Kendine benzemeyen çocuğa bakmak gavatlık mıdır ?

StuntmanMike

StuntmanMike

Kraken
İlkokulumdan akdeniz anemisi dövdüğüm bir lavuğun hesabına denk geldim.Lavuk evlenmiş.
Kendisi bembeyaz tenli laz piçi
Çocuğu literal tırnakçı.Kopkoyu bir teni var bebeğin.Annesi de koyu tenli değil.
Çocuk resmen zenciye yakın.Lavuk gavatlanmış

biyoloji diye bisey var biliyon mu garip olay ama var bende sevmiyorum ama var iste elden ne gelir var amina koydufumun seyi

• JFL
Reactions: maarda and amkcel
biyoloji diye bisey var biliyon mu garip olay ama var bende sevmiyorum ama var iste elden ne gelir var amina koydufumun seyi
Biyoloğum bu arada

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Screenshot 20240828 220323

• JFL
Reactions: StuntmanMike
Sen aryanlıkla kafayı bozmussun niye böyle

İlkokulumdan akdeniz anemisi dövdüğüm bir lavuğun hesabına denk geldim.Lavuk evlenmiş.
Kendisi bembeyaz tenli laz piçi
Çocuğu literal tırnakçı.Kopkoyu bir teni var bebeğin.Annesi de koyu tenli değil.
Çocuk resmen zenciye yakın.Lavuk gavatlanmış
Napsin çocuğu öldürsün mu esmer diye. Begenmedigin esmer kekolar senin sikemediklerini sikiyor gerci sende kabul ediyosun bunu da tc serverinde esmer olmak sana sorun değil tam tersi arti katar

• JFL
Reactions: StuntmanMike
Sen aryanlıkla kafayı bozmussun niye böyle
Eleman aryan değil sadece beyaz tenli
Karısı da anadolulu ten rengine sahip
Bebek direk kum zencisi
Herif açıkça gavatın önde gideni

Napsin çocuğu öldürsün mu esmer diye. Begenmedigin esmer kekolar senin sikemediklerini sikiyor gerci sende kabul ediyosun bunu da tc serverinde esmer olmak sana sorun değil tam tersi arti katar
Amerika da zenciye siktiren beyaz=Esmer kekolara siktiren turak kızı
En azından IQları eşit seviyededir.
Ayrıca esmer beyazı döllese de sonuç bokten oluyor.Genetik bir facia resmen

Eleman aryan değil sadece beyaz tenli
Karısı da anadolulu ten rengine sahip
Bebek direk kum zencisi
Herif açıkça gavatın önde gideni
Erkeksen arti katar esmerlik kadinlar için bok gibi bişey güzellik salonlarinda bile tenini açtırmaya giden armenoidler dolu

Amerika da zenciye siktiren beyaz=Esmer kekolara siktiren turak kızı
En azından IQları eşit seviyededir.
Ayrıca esmer beyazı döllese de sonuç bokten oluyor.Genetik bir facia resmen
Ya sikerim ayku mayku kariyi sikerken zevkini sana aykusu mu vericek hepimiz biliyoruz kadinlarin salak olduğunu burda. kadinlarin salakligindan da lowrace shitskinler faydalanıyor

Ayrıca alakasiz bi soru annem çoğu özellik bakımından iranid ama bembeyaz tenli hiç de kötü gözükmüyor ten tengi kendisinde sence başka bi fenotip etkisi altinda olabilir mi kadin bembeyaz ve tüm yüz+vücut ozellikleri iranid

Erkeksen arti katar esmerlik kadinlar için bok gibi bişey güzellik salonlarinda bile tenini açtırmaya giden armenoidler dolu
Bok tenliliğin tek artısı erken ergenlik ve daha az tiroid sorunları beyaz hayatın her alanında daha önde

Bok katar.Eğer öyle olsaydı beyaz erkek var olmazdı.Esmerlik beyazlığa göre baskındır.Dünya da beyaz ırkın var olma nedeni beyaz erkeklerin seri şekilde döllemesidir(bir kadın 9 ayda bir çocuk yapabilir ama bir erkek 9 ayda 99 çocuğa genini verebilir)
Evrimsel olarak beyaz erkek her daim önde idi
Ama yahudi yüzyılı beyazlığa darbe vurdu zencileri ve kum zencilerini ön plana çıkardı kadınların algılarını değiştirdi.
Kadınlar maldır neyi izlerlerse ona inanırlar

Bok katar.Eğer öyle olsaydı beyaz erkek var olmazdı.Esmerlik beyazlığa göre baskındır.Dünya da beyaz ırkın var olma nedeni beyaz erkeklerin seri şekilde döllemesidir(bir kadın 9 ayda bir çocuk yapabilir ama bir erkek 9 ayda 99 çocuğa genini verebilir)
Ama yahudi yüzyılı beyazlığa darbe vurdu zencileri ve kum zencilerini ön plana çıkardı kadınların algılarını değiştirdi.
Beyaz erkek var oldu çünkü beyazlığın ortaya çıkmasına neden olan düşük melanini salgilamaya uygun ortamlarda yaşayıp mutasyona uğradılar.

Screenshot 20240828 121922 Gallery

Benim skin böyle ama her daim önde değilim mlsf 😓

Beyaz erkek var oldu çünkü beyazlığın ortaya çıkmasına neden olan düşük melanini salgilamaya uygun ortamlarda yaşayıp mutasyona uğradılar.
Hayır.
Beyaz erkeğin var olmasının nedeni direk doğal seçilim
Beyaz erkeğin en yüksek gözüktüğü popülasyon avrupa da ki globular amphora kültürüdür(Günümüzden 5k yıl önce yaşadılar) Bu kültür kuzeyden gelen Indo Aryanlar ile karıştı ve ortaya Sintashta kültürünü çıkardı.
Sintashta görüntü olarak beyazdı ve konuştuğu dil de aryan diliydi
Sintashta daha sonra steppelere ve sonra da İran ile Hindistana gitti
Milyonlarca esmer dravid iran kadınlarını döllediler
Günümüzde kürtler sadece %13,hintliler %10 ve iranlılar %12 aryandır ama aryan beyaz erkeğin dilini konuşurlar

• +1
Reactions: Deleted member 87737
Hayır.
Beyaz erkeğin var olmasının nedeni direk doğal seçilim
Beyaz erkeğin en yüksek gözüktüğü popülasyon avrupa da ki globular amphora kültürüdür(Günümüzden 5k yıl önce yaşadılar) Bu kültür kuzeyden gelen Indo Aryanlar ile karıştı ve ortaya Sintashta kültürünü çıkardı.
Sintashta görüntü olarak beyazdı ve konuştuğu dil de aryan diliydi
Sintashta daha sonra steppelere ve sonra da İran ile Hindistana gitti
Milyonlarca esmer dravid iran kadınlarını döllediler
Günümüzde kürtler sadece %13,hintliler %10 ve iranlılar %12 aryandır ama aryan beyaz erkeğin dilini konuşurlar
Dediğin şeyler indid iranid gibi fenotiplerin oluşmasını sağladı zaten.

Dediğin şeyler indid iranid gibi fenotiplerin oluşmasını sağladı zaten.
Git bak haplogruplara.Hepsinin baba soyu aryan beyaz erkeğe çıkıyor ama anne soyları yerli.
Aryanlar hiç kız vermemişler hep sikmişler

Git bak haplogruplara.Hepsinin baba soyu aryan beyaz erkeğe çıkıyor ama anne soyları yerli.
Aryanlar hiç kız vermemişler hep sikmişler
Bazılarında baba soylarinin genleri baskin kaldi orta doğuda indus valleyde sarı saç renkli gözün görülme sebebi de bu zaten yine de ortadogulu gibiler ama en alt sınıf beyazlardan sayilabilirler belki

Kadınlar ilişkiye girdiği hatta öpüştüğü erkeklerin bile dnasını belirli bi süre taşıyor öpüşmede bi kaç sene ilişkide daha fazla.

@StuntmanMike kral yazdiklarini okumuyom hakkini helal et ben esmerim %100 karaboga pm me if you need with your wife ok iyi gunler beyaz kralim benim ben pamuk tarlama donuyorum beni kirbaclama

Kadınlar ilişkiye girdiği hatta öpüştüğü erkeklerin bile dnasını belirli bi süre taşıyor öpüşmede bi kaç sene ilişkide daha fazla.
iliskide baya uzun bi sureydi o hatirlamiyom simdi de

@StuntmanMike kral yazdiklarini okumuyom hakkini helal et ben esmerim %100 karaboga pm me if you need with your wife ok iyi gunler beyaz kralim benim ben pamuk tarlama donuyorum beni kirbaclama

Attachments

• kemalist_hanedits_20240801_reel_3424635670515573367_1_3424635670515573367.mp4
    1.4 MB

Users who are viewing this thread

Back