Kendini WASP sanan Tırrıklar hk.

Hattab

Hattab

Banned
Lavuk 2+1 rutubetli evde yaşıyor Afganları, Suriyelileri aşağılıyor sanki kendisi WASP aq. EU'da Türk ile Paki aynı anlama geliyor haberiniz olsun Tırrrokkkk anası yan odada namaz kılıyor şaka gibiler

Last edited:
  • +1
Reactions: JeanneDArcAlter and SecularIslamist
banlansan keşke

• +1
Reactions: hesaplar_banlı, Deleted member 117069 and Deleted member 51789
Lavuk 2+1 rutubetli evde yaşıyor Afganları, Suriyelileri aşağılıyor sanki kendisi WASP aq. EU'da Türk ile Paki aynı anlama geliyor haberiniz olsun Tırrrokkkk anası yan odada namaz kılıyor şaka gibiler
Sen sağlam bir doxx yiyecen bir gün

Sen sağlam bir doxx yiyecen bir gün
Herhangi yanlış bir şey yaptğımı düşünmüyorum ben devletime, milletime bağlıyım sonuna kadar. Cumhurbaşkanımızı da sonuna kadar destekliyorum.

• +1
Reactions: maximum cope31
Herhangi yanlış bir şey yaptğımı düşünmüyorum ben devletime, milletime bağlıyım sonuna kadar. Cumhurbaşkanımızı da sonuna kadar destekliyorum.
Bende merti doxxluyorum

@SecularIslamist

• +1
Reactions: SecularIslamist
Kahverengi tenli herkes aynı muameleyi görür. Evet, buna Orta Doğu'daki en açık tenli etnik gruplardan biri olan Türkler de dahildir. Ancak, WASP olarak kabul edilebilecek kadar beyaz değillerdir. Kendinizi ne kadar farklı görürseniz görün, Araplar, Kürtler, Pakistanlılara davranıldığı gibi davranılacaksınız. Hafif önemsiz bir fark olabilir.

• +1
Reactions: Hattab
Very true
I saw a turkish nigger on soyjak.st post an image of the middle east under a theoretical european rule and they included turkey as an european nation

• JFL
Reactions: Hattab
Lavuk 2+1 rutubetli evde yaşıyor Afganları, Suriyelileri aşağılıyor sanki kendisi WASP aq. EU'da Türk ile
Kahverengi tenli herkes aynı muameleyi görür. Evet, buna Orta Doğu'daki en açık tenli etnik gruplardan biri olan Türkler de dahildir. Ancak, WASP olarak kabul edilebilecek kadar beyaz değillerdir. Kendinizi ne kadar farklı görürseniz görün, Araplar, Kürtler, Pakistanlılara davranıldığı gibi davranılacaksınız. Hafif önemsiz bir fark olabilir.

• Love it
Reactions: SecularIslamist
Kürt kardeşimiz staycy sikiyor

Users who are viewing this thread

Back