Kendini bulamıyorsan

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
Beyler kendi giyinme tarzınızı, mimik kullaniminizi, kontrast yapınızı size yakışan overall şeyler vb bulmak istiyorsanız kendinize benzeyen ünlü/modeli taklit edebilirsiniz.

Eğer cidden kendinizi tanımıyorsanız neyin yakışıp yakismayacagindan, ne yapacağınızdan haberiniz yoksa size boy facecard açısından benzeyen ünlüyu taklit edin: giydiği şeyleri, davranış şekillerini, yürüme şeklini bile.

Nasıl bulurum?
diyorsanız birçok yapay zekaya danışabilirsiniz fakat kendi deneyimlerime göre chatgpt etik davranış diye yapmıyor gemini de götünden sallıyor o yüzden cevrenizdekilerden görüş almanızı öneririm

Yapın demiyorum ama kendini tanımaz bilmez etmez bir dickheadseniz kendinizi bilene tanıyana kadar böyle durmak istemiyorsaniz
Images 21

Yapacağınız en akıllı -size benzeyen ünlü/modeli taklit etmek- seçim budur

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Resistance., Auchelius and Yagiz8928
Beyler kendi giyinme tarzınızı, mimik kullaniminizi, kontrast yapınızı size yakışan overall şeyler vb bulmak istiyorsanız kendinize benzeyen ünlü/modeli taklit edebilirsiniz.

Eğer cidden kendinizi tanımıyorsanız neyin yakışıp yakismayacagindan, ne yapacağınızdan haberiniz yoksa size boy facecard açısından benzeyen ünlüyu taklit edin: giydiği şeyleri, davranış şekillerini, yürüme şeklini bile.

Nasıl bulurum?
diyorsanız birçok yapay zekaya danışabilirsiniz fakat kendi deneyimlerime göre chatgpt etik davranış diye yapmıyor gemini de götünden sallıyor o yüzden cevrenizdekilerden görüş almanızı öneririm

Yapın demiyorum ama kendini tanımaz bilmez etmez bir dickheadseniz kendinizi bilene tanıyana kadar böyle durmak istemiyorsanizView attachment 4366203
Yapacağınız en akıllı seçim budur
Peki hiçbir koşulda hangi kıyafetleri giymemeliyiz?

• +1
Reactions: Serialsuicide

Nasıl bulurum?

Yapın demiyorum ama kendini tanımaz bilmez etmez bir dickheadseniz kendinizi bilene tanıyana kadar böyle durmak istemiyorsanizView attachment 4366203
Yapacağınız en akıllı seçim budur
ltn 173 model yok amk nasıl bulcam bana benzeyen

• JFL
  • So Sad
Reactions: Zodiac, Auchelius, senualF and 2 others
  • +1
Reactions: Deleted member 276365
Şuanlik aklıma gelen bunlar diğerleri sana uyup uymamak arasında kalmış

Saydıgim kimseye uymuyor diye söyledim
Guide var mı güzelinden

TR'de olmayan

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 276365

Gümrük sert diyorlar şu ara idk

• +1
Reactions: Auchelius and Deleted member 276365
1764181478913

dalga geçiyo bi de orospu çcouğu

• JFL
Reactions: Zodiac
Git gerçek insanlara falan sor yani

• +1
Reactions: szenn and Auchelius
  • +1
Reactions: Zodiac, jsbera and Deleted member 276365
  • JFL
Reactions: jsbera and Deleted member 230330

Nasıl bulurum?

Yapacağınız en akıllı -size benzeyen ünlü/modeli taklit etmek- seçim budur
O DA VAR AMK
IMG 3395

2019da robloxta bunun shirt olanını alıyodum

Users who are viewing this thread

Back