saat lol oynayan 31 bagımlısı bir ibne olmak yerine hergün caddeye akan araba storysi paylaşan yada lvbel c5 dinleyen normielerden olsaydım aq.

• +1
Reactions: cmstormhox
Nt matters hocam.Ağzın laf yapıyorsa istersen ltn ol high subhuman ol amk yinede türkiyede karı çekersin birşekilde(elit veya entellektüel kesim dışında)Keşke psl forumlarında takılan hergün 5-6 saat lol oynayan 31 bagımlısı bir ibne olmak yerine hergün caddeye akan araba storysi paylaşan yada lvbel c5 dinleyen normielerden olsaydım aq.
Zayıf-orta ltn arası bir tanıdığım var ntmaxxing kasarak htb zorlayan kızla çıktı hala da çıkıyor çocuk obez çenesi geride burnu benimkinden uzun adam hallediyo ama kızı sikemez

Düz normieler de genelde şans olur.Şans yoksa ve gavat değillerse oldukça zor.
Kadınların standartı çok yüksek

Zayıf-orta ltn arası bir tanıdığım var ntmaxxing kasarak htb zorlayan kızla çıktı hala da çıkıyor çocuk obez çenesi geride burnu benimkinden uzun adam hallediyo ama kızı sikemez
ntmaxxing ne dayi

Ltn kekoları kaşarlarla gördükçe e.r gibi hissediyorum

sanslidir baska bi ozelligi vardir kekoluk mekoluk spor cart curt bulur mtn htb cok garip birsey degil