kendi saçını kesmek ?

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
el becerim var ama hiç saç kesmedim kendi saçımı kısaltmaya çalışsam nası olur 2 video izlesem yaparım gibi geliyo modcut istiyom ztn makineye gerek yok sadece kısaltacam berberlere güvenemiyom fikrinizi alıyım dedim
olmazsa makineyle 3e vururum ama fena descendlerim

• +1
Reactions: Arisylva
el becerim var ama hiç saç kesmedim kendi saçımı kısaltmaya çalışsam nası olur 2 video izlesem yaparım gibi geliyo modcut istiyom ztn makineye gerek yok sadece kısaltacam berberlere güvenemiyom fikrinizi alıyım dedim
Kendi kendine saç kesme aynası standı var ondan al yaparsın

• +1
Reactions: htn666 and IlI
yapilir ozellikle modcut veya long middle part tarzlari kolay olur

• +1
Reactions: htn666
Kendi kendine saç kesme aynası standı var ondan al yaparsın
Onlara gerek yok pahalı oluyorlar ya birinden yardım alır yada ikea dan iki üç küçük ayna alırsın yüksek bir yere koyar kesersin saçını boşa para baymaya hiç gerek yok

• +1
Reactions: IlI
Onlara gerek yok pahalı oluyorlar ya birinden yardım alır yada ikea dan iki üç küçük ayna alırsın yüksek bir yere koyar kesersin saçını boşa para baymaya hiç gerek yok
normal ayna ile kesmek imkansiz bisey

• +1
Reactions: htn666
Ben kendim kesdim mod cut. İyi oldu ama berbere gitmeni tavsiye ederim(berberin oe değilse)

• +1
  • +1
  • +1
Reactions: yenesy

Users who are viewing this thread

Back